Zamieszczone przez Wally
Zapraszam na bloga - Z punktu widzenia handlarza samochodami
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez rolkaJak się nie napinać jak się czyta takiego ...... :czerwona:
wejdzie jeden z drugim iz tego będzie...
Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
skup, bardzo fajny blog.
Widac ze masz lekkie pióro :0 Fajnie sie to czyta i proszę o ... więcej !!!
A naszym forumowym krzykaczem, czyli niejakim kazikiem4x4, nie zawracaj sobie głowy. On jest najmadrzejszy i najpiękniejszy oraz najlepszy. Szkoda tylko, że tylko on sam tak o sobie mysli, bo pozostali mają zgoła odmienne zdanie na ten temat
P.S.
Za jazdę lewym pasem również dwałabym mandaty jak złoto !! Pomijam już, że jest to wykroczenie, to jeszcze dodatkowo wyjątkowo chamskie zachowanie w stosunku do innych kierowców na drodze.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4A ja ostatnio kasztanowi który mojej żonie nakleił taką naklejkę jak się zatrzymała przed jego garażem na ok. minutę żeby kupić bilet parkingowy, napchałem do zamka w garażu kawałki drutu o średnicy 1,5mm i długości 15-20mm.
Jedna głupia naklejka a potem przez 3 godziny wiercenie całych metalowych drzwi, żeby wydłubać zamek.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4
A ja ostatnio kasztanowi który mojej żonie nakleił taką naklejkę jak się zatrzymała przed jego garażem na ok. minutę żeby kupić bilet parkingowy, napchałem do zamka w garażu kawałki drutu o średnicy 1,5mm i długości 15-20mm.
Jedna głupia naklejka a potem przez 3 godziny wiercenie całych metalowych drzwi, żeby wydłubać zamek.
Komentarz
-
-
skup, dobry blok, miło się czyta
P.S. Kazik4x4 lata młodzieńcze to ty chyba masz już za sobą? :wink:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Koledzy, dzięki wielkie za to, że się tu Wam wpierniczyłem znikąd i zostałem przez Was miło odebrany. Motywuje mnie to tylko do pisania dalej i z sensem. Na zaczepki Kazika4x4 nie chce mi się reagować, bo co to da, skoro on i tak wie lepiej...
Kolega Dato wyjaśnił kwestię prawną wadium i licytacji, więc to wystarczy. A ja byłem uczestnikiem wszystkich wydarzeń, o których piszę.
Pozdrawiam Was serdecznie
I do .. przeczytania!
(Jak dzisiaj w nocy nie padnę, to rano będzie coś nowego, ale nie mogę obiecać, bo piszę w godzinach 00:00 - 3:00 i czasem ołów na powiekach siada :-) )
Komentarz
-
-
skup, fajny styl pisania. Przyjemnie się czyta.
Widać wyraźnie, że handel samochodami to w tym kraju samonapędzająca się maszynka: kupujący szukają nieistniejących samochodów po tym jak naczytają się fałszywych opisów handlarzy, a handlarze "tworzą" nieistniejące normalnie w przyrodzie "rodzynki", żeby sprostać nierealnym oczekiwaniom potencjalnych kupujących.Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz
-
-
Zwolin - bardzo celny komentarzko
Zamieszczone przez skupKoledzy, dzięki wielkie za to, że się tu Wam wpierniczyłem znikąd i zostałem przez Was miło odebrany. Motywuje mnie to tylko do pisania dalej i z sensem.[...]
(Jak dzisiaj w nocy nie padnę, to rano będzie coś nowego, ale nie mogę obiecać, bo piszę w godzinach 00:00 - 3:00 i czasem ołów na powiekach siada :-) )
Zamieszczone przez skupNa zaczepki Kazika4x4 nie chce mi się reagować, bo co to da, skoro on i tak wie lepiej...
Pisz pisz... Dobrze idzie. Będziemy komentować. A Kazik jak mu PMS minie to może powie, że wstał lewą nogą i pie&&lił głupoty i mu przykro. A jak nie, to znowu się pośmiejemy
Komentarz
-
-
"...Jelczem do Neapolu..."1 Prawie się popłakałem :-)
OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Całkiem przyjemnie się to czyta, podoba mi się taki styl. Gratki :kciukgoraSzlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
Podobny blog chyba kiedyś prowadził lub nadal prowadzi właściciel firmy CAR PASJA czy jakoś tak.
Udowodnił ponad wszelką wątpliwość, że ze sprowadzania dobrych aut i sprzedawania ich po cenach dających zwrot poniesionych kosztów + minimalny zarobek, nie da się wyżyć niestety. Główne kryterium potencjalnego nabywcy jest takie jak w większości państwowych przetargów: CENA !OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Dlatego kupuje sie tanie auto, ale albo z zamiarem, ze ma byc tanie i jest jakie jest, albo tanio ale do zrobienia.
Co do zarobku, no coz, wielkich przebitek na autach sprzedawanych za 4500zl to nie ma. To juz nie zlote czasy, kiedy Golfa 2 TD przywozilo sie do PL, a tu juz tlum kupcow licytowal sie kto da wiecej :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Dobry blog ! Tez dodałem do ulubionych. Całość przeczytałem na 2 posiedzenia. Sprawdzenie 17 letniej hondy w ASO mnie rozwaliło. Świetna narracja. Masz lekkie pióro.
I pomyśleć, ze tyle pochwał zbiera znienawidzony na kazdym forum handlarz :wink: (chodzi o profesje, nie o Ciebie konkretnie). Co nie zmienia faktu, ze jak dla mnie jesteś rodzynkiem i ja wciąz twierdzę, ze handlarz to zło :P
Komentarz
-
-
Każdy z nas,
próbuje z otaczającej nas rzeczywistości wyłuskać chwile, warte zatrzymania,
czy to w kadrze fotografi lub filmu, czy opisania.
Rejestrowanie aparatem lub kamerą jest stosunkowo łatwe,
wykonalne przez wszystkich.
Opisywanie zdarzeń jest o wiele trudniejsze i nie wiele osób próbuje to robić.
Umiejętność patrzenia z dystansu na siebie i swe poczynania
lub też innych ludzi, jest nie bagatelną zaletą.
Przelewanie na umownie mówiąc papier, spostrzerzenia i fakty,
dodatkowo zaprawione dozą humoru stanowią nie lada wyzwanie dla piszącego.
Jest także przekleństwem kłębiących się po mózgu myśli,
których natłok jest czasem nie do ogarnięcia.
Już sama odwaga publikacji swych tekstów,
jest w Twym przypadku,
godna uznania :!:
Cóż, dużo mówić,
trafne spojrzenie na realia codzienności,
prowokujące do uśmiechu :szeroki_usmiech
Tak trzymaj :!:
Życzę wytrwałości, której jakże często braknie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SMOG_84Blog genialny. Mieszkam przy giełdzie samochodowej i znam wielu twoich kolegów po fachu:
większość to czarne charaktery.
Lektura bloga to sama przyjemność :bow
Przeczytałem wszystko z jednego podejścia i szkoda mi, że tak szybko zleciał czas tej lektury, czekam na więcej i więcej...:
Artur
Komentarz
-
-
Gielda to jest fenomen sam w sobie. Kazdy znawca obowiazkowo z piwem, kebabem albo kielbasa. Kazdy podchodzi, oglada tylko po to, zeby powiedziec, ze za drogo albo, ze mial takie samo auto ale inne, albo, ze znajomy ma takie samo auto i naprawde jest dobre. Standardowe pytania "ile to pali"
Komentarz
-
Komentarz