hej pytanko mam i nie znalazłem odpowiedzi na forum. czy jakieś radyjko właśnie te z chin pasują do ramki ze swinga? bo czekam na wymiary od sprzedających w polsce ale jakoś nie dostaje. ewentualnie ile taka zamienna ramka kosztuje ?:P jak ktoś zmieniał
wilin, co do wzmaczniacza to nie wiem czy mam, muszę sprawdzić.
Jak możesz to wrzuć fotki jak to wygląda.
Większość skłania się do 8 calowych ale ja po pierwsze nie chcę dokupować ramki, po drugie jeden cal nie robi chyba dużej różnicy.
[ Dodano: Wto 18 Paź, 16 20:23 ]
Jak ty oceniasz te 7 cali, wystarczy czy warto pomyśleć o większym?
Radyjko ma się dobrze podłączyłem jeszcze kamerkę cofania. Android chodzi płynnie, nic się nie zacina. Podświetlenie jest trochę inne niż pozostałych przycisków ale to nie przeszkadza. No i chyba nie można podłączyć zewnętrznego mikrofonu i trzeba głośno mówić podczas rozmowy przez telefon. Z tyłu radia jest jakieś wyjście albo wejście jack 3,5mm ale podłączenie zewnętrznego mikrofonu nic nie pomaga. Internet udostępniam sobie z telefonu i strony internetowe i youtube działają bez problemu.
A i jeszcze jedno: masz fabryczny wzmacniacz pod fotelem? Jak tak to potrzeba trochę przeróbek zrobić, żeby radio grało. A jak nie masz to tylko montujesz i jest ok.
Jakbyś miał jakieś pytania to pisz. Ogólnie jestem zadowolony.
Pisałem w rozumieniu zakupu tablet rzędu ok 400 ziko. Na tą chwilę problem nieaktualny, gdyż statecznie dokonałem zakupu na Allledrogo. Oczywiscie w uzupelnieniu mozesz napisac 3 slowa, zostanie dla potomnych . Dzieki za pomoc.
Czy zamawial ktos z Was jakies zabawki za granice. Zastanawiam się, ze jeśli brejdakowi zamowie tabel z BG do Szwajcarii, czy urzedy typu służby celne w tym kraju nie maja jakichś restrykcji, nikt się nia zbytnio nie zainteresuje i przesylka dojdzie do adresata. Czy macie jakies doświadczenia w tej kwestii?
Zostaw komentarz: