Zakupy w Chinach - AliExpress

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• georgg
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez karolsky
    Kupił ktoś VCDS od Chińczyków?
    bardzo dużo osób na tym forum. . Jest nawet na forum cały temat o kabelkach.

Zostaw komentarz:

• Ciekavy
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez karolsky
    Jakieś 90% osób na forum :P

Zostaw komentarz:

• karolsky
    odpowiedział(a)

Zostaw komentarz:

• maciek30_pl
    odpowiedział(a)
    Ktoś ma jakiś kabel VCDS do Octavii 2FL polecony z Chin? Czy lepiej takie coś gdzieś w Polsce kupić?

Zostaw komentarz:

• zibi6891
    odpowiedział(a)
    super faktycznie teraz tylko przemyśleć czy wysyłać 255 dolców jakiemuś chińczykowi, hmmm

Zostaw komentarz:

• Adamus1
    odpowiedział(a)
    zibi6891,właśnie te radyjko co zakupił wilin, pasuje do ramki swinga.
    Też się nad nim zastanawiam.

Zostaw komentarz:

• zibi6891
    odpowiedział(a)
    hej pytanko mam i nie znalazłem odpowiedzi na forum. czy jakieś radyjko właśnie te z chin pasują do ramki ze swinga? bo czekam na wymiary od sprzedających w polsce ale jakoś nie dostaje. ewentualnie ile taka zamienna ramka kosztuje ?:P jak ktoś zmieniał

Zostaw komentarz:

• Adamus1
    odpowiedział(a)
    wilin, co do wzmaczniacza to nie wiem czy mam, muszę sprawdzić.
    Jak możesz to wrzuć fotki jak to wygląda.
    Większość skłania się do 8 calowych ale ja po pierwsze nie chcę dokupować ramki, po drugie jeden cal nie robi chyba dużej różnicy.

[ Dodano: Wto 18 Paź, 16 20:23 ]
    Jak ty oceniasz te 7 cali, wystarczy czy warto pomyśleć o większym?

Zostaw komentarz:

• wilin
    odpowiedział(a)
    Radyjko ma się dobrze podłączyłem jeszcze kamerkę cofania. Android chodzi płynnie, nic się nie zacina. Podświetlenie jest trochę inne niż pozostałych przycisków ale to nie przeszkadza. No i chyba nie można podłączyć zewnętrznego mikrofonu i trzeba głośno mówić podczas rozmowy przez telefon. Z tyłu radia jest jakieś wyjście albo wejście jack 3,5mm ale podłączenie zewnętrznego mikrofonu nic nie pomaga. Internet udostępniam sobie z telefonu i strony internetowe i youtube działają bez problemu.
    A i jeszcze jedno: masz fabryczny wzmacniacz pod fotelem? Jak tak to potrzeba trochę przeróbek zrobić, żeby radio grało. A jak nie masz to tylko montujesz i jest ok.
    Jakbyś miał jakieś pytania to pisz. Ogólnie jestem zadowolony.

Zostaw komentarz:

• Adamus1
    odpowiedział(a)
    wilin, jak tam Twoje radyjko?
    Też jestem takim zainteresowany, żeby nie dokupować dodatkowych ramek.

Zostaw komentarz:

• prezes73
    odpowiedział(a)
    Może założyć osobny temat odnośnie klonów Z CHIN ? ( osobiście też posiadam taki sprzęt ISD-V001N )
    jest już taki temat:

Zostaw komentarz:

• mcaris
    odpowiedział(a)
    Może założyć osobny temat odnośnie klonów Z CHIN ? ( osobiście też posiadam taki sprzęt ISD-V001N )

Zostaw komentarz:

• Benek52
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez wilin
    Do tego radia będziesz potrzebował jednej z takich ramek: http://pl.aliexpress.com/wholesale?c...+skoda+octavia

Ja kupiłem kilka dni temu takie radio http://pl.aliexpress.com/item/1024-6...08.0.50.Ehupas
    Teraz czekam na przesyłkę. Powinno pasować bez żadnych dodatkowych ramek.
    Ramkę już mam tylko chodzi mi czy ktoś ma doświadczenia z tymi radiami , jak działąją GPS, bluetooth, itp

Zostaw komentarz:

• wilin
    odpowiedział(a)
    Język polski jest, nie ma usb na przednim panelu, ale za to będą dwa usb w schowku. Co do programów cyfrowych to nie wiem.

Zostaw komentarz:

• SknerusMcKrak
    odpowiedział(a)
    Szukam czegoś takiego
    Fajny ale brak wejścia usb na panelu, brak j. polskiego(android bez nakładki)
    Nie znalazłem, ma odbiór programów cyfrowych?

Zostaw komentarz:

• wilin
    odpowiedział(a)
    Do tego radia będziesz potrzebował jednej z takich ramek: http://pl.aliexpress.com/wholesale?c...+skoda+octavia

Ja kupiłem kilka dni temu takie radio http://pl.aliexpress.com/item/1024-6...08.0.50.Ehupas
    Teraz czekam na przesyłkę. Powinno pasować bez żadnych dodatkowych ramek.

Zostaw komentarz:

• Benek52
    odpowiedział(a)
    Radyjko z chin

Przymierzam się do zakupu takiego radyjka z chin miał ktoś może z takim modelem do czynienia http://pl.aliexpress.com/item/Androi...22222f3b&tpp=1

Zostaw komentarz:

• Crk64
    odpowiedział(a)
    Pisałem w rozumieniu zakupu tablet rzędu ok 400 ziko. Na tą chwilę problem nieaktualny, gdyż statecznie dokonałem zakupu na Allledrogo. Oczywiscie w uzupelnieniu mozesz napisac 3 slowa, zostanie dla potomnych . Dzieki za pomoc.

Zostaw komentarz:

• marbab
    odpowiedział(a)
    Crk64, to zalezy jaki koszt tych zabawek bedzie. Kumpel kupowal rower z D do CH to clo zaplacil. Jednak tax free wzial, wiec wyszlo na lekki plus.

Zostaw komentarz:

• Crk64
    odpowiedział(a)
    Czy zamawial ktos z Was jakies zabawki za granice. Zastanawiam się, ze jeśli brejdakowi zamowie tabel z BG do Szwajcarii, czy urzedy typu służby celne w tym kraju nie maja jakichś restrykcji, nikt się nia zbytnio nie zainteresuje i przesylka dojdzie do adresata. Czy macie jakies doświadczenia w tej kwestii?

Zostaw komentarz:

• koleś
    odpowiedział(a)
    Wielkie dzięki LuSzTi.

Zostaw komentarz:

• LuSzTi
    odpowiedział(a)

Zostaw komentarz:

• koleś
    odpowiedział(a)
    Nie mogę znaleźć na Ali żadnej aukcji z VCDS. Jakimkolwiek.

Czy mógłby ktoś jeszcze poszukać, sprawdzić? Może coś źle robię?

Zostaw komentarz:

• SknerusMcKrak
    odpowiedział(a)
    W tej chwili nie wiem, tablet kartą 64Gb rodzina zabrała na urlop m.in. do oglądania filmów.
    Jak wróci to sprawdzę model.

Zostaw komentarz:

• Crk64
    odpowiedział(a)
    Posiada on jakaś marke/model, bo na Ali srednio jest to czytelne?

Zostaw komentarz:

Pracuję...