Bardzo fajny mechanizm trzymający telefon w skrócie:
- skrzydełka z napisem "Open" powodują rozsunięcie się bocznych uchwytów trzymających telefon
- guzik znajdujący się pośrodku działa jak spust, którego naciśnięcie powoduje, że boczne uchwyty zatrzaskują się na obudowie telefonu. Wkładasz telefon, dociskasz i sam się montuje :lol:
Także możliwe jest zamontowanie/zdemontowanie telefonu za pomocą jednej ręki.
Tylko trzeba uważać, gdzie telefon ma przyciski boczne żeby uchwyty trzymające telefon ich nie zasłaniały. U mnie na szczęście telefon ma przyciski na górze także nie ma tego problemu. U znajomego z kolei telefon ma po środku(Nokia Lumia), ale ma możliwość obudzenia telefonu za pomocą kliknięcia w ekran także jest to jakieś obejście.
A ja jestem zwolennikiem prostyszych i mniej rzucających się w oczy rozwiązań.
Zamówiłem sobie Kenu Airframe (a raczej jego podróbkę) za $1,30 - uchwyt montowany na kratkach nawiewu. Malutki, nierzucający się w oczy. Oryginalny odpowiednik w PL kosztuje powyżej 100 zł :O
Generalnie jestem zadowolony, choć 100 zł w życiu bym za to nie położył. Telefon się trzyma dobrze, ale sam montaż w kratce nawiewu jest mocno ograniczony (można tylko na najniższej klapie zamonotwać, inaczej nie siedzi sztywno).
Uwaga, mam ważny komunikat!!! 11 listopada na aliexpress będą obłędne promocje (nawet 50% czy jakoś tak, przy zakupach za 140$ jest upust 15$).
Tak więc jak coś planujecie zamawiać to można już teraz zobaczyć czy będzie promocja na konkretny produkt.
@rapiduzz - nie wiem jak te Chińskie produkty...ale biorąc pod uwagę ich wysoką cenę...możesz się rozejrzeć po motohid.pl i dopytać jak to działa. Choć homologacja też nie obejmuje ponoć takich LEDów, więc dowód CHYBA można stracić tak samo jak to ma miejsce w przypadku HIDów.
Hejka mam Columbusa/RNS-510 i fabrycznie w podlokietniku mam wejscie AUX na Jacka.
Czy moge cis takiego zakupic aby miex AUX i USB jednoczesnie?
SWITCH PLUG USB+AUX CABLE FOR VW POLO TOURAN Golf MK6 5 Jetta TiguanCC PassatB6 7 RCD510 RCD310 RCD315 RNS510 3CD 035 249 A
Uwaga, mam ważny komunikat!!! 11 listopada na aliexpress będą obłędne promocje (nawet 50% czy jakoś tak, przy zakupach za 140$ jest upust 15$)
warto zainstalować sobie ich apkę na telefonie, pograć w ich głupiutkie gry i zdobyć kupony zniżkowe - wczoraj było jeszcze trochę kuponów na 7,5 i 2$ do zgarnięcia;
Uwaga, mam ważny komunikat!!! 11 listopada na aliexpress będą obłędne promocje (nawet 50% czy jakoś tak, przy zakupach za 140$ jest upust 15$)
warto zainstalować sobie ich apkę na telefonie, pograć w ich głupiutkie gry i zdobyć kupony zniżkowe - wczoraj było jeszcze trochę kuponów na 7,5 i 2$ do zgarnięcia;
Przez apkę często sa tez dodatkowe rabaty 0,5 -1 czy wiecej USD taniej niz na stronie.
Powiedzcie mi bo nie wiem czy brac nowy kabel do vcds-a. Czy w wersji 15.7 bedzie jakies nowe kodowanie do O2 przed FL czy nic sie nie zmieni? Kabel wylacznie do mojego uzytku wiec nowe modele aut nie beda sprawdzane.
A te kupony z gierek + kupony platne ktore w tej chwili sprzedaja beda sie calosciowo sumowac ??
Przykladowo przy zakupie za 145usd przed kuponem odejma nam z automatu te 15usd w ramach promocji 11.11 + kupon powiedzmy na 7,5usd + 2 kupony na 2USD i kolejny jakis na 10usd ??
Wczoraj mi przyszły kapturki na wentylki od tego sprzedawcy: http://www.aliexpress.com/item/car-s...326677232.html
Z jakości i szybkości przesyłki jestem bardzo zadowolony. Wcześniej kupiłem takie na allegro za ok 20zł i nie widzę różnicy.
Kupiłem jak były w promo za 1,4$ - za tą cenę, to chyba nie ma znajdzie się nic lepszego. Na Alledrogo są po ok 5zł/szt - a tu mamy za 4szt - ok 5zł :szeroki_usmiech
kingg, Ja będę pewnie w przyszłym tygodniu go miał . Na yotubie jest kilka filmików, dodatkowo kontaktowałem się z użytkownikiem tego radia który go chwali.
Komentarz