Zakupy w Chinach - AliExpress
Zwiń
X
-
-
Macie jakies ledy do polecę ua co nie daja bledy w MY10?
Komentarz
-
Właśnie ja zamawiam.. kolega z forum vw wykonuje specjalnie na zamówienie.
Kumpel w pasacie b6 ma od 2 lat i chwali.
Zamówiłem i ja do tablicy bo jak kupiłem jakieś w sklepie niby pod canbus to i tak błąd pokazuje.
Jak coś to mogę zapytać.
Cena coś 12 zł podobno za sztukę.
Komentarz
-
-
Komentarz
-
To pochwal sie linkiem...Zamieszczone przez maciek30_plJa do my 2009 roku kupiłem najtańsze na allegro CANBUS i działa bez błędów.
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
kabel zainstalowany i przetestowana licencja (jak zachowywał się antywirus przy instalacji)
proszę opisz
Komentarz
-
roberta,
no właśnie się trochę pomęczyłem ( jestem słaby w temacie komp. )
na pewno trzeba przed instalacją wyłączyć antywirusa
na płytce jest katalog w którym jest plik notatnik i tam jest opisana instalacja
punkt 1 to wyłączenie antywira
po instalacji - chciał od razu instalować nową wersje 15.7.3 - ja zainstalowałem
teraz włącza mi się nawet z antywirem
przed instalacją podłączyłem kabelek do usb
najpierw instaluje się oprogramowanie a później sterowniki a następnie aktualizacja
jutro podłączę do autka mam nadzieje że będzie działało
z resztą teraz program prosi o podłączenie kabelka i wykonanie TEST and SAVE
Komentarz
-
Panowie jak dobrze pamietam instalacja aktualizacji albo innego softu niz dostarczony z kavken zazwyczaj kabel uwala....
Wiec zanim go podlaczysz do samochodu i w ogole odinstaluj nowa wersje i zainstaluj tylko z plytki!!!
Komentarz
-
Antywirus blokował działanie - musiałem swojego odinstalować
Z jakimi antywirsami Wam to chodzi ?
Dzisiaj podłączyłem do autka logi ściągnął , zmiany robi - działa :wink:
Teraz nauka autka i można zmieniać i modzić :wink: ( 1-we zmiany dokonane navi widać na maxidocie )
Komentarz
-
-
Czy ten kabel bedzie dzialal tez z Passatem B8?Zamieszczone przez DJ MŁODYVW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline
Komentarz
-
Tak.Zamieszczone przez idasCzy ten kabel bedzie dzialal tez z Passatem B8?Zamieszczone przez DJ MŁODYTempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka

Komentarz
-
Ktos planuje jego zamowienie? Z chęcią sie podlacze.VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
Komentarz
-
-
Do mnie dopiero dotarła 1 z 13.11, drugiej z 16.11 ani widu ani slychu.
Co ciekawe, jeszcze inna pierdółka, zamówiona 13.12, 29.12 była w skrzynce. Magia :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
idas, tu masz kabelek do kupienia od kolegi Maly745 (post na dole strony) : http://forum.octaviaclub.pl/_viewtop...=asc&start=350
Komentarz
-
georgg, dzięki. Wyslalem mu PW.VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
Komentarz
-
Ciekavy, ja jeszcze nie mam 2. Zastanawiam się czy to nie poczta w PL zawaliła temat, może się nie wyrabiają czy jak.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz

Komentarz