Zamieszczone przez Matfiejkos
Zobacz wpis
Gdzie tani abonament z rozmowami bez limitu?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez no_fear Zobacz wpisT-Mobile na kartę
dla mnie R E W E L A C J A !pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
ruwado Można przenieść numer z każdej sieci. Roaming też jakiś tam mają:
"Przeniesienie numeru jest proste Wystarczy zamówić kartę z opcją przeniesienia numeru i wypełniając formularz na naszej stronie, zwrócić uwagę na to, by wprowadzone w nim dane były zgodne z danymi, jakie przypisane są do tego numeru w systemie Twojego obecnego operatora.
W przypadku numeru na kartę warto upewnić się, czy numer jest już zarejestrowany u aktualnego operatora. Jeśli nie, w międzyczasie powinieneś uzupełnić stosowne dane."
Cytaty ze strony Mobile Vikings.
"Jeżeli chcesz korzystać z Vikingowej karty będąc za granicą, powinieneś nawiązać połączenie z lokalnym operatorem, mającym umowę o współpracy z naszym dostawcą sieci. Zestawienie partnerów roamingowych znajdziesz na stronie naszego dostawcy.
Jeżeli telefon nie wybierze sieci automatycznie, spróbuj połączyć się z wybranym operatorem manualnie."
https://mobilevikings.pl/pl/offer/
tam schodzisz na sam dół i patrzysz "Stawki Międzynarodowe I Roamingowe"
PS. Jakbyś chciał się przenosić to daj znać - dam link polecający za który obaj dostaniemy bonusy .
Póki co sieć bardzo mi się podoba, polecam. O niewielu firmach/organizacjach piszę, nawet jak są dobre, bo po prostu nie lubię robić reklamy, ale tutaj naprawdę przez te 5 dni jest świetnie (zasięg, internet, jakość rozmów)Srebrna Szczała 1.6 Octavia I FL Classic - sprzedana po 15 latach
Jeszcze srebrniejsza Szczała 1.8T Octavia I FL Elegance
Zapraszam do obejrzenia mojego auta i luźnych pogaduch
Škoda Octavia I FL Elegance+ 1.8T 4x4
Komentarz
-
-
Ma ktos oferte Nju 39 + 9zl za drugi numer ??
Bo przenioslbym tak 4 numery w zestawie 2+2, bo TM nie ma obecnie nic ciekawego, a zasieg Plusa niestety pozostawia duzo do zyczenia. W TM mam powiedzmy 3-4 kreski, a w Plusie na tym samym telefonie 0-2 - i mam tego powoli dosc, bo w garazu nie moge porozmawiac, z czym w TM kilka lat temu nie bylo zadnego problemu. Musze jeszcze sprawdzic ten zasieg Nju, ale na nadajnikach Networks nie powinno byc problemow.
Koszt telefonu pomijam (pelno ofert na Allegro, mozna ustrzelic w ratach 0%, wiec tu zaden operator nie podskoczy), pakiety roamingowe widze juz tez sie pojawily w Nju.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leonn Zobacz wpis
PS. niektórzy mają większe i widać, a moje są mniejsze i albo widać, albo nie ???jpozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
taka ciekawostka, której nie potrafię nijak wytłumaczyć
wcześniej Virgin, obecnie T-Mobile
telefon ten sam, użytkowanie identyczne - m.in. pon-pt po 8h dzienie radio online...
W Virgin net "znikał" jak głupi... a w T-Mobile tak ze 3 razy wolniej
nie mam chęci analizować bilingów i robić z tego doktorat ale jestem w pozytywnym szoku ...
Komentarz
-
-
Ktos aktywowal ten pakiet w TM ?? I dziala bez problemow ?? Nie ma tam tylko MMSow. Ile one kosztuja extra ?? Bo to jak zwykle zakamuflowana informacja. Z tego co doczytalem istnieje limit predkosci internetu 15/15. Niby duzo, niby to jednak malo
Bo jednak zasieg Plusa mnie skutecznie zmusza do zmiany. Jak pisze tego posta to w tym samym telefonie na karcie Plusa mam 1 kreske zasiegu, a na TM 4. Odleglosc do nadajnika taka sama.
Przy kupnie kart na allegro, wychodzi zawsze o te kilka zlotych taniej, a wyglada zeby zapisac sobie w telefonie zakup doladowania raz na pol roku i po sprawie. Cztery karty sim za ~93zl miesiecznie, to chyba nie tak zle przy w miare normalnym zasiegu TM/Orange/Networks ??Ostatnio edytowany przez Maicroft; 5.
Komentarz
-
Komentarz