Daj znać jak Ci się uda :-)
Gdzie tani abonament z rozmowami bez limitu?
Zwiń
X
-
zaspałem z wypowiedzeniem i jestem w Play`u do 9.03 :x
Do listy dopisuję nowego gracza :shock: :shock: :shock: :
- t-mobile za 30zł widzę nielimitowane wszystko ale tylko 500mb neta
- RBM 39zł j/w (ale z 2GB netem)
- njumobile identycznie jak RBM (39zł)
- VirginMobile -> nielimitowane wszystko (2GB neta) za 29zł MIAZGA :shock:
ciężko będzie to przebić 8)
Komentarz
-
-
Ciekaw jestem czy wlasnie nju podejmie wyzwanie.
Chociaz od czasu jak powstala, to juz kilka modyfikacji bylo i poszlo w dobra strone. Podzial oplaty za rozmowy z kwoty 29zl na 19+10zl to byl pierwszy krok, a potem powstal ten pakieciek wszystkiego jak RBM za 39zl.
Tylko przy Virgin DLA PRZENOSZĄCYCH NUMER PAKIET #DLAMNIESUPER W CENIE 49 ZŁ to oznacza ze za aktywacje trzeba pewnie te 49zl zaplacic, a potem po jakims czasie mozna przeskoczyc na jakis pakiet chocby ten za 19zl 100minut rozmow, SMS no limit, 2GB neta.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez parasiteno_fear, ale Virgin to nie abonament, ale dodam że doładowanie 10zł można mieć za 8.5zł więc ten pakiet (nielimitowane wszystko (2GB neta)) można mieć za ok 25,5zł
da się zrobić z tego Virgin "bezobsługowy abonament" ?
w sensie jakieś stałe polecenie zapłaty / doładowania konta co 30dni ?
aby nie musieć pamiętać o doładowaniach... :roll:
Komentarz
-
-
no_fear, chyba tylko przez PayPal
SUBSKRYPCJA PAYPAL
ZAPOMNIJ O DOŁADOWANIACH!
WYRAŻAJĄC ZGODĘ NA DODANIE SUBSKRYPCJI Z KONTA PAYPAL BĘDZIESZ MÓGŁ KAŻDY ZE SWOICH NUMERÓW PODŁĄCZYĆ POD KONTO PAYPAL. DZIĘKI TEMU ŚRODKI ZA SAMOODNAWIANE PAKIETY #WSZYSTKO NIE BĘDĄ POBIERANE Z SALDA, ALE Z KONTA PAYPAL.
PODŁĄCZ KONTO PAYPAL POD KONTO KLUBU VIRGIN MOBILE
Komentarz
-
-
No to bomba, też przechodzę. Zastanawiałem się nad nju z rachunkiem, bo bardziej elastyczna do płatności. W Virgin z tego co wyczytałem trzeba się pilnować z tymi 30 dniami ale 10 zł oszczędności w zestawieniu z nju.
no_fear własnie jestem po rozmowie z konsultantką. Jako takiego abonamentu nie da się zrobić ale mówiła coś o nadpłaceniu konta. Rozumiem to w ten sposób, że przelewam na konto ok 87 zł i zapominam na 3 miesiące o doładowaniu. Plus taki, że masz na 90 dni spokój, minus że zamrażasz pieniądze. Ale to jeszcze warto dopytać, bo to tylko moja interpretacja.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez parasite...zasięg standardowo to P4 + T-Mobile. Ja przenosiłem numer więc mam jeszcze Plusa
Generalnie wszystko tak jak w Playu.
To z zasięgiem brzmi jeszcze lepiej niż Play - w P4 od początku (od kilku lat) jadę na sztywno na zasięgu Plusa, a tu do wyboru dodatkowo zasięg T-Mobile super
Zamieszczone przez karuzelno_fear własnie jestem po rozmowie z konsultantką. Jako takiego abonamentu nie da się zrobić ale mówiła coś o nadpłaceniu konta. Rozumiem to w ten sposób, że przelewam na konto ok 87 zł i zapominam na 3 miesiące o doładowaniu. Plus taki, że masz na 90 dni spokój, minus że zamrażasz pieniądze. Ale to jeszcze warto dopytać, bo to tylko moja interpretacja.
:wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez no_fearczy nadal przy przenoszeniu numeru bonusowo dostaje się zasięg Plusa ?
Zamieszczone przez no_fearTo z zasięgiem brzmi jeszcze lepiej niż Play - w P4 od początku (od kilku lat) jadę na sztywno na zasięgu Plusa, a tu do wyboru dodatkowo zasięg T-Mobile super
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez parasiteZamieszczone przez no_fearczy nadal przy przenoszeniu numeru bonusowo dostaje się zasięg Plusa ?
Zamieszczone przez parasiteZamieszczone przez no_fearTo z zasięgiem brzmi jeszcze lepiej niż Play - w P4 od początku (od kilku lat) jadę na sztywno na zasięgu Plusa, a tu do wyboru dodatkowo zasięg T-Mobile super
nie miałem o tym bladego pojęcia haha
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez parasiteno_fear, ale Virgin to nie abonament, ale dodam że doładowanie 10zł można mieć za 8.5zł więc ten pakiet (nielimitowane wszystko (2GB neta)) można mieć za ok 25,5zł
Zdradzisz gdzie/jak doładować 10zł za 8.5zł ? :wink:
na szybko wygooglowem tylko takie coś, ale wygląda to podejrzanie:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PieTrzaKKtoś ma jakis pomysł kogo mocniej ściskać za jaja?
ps. jestem ciekaw, czy pomogłoby, gdyby siostra na 2 dni zmieniła w systemie bankowym nr do komunikacji SMS a potem podała ponownie ten używany standardowo (o ile bank nie wymaga do tego osobistej wycieczki do siedziby + postania w kolejce)
a co do samego zasięgu virgin - wcześniej nie działały maszty plusa w paśmie UMTS 900, w Wielkanoc w Bieszczadach dostrzegłem, że zaczęło łączyć się najbliższym masztem UMTS 900, tym samym z którym jestem w stanie połączyć się z karty Aero2
Komentarz
-
Komentarz