no nieźle było jak są obróceni o 180
muszę obuwie zmienić
muszę obuwie zmienić

.Choc tak jak mowie jest kawał drogi przy okazji mozesz odwiedzic Albanie zalezy do jakiego miasta chcesz sie wybrac i oczywiscie dzienie prawie 40 stopni ciepla.Polecam Ulcynij miejscowosc
.Choc tak jak mowie jest kawał drogi przy okazji mozesz odwiedzic Albanie zalezy do jakiego miasta chcesz sie wybrac i oczywiscie dzienie prawie 40 stopni ciepla.Polecam Ulcynij miejscowosc

A jak ceny w sklepach, barach?
ops:
Najczęściej kupowane od przydrożnych sprzedawców podczas wypadów w głąb MNE (przebicie 100 i więcej % w porównaniu do miejscowego targowiska
)

I wybraliśmy Czarnogórę. Jest taniej niż w CRO i myślę że więcej do zobaczenia. Chcę zobaczyć wybrzeże, plus oczywiście Kotor, jezioro Szkoderskie, Kanion Pivy, Tary, Durmitor i o Albanię zahaczyć. Trasy wybrałem widokowe, przez Bośnię, a z powrotem przez Serbię. Rozmawiałem w ubiegłą sobotę z Harleyowcami, byli w tamtym roku dokładnie tą samą trasą co ja teraz- mówią że było super. W tym roku jadą do Bułgarii właśnie, trasą Transfogarską a z powrotem Transalpiną. I to jest właśnie pomysł dla mnie na przyszły rok, chociaż chodzi mi też po głowie Grecja
Póki o balkoniku nie muszę chodzić to in inclusive nie dla mnie

Przykładowo 16 zł za 1h parkingu, w sklepach/barach masakra... ale to też "zaleta" Lazurowego Wybrzeża.... Francja była przepiękna, ale cenowo się troszkę sparzyliśmy i teraz boję się że będzie podobnie np, w Czarnogórze
Na Google grafika wyglądają bardzo ciekawie
))
Proponuję przetestować zainteresowanym :!:

Komentarz