Humor (2) i nie tylko...

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kropeck
    RS
    • 2009
    • 2319
    • Octavia II (1Z3)
    • BLF 1.6 FSI 115 KM

Kretyńska zabawa:
    Załączone pliki
    Pozdrawiam,
    Michał

Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)

Komentarz

• PieTrzaK
      L&K
      • 2009
      • 1323
      • Octavia I (1U2)
      • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

http://www.youtube.com/watch?v=qq7yK...ayer_embedded# :|

Komentarz

• ahmed799
        RS
        • 2009
        • 6871
        • Ford

филип
        Mój czarny bandzior http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...r-focus-2-0-pb

Komentarz

• westwi78
          RS
          • 2008
          • 2940

UPADEK MAŁYSZA - OKOLICZNOŚCI ZAMACHU
          ‎1. Pijany Kruczek kazał Małyszowi lądować w tych warunkach.
          2. W 10 sekundzie słychać strzały.
          3. "Ten skok w tych warunkach w ogóle nie powinien się odbyć " - mówi specjalista z miesięcznika "Narciarska Polska".
          4. Były skoczek narciarski... Robert Mateja twierdzi, że Małysz popełnił szereg błędów , m.in. nie kwitował poleceń Tepesa z wieży..
          5. Winę Małysza potwierdza też raport Międzypaństwowego Komitetu Narciarskiego.
          6. Apoloniusz Tajner twierdzi jednak, że raport jest niekompletny, bo nie uwzględnia błędów Waltera Hofera.
          7. Tymczasem pełnomocnik Izabeli Małysz w wywiadzie dla radia Ślinotok FM mówi, że "nie można wykluczyć hipotezy zamachu ekip austriackiej i szwajcarskiej"
          8. Do dnia dzisiejszego polscy skoczkowie zawsze tak lądowali na Wielkiej Krokwi. Trwa badanie czy dotychczasowe procedury były skuteczne i czy zostały zastosowane tym razem.
          9. Tepes odradzał lądowanie w Zakopanem. Proponował wykonanie manewru na alternatywnej skoczni w Wiśle.
          10. Całą winę za upadek ponosi kontroler wieży lotów, który nie poinformował Małysza o odchyleniu od toru lądowania
          11. Niektórzy komentatorzy nie wykluczają bezpardonowego zamachu na lot Adama Małysza.
          12. Przed Małyszem próbował lądować przedskoczek ale ze względu na mgłę odszedł na skocznię zapasową .
          13. Po dramatycznych i niecenzuralnych wypowiedziach Hoffera i Tepesa można wnioskować , jak bardzo napięta atmosfera panowała na wieży.
          14. Przed Małyszem wylądował szczęśliwie Żyła, jednak jak się później okazało podchodził do lądowania bez zgody wieży. Zostaną wyciągnięte wobec niego surowe konsekwencje
          15. Fani Małysza zapowiedzieli postawienie krzyża w miejscu katastrofy.
          16. Adam Małysz w chwili upadku miał 33 lata i wylatanych 5384 godzin.

Komentarz

• zachar_szczecin
            Drive
            • 2010
            • 59

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Komentarz

• Jagna
              Ambiente
              • 2010
              • 156

Ale łatwe to nie jest ;) źródło: http://theberry.com/2011/01/26/wii-fit-fail-video/

Komentarz

• dylan80
                Rider
                • 2009
                • 625

było?
                [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hUTY5aFdN-4&feature=player_embedded[/youtube]

Komentarz

• ahmed799
                  RS
                  • 2009
                  • 6871
                  • Ford

dylan80, :diabelski_usmiech

филип

Komentarz

• leff
                    Elegance
                    • 2004
                    • 862

jak to nie jest fake to gowniarzowi powinno sie nogi z dupy powyrywac

czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel

Komentarz

• Romekm76
                      Rider
                      • 2008
                      • 392
                      • Opel

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
                      Jest Skoda Octavia 1,9 tdi Jest Seat Alhambra 1,9 tdi
                      Była Skoda Octavia 1.9 sdi , VW Passat b5 fl 1.9 tdi , Opel Vectra C 3.0 cdti
                      A mówiła mama -
                      "Ucz się synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w cieple" - mruczał pod nosem kierowca TIR-a zmieniając w mroźną noc koło w naczepie.
                      http://campaign.scania.com/v8/

Komentarz

• Iqwan
                        Elegance
                        • 2010
                        • 758

była Skoda Octavia 1.9 TDI 110KM 2000
                        a teraz Skoda Octavia 1.8T 180 RS 2004
                        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=87072

https://goo.gl/photos/NaMK4R1TM5eWMCQZA <-- album

Komentarz

• Mirosław Brożyń
                          Ambiente
                          S_OCP Member
                          • 2005
                          • 147

CYTATY Z BABSKIEGO FORUM czyli kobiety o nas panowie

Mój mąż:
                          1. Pierdzi cały czas, najbardziej wieczorem i w nocy pod kołdrą, fuuuuujjjj i ja musze spać w tym smrodzie.
                          2. W nosie dłubie też i potem te gile wyrzuca za łóżko (jak mu o tym mówię to się wypiera, aż raz mnie tak wkurwił że mu pokazałam jego suszki i kazałam je zamiatać, mimo, ze zaraz i tak miałam zamiar odkurzać).
                          3. Brudne skarpetki zostawia gdzie popadnie. I w ogóle mnie wkurwia od dłuższego czasu

--------------------------------------------------------------------------

Na początku było miło i kulturalnie... a teraz jesteśmy prawie dwa lata po ślubie i po czterech latach znajomości i mój mąż potrafi:
                          Pierdnąć bez żenady - niby niechcący ale wcześniej mu to się nie zdarzało a teraz bardzo często.
                          - Dłubie cały czas w nosie - to już bez krępacji - muszę się drzeć na niego żeby przestał i to na chwilę pomaga, a jak tylko się nie patrzę dłubie znowu.
                          - Miesza sobie w jajkach i drapie się po tyłku długo i namiętnie). -
                          Rano wącha skarpetki czy się jeszcze nadają do włożenia.
                          - Nie myje zębów wieczorem tylko rano.

- Rzadko się kąpie (ostatnio 2-3 razy w tygodniu ale bywało że tylko raz na tydzień). Nie wiem czy mój facet jest jakimś wyjątkiem czy wszyscy tak z czasem mają że przestają dbać o siebie i o to czy są przyjemni dla otoczenia...

Ja też mieszkałam ze śmierdzielem przed ślubem ale wtedy tak nie grzał pod kołdrą.

Mój facet jest zabawnym luzakiem. Kiedy jesteśmy na zakupach w dużym supermarkecie zdarza mu się takie zachowanie:
                          Nagle zrywa się z wózkiem i szepce do mnie:
                          - Zwiewamy stąd, pierdnąłem.

Kolega mojego faceta ma manię puszczania bąków zawsze i wszędzie. Ostatnio wybraliśmy się do klubu z nim i jego dziewczyną, ale nie wpuścili nas, bo impreza była zamknięta, to na odchodnym ów kolega odwrócił się i puścił
                          ochroniarzowi na pożegnanie bąka, którego chyba słyszeli i poczuli wszyscy ludzie w promieniu 10 metrów.

A moje Kochanie ostatnio pierdnęło w ubikacji jak robiło siusiu.
                          Że zrobił to bardzo głośno to się uśmiałam, a on na to:
                          -Prawdziwy facet jak sika to pierdzi.

Mój mąż to już w ogóle niezły talent.
                          - Ślini się w nocy strasznie, wymieniałam już mu 3 poduszki.
                          - Zostawia pod poduszka zaschnięte kozy, fuuuuj!
                          - Śpi w koszulce, w której chodził cały dzień (rąbał drzewo, grzebał przy aucie itp) Rano go zrypałam o to, że się nie wykąpał i na dodatek poszedł spać w tej koszulce. Często mu się to zdarza.
                          - Jak ściąga skarpetki to wygrzebuje nimi bród między paluchami.
                          - Drapie się po głowie strzepując łupież z głowy.
                          - Zapomina do czego służy szczoteczka i pasta do zębów, często ma resztki jedzenia na zębach ten biały nalot.
                          - Na tyłku ma dziury na slipkach, dość często muszę kupować nowe, chociaż on woli te z dziurami.
                          - Jak już idzie się wykapać to zostawia po sobie dużo włosów i tych i tamtych.
                          Jak sobie jeszcze coś przypomnę to napiszę.

Mój miał zwyczaj chować skarpetki pod fotel. Jak przychodzili znajomi, zawsze cosik im waniało. Nie dawał się zreformować, w końcu ułożyłam jego brudne skarpetki na klawiszach pianina i zamknęłam klapę.
                          Właśnie przyszli goście i poprosili o muzykę. Szybciej zamknął piano, niż je otwierał. Od tej pory miałam spokój - wrzucał skarpetki za lóżko.

Ja jestem mężatka od roku ale jeszcze przed ślubem mój mąż zaczął sobie bekać.
                          Na jego brudne skarpetki porozrzucane po domu (na szczęście ich nie wącha) znalazłam fajny sposób:
                          Wrzucam mu je do aktówki i potem się musi wstydzić; zaczęło działać bo coraz rzadziej je zostawia.
                          Przyznam wam się, że mi też się czasem zdarza pierdnąć, tak jak jemu, ale tylko sporadycznie i zawsze obracamy to w żart.
                          A jak on nie umyje zębów to wtedy pozwalam mojemu psu wejść do łózka i do
                          niego się przytulam. Jak on tego nie lubi!!!
                          Zawsze wtedy wstaje i idzie umyć zęby, no a ja muszę wyrzucać psa z łóżka.

E tam. Przesadzacie szanowne Panie. Ja pierdzę, żona pierdzi.
                          A od niedawna mamy psa Labradora - samca i tez wali zdrowo.
                          I nikt nie narzeka ani ja, ani żona ani pies. Więc dajcie spokój.
                          Swojski smrodek nie zaszkodzi. A nie bądźcie zbyt wymagające,
                          bo Enriqe Iglesias by nawet na was nie spojrzał.
                          Więc cieszcie się waszymi pierdziszami i módlcie się, żeby nie zamienili was na młodsze
                          egzemplarze, bo zabiorą ze sobą kasę i będzie płacz i zgrzytanie zębów.

Ja przed każdym pierdem wsuwam sobie palec w okrężnice i sprawdzam czy jest pusto, ostatnio chciałem puścić pierdka a puściłem kupacza.

Mój niedoszły narzeczony poczęstował mnie herbatą w słoiku po dżemie który właśnie się skończył (!!!)
                          Mamusia wyjechała i wszystkie naczynia były brudne w zlewie.
                          To mnie zmusiło do myślenia. A zaproponowałam że może fajniej by było jakby ją wlał do jednej z puszek po piwie stojących licznie na stoliku . Nic nie załapał.
                          Po chwili zastanowienia powiedział ze do puszki się kiepsko nalewa...

Mój mąż chodzi po domu w bokserkach i kiedy siada, przynajmniej połowa klejnotów wypada mu z nogawki (bokserki są odpowiednio rozciągnięte).
                          Wieczorem ma rewolucję w żołądku i odgłosy z jego trzewi nie pozwalają mi zasnąć.
                          Godzinami zajmuje WCet, musi czytać siedząc na tronie, jak zabiorę z kibelka wszystkie gazety, to czyta naklejki na środkach czystości.

Wiecej: http://www.eioba.pl/a92112/cytaty_z_...#ixzz1CWePonao
                          KOLEJNY ZADOWOLONY Z SERWISU DOBRYGRZESWAWA

Komentarz

• lilo
                            RS
                            • 2006
                            • 4315
                            • Mercedes-Benz

Zamieszczone przez Mirosław Brożyń
                            Ja przed każdym pierdem wsuwam sobie palec w okrężnice i sprawdzam czy jest pusto, ostatnio chciałem puścić pierdka a puściłem kupacza.

:haha: :haha: :haha:
                            Daniel

Komentarz

• ahmed799
                              RS
                              • 2009
                              • 6871
                              • Ford

[ Dodano: Wto 01 Lut, 11 16:37 ]
                              Do dziś pamiętam mój “pierwszy raz” z kondomem, miałem 16 lat albo coś około. Poszedłem do sklepu kupić paczkę prezerwatyw. Za ladą stała przepiękna kobieta, która najprawdopodobniej wiedziała, że nie mam doświadczenia w “tych” kwestiach. Podała mi paczkę i zapytała, czy wiem, jak tego używać. Szczerze odparłem: nie. Tak więc otworzyła paczkę, wyjęła jednego i rozwinęła na kciuku, po czym poleciła sprawdzić, czy jest na miejscu i czy mocno się trzyma. Najprawdopodobniej musiałem wyglądać na osobę, która nie do końca zrozumiała to, co powiedziała, więc rozejrzała się po sklepie, podeszła do drzwi i zamknęła je. Chwyciła mnie za rękę i wciągnęła na zaplecze, gdzie zdjęła z siebie bluzkę. Po chwili zdjęła też stanik. Spojrzała na mnie I zapytała: Czy to cię podnieca? No cóż, byłem tak zaskoczony tym wszystkim, że tylko kiwnąłem głową. Wtedy powiedziała, że czas nałożyć prezerwatywę. Kiedy ją nakładałem, ona zrzuciła spódniczkę, zdjęła majteczki i położyła się na stole. No dawaj, powiedziała, nie mamy zbyt wiele czasu. Tak więc położyłem się na niej. To było cudowne, szkoda, że nie wytrzymałem zbyt długo… PUF, i było po sprawie… Spojrzała się na mnie przerażona: “jesteś pewien, że nałożyłeś prezerwatywę?” Odpowiedziałem tylko “no pewnie”, i podniosłem kciuk, by jej pokazać.

Żona mówi do męża:
                              - Tak dalej być nie może!! Musisz wybrać! Piwo albo ja!
                              Mąż myśli, myśli, w końcu pyta:
                              - A ile tego piwa?

Ślepy poszedł na grzyby i rozpoznaje je po smaku:
                              -Kurka,
                              -Gąska,
                              -Maślak,
                              -gówno... dobrze że nie wdepnąłem!

Zenek siedzi w pociągu naprzeciwko seksownej blondyneczki mającej na sobie kusą mini.
                              Mimo cholernego wysiłku nie może się powstrzymać, aby patrzeć na jej spódniczkę, po chwili podniecony dostrzega, że blondyneczka nie ma na sobie bielizny.
                              Blondyneczka po jakimś czasie uświadamia sobie, że koleś się wpatruje i pyta:

"Czy ty się właśnie patrzysz na moją cipeczkę?"
                              "Tak, przepraszam, to się więcej nie powtórzy"
                              "Nic się nie stało" rzekła blondyneczka, "Moja myszka jest niesamowita, potrafi robić różne rzeczy, np. pocałować cię"
                              Po chwili brzoskwinka śle mu buziaka.
                              Zenek, który jest całkowicie zafascynowany, zastanawia się co jeszcze potrafi jej cipcia.
                              "Mogę nią też mrugnąć" powiedziała. Zenek nie wierzy własnym oczom... cipka do niego mruga.
                              Dziewczyna wyraźnie podniecona, klepiąc rączką po siedzeniu mówi:"Może usiądziesz obok mnie?"
                              Zenek bez zastanawiania zajmuje miejsce.
                              "Proszę cię, włóż w nią paluszek" mówi zaczerwieniona dziewczyna.
                              Zenek: "No nie mów, że potrafi gwizdać".

Syn rozwiązuje krzyżówkę i przy jednym z haseł prosi ojca o pomoc:
                              - Tato, szpara u kobiety na P?
                              - Poziomo czy pionowo?
                              - Poziomo...
                              - To będzie pysk.
                              Załączone pliki

филип

Komentarz

• zachar_szczecin
                                Drive
                                • 2010
                                • 59

Jakkolwiek wydaję się to niemożliwe i nieprawdopodobne to te ptaki na serio potrafią naśladować każdy odgłos

Komentarz

• Iqwan
                                  Elegance
                                  • 2010
                                  • 758

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=slfvCN-5gIo&feature=player_embedded[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KXyU6ip2Sxc&feature=player_embedded[/youtube]
                                  była Skoda Octavia 1.9 TDI 110KM 2000
                                  a teraz Skoda Octavia 1.8T 180 RS 2004
                                  http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=87072

https://goo.gl/photos/NaMK4R1TM5eWMCQZA <-- album

Komentarz

• Mirosław Brożyń
                                    Ambiente
                                    S_OCP Member
                                    • 2005
                                    • 147

nie ja do domu ide ........... ale jaja hahahahahahahahaa
                                    KOLEJNY ZADOWOLONY Z SERWISU DOBRYGRZESWAWA

Komentarz

• Jak pokazalem zonie "Cytaty z babskiego forum" to sie ucieszyla, ze nie tylko ona ma takiego meza :lol:
                                      tu nie smiesznie, ale ciekawe, bo moze ktos nie widzial
                                      [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LP3xsI790sg&feature=related[/youtube]
                                      [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dgeAVXvlKk0&NR=1[/youtube]

[ Dodano: Wto 01 Lut, 11 18:11 ]
                                      a tu juz typowy dzial humor
                                      [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lF1HYmqKq4g&feature=feedrec_grec_index_mor e[/youtube]

Komentarz

• tom2212
                                        RS
                                        • 2008
                                        • 3892

Komentarz

• krzysiek13
                                          L&K
                                          • 2010
                                          • 1155

zachar_szczecin, psychodeliczny pług śnieżny
                                          Octavia

Komentarz

• djczas
                                            RS
                                            • 2005
                                            • 9612

zachar_szczecin, jak to jak kraj pochodzenia Węgry do tego Budapeszt druga porno stolica po Pradze :diabelski_usmiech

Komentarz

• idac za przykladem cos z rodzinnej stajni, moze nie az taka tragedia jak audi, ale fajne to to napewno nie jest ( i ten wydech)

Komentarz

• Jark7
                                                Elegance
                                                S_OCP Member
                                                • 2008
                                                • 777

ahmed799,
                                                ale za zdjęcie :zastrzelic
                                                :diabelski_usmiech
                                                Człowiek planuje, Bóg decyduje ...
                                                Jark7
                                                było 119/296 jest 143/328 by Aligator

Komentarz

• Andrzej Z.
                                                  Rider
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2007
                                                  • 710
                                                  • Octavia II combi (1Z5)
                                                  • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
                                                  • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Nie wiem czy bylo...ale.......

Sooorrrry :wink:

[youtube] http://www.youtube.com/watch?hl=en&v=sFxcAHqnQDU&gl=US [/youtube]

prawie oplulem ekran przy tej reklamie :diabelski_usmiech
                                                  CDS-AutoSpa

AXR TDI+
                                                  Perfect Service by DobryGrześWawa
                                                  ET-14,352

Komentarz

Pracuję...