Humor (2) i nie tylko...

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Tony065
    RS
    • 2009
    • 2497
    • Octavia I (1U2)
    • ARX 1.8 20VT 150 KM

lukas25w, to stwierdzenie już tu padło. Dorośnij dzieciaku... :diabelski_usmiech bo Twoje wypowiedzi wzbudzają tylko śmiech politowania. Jak masz pisać takie bzdury jak dotychczas, to odpuść. Jak byś nie zauważył, to nikogo to nie śmieszy, a niektórzy tylko przez grzeczność jeszcze Cię nie wyśmiali/zjeb...li za te farmazony. :szeroki_usmiech
    Black Pearl, Elegance & RS LOOK
    @ by Tune-up Gdańsk
    TDI VP++ i jeszcze rośnie
    Antek

Komentarz

• sazad
      RS
      • 2008
      • 1531
      • Rapid Spaceback (NH1)

Tony065,
      Sebastian

Służbówka O2 FL 1.4 TSI CAXA

www.sazad.spanie.pl - domek letniskowy do wynajęcia na lato

Komentarz

• sebastian7905
        RS
        • 2009
        • 3580
        • Volkswagen
        • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez Tony065
        lukas25w, to stwierdzenie już tu padło. Dorośnij dzieciaku... :diabelski_usmiech bo Twoje wypowiedzi wzbudzają tylko śmiech politowania. Jak masz pisać takie bzdury jak dotychczas, to odpuść. Jak byś nie zauważył, to nikogo to nie śmieszy, a niektórzy tylko przez grzeczność jeszcze Cię nie wyśmiali/zjeb...li za te farmazony. :szeroki_usmiech
        Sebastian
        Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
        Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
        Była Black ELEGANCE by sebastian7905
        Wczasy nad morzem - klik

Komentarz

• r2r
          RS
          • 2008
          • 4721
          • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez Tony065
          :

Zamieszczone przez lukas25w
          Zamieszczone przez sebastian7905
          no rozumiem ,ale wiesz nie samymi cyckami człowiek żyje :twisted:
          Wiadomo :P czasami trza :drive: :yay:
          Co "trza" :?: :?
          Po obserwacji wielu Twoich wpisów, sądzę że masz prawdopodobnie max 13 lat i nie tylko przeze mnie zostało to zauważone, więc nie jestem zdziwiony że w temacie kobiecych wdzięków jesteś na levelu: iaskownica:

PS: BTW...dotknąłeś kiedyś cycka...widziałeś wogóle cycka, takiego prawdziwego i nie maminego :?:
          Artur

Komentarz

• sebu
            L&K
            • 2008
            • 1304
            • Octavia II (1Z3)
            • AHF 1.9 TDI VP 110 KM
            • CDAA 1.8 TSI 160 KM

Zamieszczone przez r2r
            PS: BTW...dotknąłeś kiedyś cycka...widziałeś wogóle cycka, takiego prawdziwego i nie maminego :?:
            Ja dotykałem Ja,jak krówkę za młodu u ciotki na wiosce uczyłem sie doić :lol:
            Zamieszczone przez r2r
            Po obserwacji wielu Twoich wpisów, sądzę że masz prawdopodobnie max 13 lat
            I dlatego jestem za obowiązkiem wpisywania wieku w profilu i miejscowości
            Nie pij za kierownicą. Stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz
            jak pomogłem to daj punkcik
            sprzęgło od G 60

Komentarz

• sebastian7905
              RS
              • 2009
              • 3580
              • Volkswagen

Zamieszczone przez sebu
              I dlatego jestem za obowiązkiem wpisywania wieku w profilu i miejscowości
              ja też, nie żebym czuł się mądrzejszy ,ale to tutaj to jak rozmowa z moim synem ,gdybym wiedział ile kolega lukas25w ma lat to bym wiedział jak z nim rozmawiać ,może na te tematy to jeszcze nie pora
              tak sobie myślę ,że jeżeli widzę piękną kobiecą pupę i nic mnie nie rusza :P ,to wiedz że coś złego się dzieje :|
              Sebastian
              Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
              Wczasy nad morzem - klik

Komentarz

• damian1975
                RS
                • 2012
                • 4114
                • Superb III (3V3)
                • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Taa na pewno widział :lol ale tylko na obrazku :haha: :haha: :lol:
                TAXI 2153 CHYBIE KATOWICE

Komentarz

• aniol
                  RS
                  • 2012
                  • 5228
                  • Octavia I combi (1U5)
                  • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

damian1975, Ostatnio klonowanie na forum stało się modne,Nie dawno jak się nie mylę to było w Gliwicach. :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
                  http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
                  Pozdrawiam ANIOL

Komentarz

• damian1975
                    RS
                    • 2012
                    • 4114
                    • Superb III (3V3)
                    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

aniol, czyżby wirus gliwicki dotarł aż tak daleko :?: :Bojesie: :terefere

Komentarz

• zepter00
                      RS
                      • 2008
                      • 2304

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
                      http://www.liveleak.com/view?i=177_1373417173 :diabelski_usmiech

Dobrze, że chociaż zabezpieczyli trasę.
                      Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• Alonzo_
                        RS
                        • 2009
                        • 2460
                        • Hyundai

Zamieszczone przez zepter00
                        :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
                        http://www.liveleak.com/view?i=177_1373417173 :diabelski_usmiech

Dobrze, że chociaż zabezpieczyli trasę.
                        Niezły lot łajba zaliczyła..... :szeroki_usmiech

Komentarz

• n.antek22
                          Classic
                          • 2013
                          • 10

Jestem nowy na forum i tak obserwuję ale zaryzykuję i się wypowiem
                          sebastian7905, damian1975, r2r, Tony065, tak naprawdę nie znacie tegoż uzytkownika prywatnie a wypowiadacie się na jego temat. Nie znając wcale tej osoby zarzucając jej coś tam nie bedę bzdur czytał bo komentarze nie których są żałosne i tylko z tego powodu usiąść płakać, najlepiej jest od razu wydać wyrok. I z tego co przeglądałem to ty damian1975, siedzisz na forum i szukasz byle jakiego pretekstu do awantury przykładem jest owy użytkownik i baca10, zapewne są jeszcze jakieś osoby ale nie mam czasu zajmować sięę głupotami w przeciwieństwie do ciebie. Jesteś jak mały dzieciak komentując od razu że ktoś tam utworzył nowe konto skąd masz pewność że to ta osoba :?: Żadnej chłopie żadnej :!: :!: Zajmujesz się głupotami ale to twoja sprawa a twoje wypowiedzi są pożal się boże. Myślisz że jesteś wielki tak ci się zdaje bo w internecie każdy jest kozakiem o jak dojdzie co do czego to każdy bierze nogi za pas. I widzę że tu na forum nie ma wolności słowa bo jak komuś coś nie pasuje to leci komentarz a pózniej fala za nim potwierdzająca tą wypowiedz.

Komentarz

• r2r
                            RS
                            • 2008
                            • 4721
                            • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez n.antek22
                            Jestem nowy na forum i tak obserwuję ale zaryzykuję i się wypowiem
                            sebastian7905, damian1975, r2r, Tony065, tak naprawdę nie znacie tegoż uzytkownika prywatnie a wypowiadacie się na jego temat.
                            Przeczytaj jego posty - seria nic nie wnoszących, infantylnych wypowiedzi wciskanych wszędzie na siłę, nawet jeżeli nic nie dodają/nie wyjaśniają. Masz rację, nie znam tego użytkownika, ale styl/ton charakter jego wypowiedzi, nie pozwala mi uwierzyć abym miał do czynienia z dorosłym człowiekiem. Bardziej z nastolatkiem, który nie wie jeszcze co to ironia, założył na forum temat o samochodzie swojego rodzica i wszędzie wkłada swoje 3 grosze - proszony, bądź nie...i nie trzeba go znać prywatnie, aby móc dojść do takiego wniosku, czytając te wypowiedzi. W zasadzie sam się pogrążył zabierając głos na temat kobiecych pośladków w sposób, nazwijmy to, "nie normalny" dla każdego faceta. Mów co chcesz - nie da się tego brać poważnie.
                            Artur

Komentarz

• bzyq_74
                              RS
                              • 2008
                              • 3467
                              • Volkswagen
                              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
                              • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

n.antek22, mniemam że jesteś klon. :evil:
                              Dziś rejestracja i jedyny post i "onetowy " tekst :roll:
                              Wsad warzywno-owocowy winien wystudzić złe myśli. sorry za OT. :diabelski_usmiech

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KLfgi71F4qQ&feature=player_embedded[/youtube]
                              MARCIN
                              Mój szkodnik

Komentarz

• damian1975
                                RS
                                • 2012
                                • 4114
                                • Superb III (3V3)
                                • CZDA 1.4 TSI 150 KM

n.antek22, o kolejny wielki uczony :lol: nie masz pojęcia o pewnych tematach to nie zabieraj głosu :!: :twisted: godne pożałowania są twoje powyższe wypociny :evil: i nie zamierzam z tobą dyskutować :x

Komentarz

• Tony065
                                  RS
                                  • 2009
                                  • 2497
                                  • Octavia I (1U2)
                                  • ARX 1.8 20VT 150 KM

zepter00, niczym ulice San Francisco :diabelski_usmiech
                                  Black Pearl, Elegance & RS LOOK
                                  @ by Tune-up Gdańsk
                                  TDI VP++ i jeszcze rośnie
                                  Antek

Komentarz

• aro_40
                                    RS
                                    • 2007
                                    • 1529
                                    • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

czy ta dyskusja to w tym wątku powinna się pojawić ???? :twisted:
                                    If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.

Komentarz

• n.antek22
                                      Classic
                                      • 2013
                                      • 10

bzyq_74, możesz dalej mniemać ja nie mam nic przeciwko temu ale napewno nie jestem osobą tą o której myślisz
                                      damian1975, prawda w oczy kole :?: :lol:

Komentarz

• rafiki
                                        RS
                                        • 2012
                                        • 15976
                                        • Superb III (3V3)

aro_40, ta dyskusja to się nie powinna nigdzie pojawić :wink:
                                        Zamieszczone przez n.antek22
                                        Myślisz że jesteś wielki tak ci się zdaje bo w internecie każdy jest kozakiem o jak dojdzie co do czego to każdy bierze nogi za pas. I widzę że tu na forum nie ma wolności słowa bo jak komuś coś nie pasuje to leci komentarz a pózniej fala za nim potwierdzająca tą wypowiedz.
                                        1. Na tym właśnie polega wolność słowa - każdy może się wypowiedzieć zgodnie ze swoim zdaniem. Gdyby nie było wolności słowa, to Administracja skasowałaby ten konkretny post i zablokowała użytkownikowi możliwość dalszego wypowiadania się, lub co gorsza zrobiłaby to w stosunku do tych, którzy się do danej opinii ustosunkowali.
                                        2. Tak się składa, że ostatnimi czasy zdarza mi się odwiedzać Szczecin, to jak chcesz to zobaczymy czy na żywo też będziesz taki mądry jak tutaj, czy tak jak napisałeś
                                        każdy bierze nogi za pas
                                        :twisted:
                                        A co do poziomu Twojej wypowiedzi, to chyba nie zrozumiałeś o co chodziło kolegom i jej poziom jest podobny do poziomu, na którym znajduje się kostka brukowa (no stress :wink
                                        رافال
                                        Spoty
                                        Cause freedom is a lonely road

Komentarz

• n.antek22
                                          Classic
                                          • 2013
                                          • 10

bzyq_74, ale filmik 1klasa

Komentarz

• damian1975
                                            RS
                                            • 2012
                                            • 4114
                                            • Superb III (3V3)
                                            • CZDA 1.4 TSI 150 KM

n.antek22, tylko się nie lacze lacze lacze poziom twojej wypowiedzi jest po prostu żenujący :lol adwokacino ciemiężonych :lol: :diabelski_usmiech

Komentarz

• sebastian7905
                                              RS
                                              • 2009
                                              • 3580
                                              • Volkswagen

n.antek22 domniemam że to ty jesteś klonem lukas25w jeżeli nie to jesteś co najmniej (i tu przepraszam) niepoważny ,logując się dzisiaj i wbijając kij w mrowisko ,na pewno nie pomyślałeś o tym że to forum czyta wielu użytkowników ,którzy się szanują i znają będąc z różnych części kraju , więc mam nadzieję że nie będziesz potrzebował czyjejś pomocy ,bo twoje wypowiedzi będą na pewno zapamiętane.
                                              Co do odwagi ,krowa która dużo ryczy , mało mleka daje
                                              Sebastian
                                              Wczasy nad morzem - klik

Komentarz

• rafiki
                                                RS
                                                • 2012
                                                • 15976
                                                • Superb III (3V3)

n.antek22, pierwsze forum internetowe, na którym jesteś?? przy każdym swoim poście na górze, po prawej stronie masz przycisk "EDYTUJ", nie trzeba pisać następnego posta (który tak na dobrą sprawę nic nie wnosi)
                                                رافال
                                                Spoty
                                                Cause freedom is a lonely road

Komentarz

• n.antek22
                                                  Classic
                                                  • 2013
                                                  • 10

rafiki, nie zauważyłem dzięki zo podpowiedz
                                                  sebastian7905, to trudno zawsze można szukać pomocy u starych kolegów nie koniecznie nowych :P

Komentarz

• Alonzo_
                                                    RS
                                                    • 2009
                                                    • 2460
                                                    • Hyundai

bzyq_74

Ja pierdziu!!!
                                                    Wydaje mi sie że mam dystans do wielu rzeczy i z siebie też lubię się pośmiać ale czegoś takiego komuś bliskiemu bym nie zrobił....to czysty sadyzm... :szeroki_usmiech
                                                    Chyba ze ta laska nie jest mu bliska...tylko bzyka się z nią i tyle

Komentarz

Pracuję...