lukas25w, to stwierdzenie już tu padło. Dorośnij dzieciaku... :diabelski_usmiech bo Twoje wypowiedzi wzbudzają tylko śmiech politowania. Jak masz pisać takie bzdury jak dotychczas, to odpuść. Jak byś nie zauważył, to nikogo to nie śmieszy, a niektórzy tylko przez grzeczność jeszcze Cię nie wyśmiali/zjeb...li za te farmazony. :szeroki_usmiech
Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez Tony065lukas25w, to stwierdzenie już tu padło. Dorośnij dzieciaku... :diabelski_usmiech bo Twoje wypowiedzi wzbudzają tylko śmiech politowania. Jak masz pisać takie bzdury jak dotychczas, to odpuść. Jak byś nie zauważył, to nikogo to nie śmieszy, a niektórzy tylko przez grzeczność jeszcze Cię nie wyśmiali/zjeb...li za te farmazony. :szeroki_usmiechSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tony065lukas25w, to stwierdzenie już tu padło. Dorośnij dzieciaku... :diabelski_usmiech bo Twoje wypowiedzi wzbudzają tylko śmiech politowania. Jak masz pisać takie bzdury jak dotychczas, to odpuść. Jak byś nie zauważył, to nikogo to nie śmieszy, a niektórzy tylko przez grzeczność jeszcze Cię nie wyśmiali/zjeb...li za te farmazony. :szeroki_usmiech:
Zamieszczone przez lukas25wZamieszczone przez sebastian7905no rozumiem ,ale wiesz nie samymi cyckami człowiek żyje :twisted::drive: :yay:
Po obserwacji wielu Twoich wpisów, sądzę że masz prawdopodobnie max 13 lat i nie tylko przeze mnie zostało to zauważone, więc nie jestem zdziwiony że w temacie kobiecych wdzięków jesteś na levelu:iaskownica:
PS: BTW...dotknąłeś kiedyś cycka...widziałeś wogóle cycka, takiego prawdziwego i nie maminego :?:Artur
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez r2rPS: BTW...dotknąłeś kiedyś cycka...widziałeś wogóle cycka, takiego prawdziwego i nie maminego :?:
Zamieszczone przez r2rPo obserwacji wielu Twoich wpisów, sądzę że masz prawdopodobnie max 13 lat
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebuI dlatego jestem za obowiązkiem wpisywania wieku w profilu i miejscowości
tak sobie myślę ,że jeżeli widzę piękną kobiecą pupę i nic mnie nie rusza :P ,to wiedz że coś złego się dzieje :|Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
damian1975, Ostatnio klonowanie na forum stało się modne,Nie dawno jak się nie mylę to było w Gliwicach. :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiechhttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
-
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
http://www.liveleak.com/view?i=177_1373417173 :diabelski_usmiech
Dobrze, że chociaż zabezpieczyli trasę.Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]
"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx
Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zepter00:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
http://www.liveleak.com/view?i=177_1373417173 :diabelski_usmiech
Dobrze, że chociaż zabezpieczyli trasę.
Komentarz
-
-
Jestem nowy na forum i tak obserwuję ale zaryzykuję i się wypowiem
sebastian7905, damian1975, r2r, Tony065, tak naprawdę nie znacie tegoż uzytkownika prywatnie a wypowiadacie się na jego temat. Nie znając wcale tej osoby zarzucając jej coś tam nie bedę bzdur czytał bo komentarze nie których są żałosne i tylko z tego powodu usiąść płakać, najlepiej jest od razu wydać wyrok. I z tego co przeglądałem to ty damian1975, siedzisz na forum i szukasz byle jakiego pretekstu do awantury przykładem jest owy użytkownik i baca10, zapewne są jeszcze jakieś osoby ale nie mam czasu zajmować sięę głupotami w przeciwieństwie do ciebie. Jesteś jak mały dzieciak komentując od razu że ktoś tam utworzył nowe konto skąd masz pewność że to ta osoba :?: Żadnej chłopie żadnej :!: :!: Zajmujesz się głupotami ale to twoja sprawa a twoje wypowiedzi są pożal się boże. Myślisz że jesteś wielki tak ci się zdaje bo w internecie każdy jest kozakiem o jak dojdzie co do czego to każdy bierze nogi za pas. I widzę że tu na forum nie ma wolności słowa bo jak komuś coś nie pasuje to leci komentarz a pózniej fala za nim potwierdzająca tą wypowiedz.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez n.antek22Jestem nowy na forum i tak obserwuję ale zaryzykuję i się wypowiem
sebastian7905, damian1975, r2r, Tony065, tak naprawdę nie znacie tegoż uzytkownika prywatnie a wypowiadacie się na jego temat.Artur
Komentarz
-
-
aro_40, ta dyskusja to się nie powinna nigdzie pojawić :wink:Zamieszczone przez n.antek22Myślisz że jesteś wielki tak ci się zdaje bo w internecie każdy jest kozakiem o jak dojdzie co do czego to każdy bierze nogi za pas. I widzę że tu na forum nie ma wolności słowa bo jak komuś coś nie pasuje to leci komentarz a pózniej fala za nim potwierdzająca tą wypowiedz.
2. Tak się składa, że ostatnimi czasy zdarza mi się odwiedzać Szczecin, to jak chcesz to zobaczymy czy na żywo też będziesz taki mądry jak tutaj, czy tak jak napisałeśkażdy bierze nogi za pas
A co do poziomu Twojej wypowiedzi, to chyba nie zrozumiałeś o co chodziło kolegom i jej poziom jest podobny do poziomu, na którym znajduje się kostka brukowa (no stress :wink
Komentarz
-
-
n.antek22 domniemam że to ty jesteś klonem lukas25w jeżeli nie to jesteś co najmniej (i tu przepraszam) niepoważny ,logując się dzisiaj i wbijając kij w mrowisko ,na pewno nie pomyślałeś o tym że to forum czyta wielu użytkowników ,którzy się szanują i znają będąc z różnych części kraju , więc mam nadzieję że nie będziesz potrzebował czyjejś pomocy ,bo twoje wypowiedzi będą na pewno zapamiętane.
Co do odwagi ,krowa która dużo ryczy , mało mleka dajeSebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
Komentarz