Le-Ce, :shhh :zlosnik1:
Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Może czesi tak samo malowali klapy we wszystkich skodach i dlatego taka lipa ?"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
bws34 nie jest tajemnicą, że całe samochody tak malują ;
(0:35)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BQq_Rzn-yu0 [/youtube]Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
coś dla Ahmeda
Leci duży pasażerski samolot. Spokojnie, bez ciśnień, pogoda ładna. Nagle podlatuje do niego wojskowy F16, którego pilotowi straszliwie się nudzi i zaczyna wkurzać pilota dużej maszyny. Przelatuje nad nim, pod nim, jakieś beczki, korkociągi w niebezpiecznej odległości itp. Przy czym cały czas szydzi z pilota samolotu pasażerskiego:
- Czym ty latasz? Stodołą? Patrz na to gościu. Zrobisz tak? Nie zrobisz! Mam lepszy samolot i nie ma czegoś takiego, co potrafisz ty i twoja maszyna, a czego ja bym nie zrobił milion razy lepiej!
Koleś w pasażerce coraz bardziej wnerwiony, po którejś tam sugestii by się żołnierzyk odstosunkował w końcu proponuje:
- Ok. deltatangocharliecośtam. Teraz wykonam taki cwany myk, ale jak go nie powtórzysz - na dole stawiasz kolację, panienki i na kadłubie swojego "odkurzacza" piszesz: "JESTEM ZŁOMEM". Umowa?
- Dawaj misiu. Nie ma takiej opcji żebyś wygrał, więc to Ty napiszesz to na swoim kadłubie i wódeczka, panienki itp na Twój koszt!
- Uwaga zaczynam, tylko się nieco odsuń!
Pilot F16 czeka. Mija pół minuty, pułap ten sam, prędkość ta sama, nic się nie zmienia. Mija minuta, dalej nic. W końcu pilot pasażerskiego odzywa się w słuchawce:
- Dobra skończyłem.
- A co to kuźwa miało niby być?!?
- Byłem się odlać.
Komentarz
-
-
sziaba, aż dziw, że nikogo nie zabił przez te 10 minut. jak kolo chce poszaleć i polatać bokiem, to niech wypier**la na tor, a nie po ulicach... :shock:
a teraz coś śmiesznego, materiał z prezentacji drużyny Dospel Włókniarz Częstochowa (którą razem z kolegami i koleżankami ze STYX Security ochraniałem), gwiazdą był zespół Weekend (Ona tańczy dla mnie, itd.)
Korea ma Gangnam Style, a my Danek Style :haha:
Komentarz
-
-
Enriquez, jak piszesz posta to tam gdzie masz dodwanie linku.. obrazu itd masz znacznik youtube. ale w wersji "youtu.be" raczej nie przejdzie - raczje trzeba link w długiej wersji.VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
-
sziaba, stawiam 4-pak piwa temu kto policzy precyzyjnie wszystkie wykroczenia zawarte w tych 10 minutach, policzy ilość przynależnych punktów karnych i wysokość mandatu w złotówkach :twisted:
rafiki, tego Danka to wszędzie pełno, taki częstochowski "public face", częściej go widzę na różnej maści wiecach, dniach miasta i zawodach sportowych niż prezydenta miasta
PS: za to reszta "elyty" niezła drętowota, razem z "endrju" na czeleArtur
Komentarz
-
-
Artur, Endrja to zostaw w spokoju :P po całej imprezie 3 chłopaków (ci, co byli w gjerach) od nas robiło za jego private bodyguard :haha: jak się ludzie rzucili po autografy...a w trakcie koncertu zespołu Weekend podchodzi do mnie babka z trybun z rękawicą bokserską (stałem przy barierkach pod sceną) i pyta czy może podejść do Gołoty wziąć sobie autograf ad:... ale fakt, że Mr. Prezydent miał wszystko gdzieś, Endrju trochę się ruszał (czasem), ale prezydent wcale :P, a wokalista Weekend, to naprawdę bardzo fajny gość, kontaktowy, umie porwać ze sobą publikę. A mandat to mogę powiedzieć w tym momencie: 1000, bo u nas nie można dać wyższego. To co, zarobiłem już u Ciebie 2 z tego 4-paka? 8)
Komentarz
-
Komentarz