słuchaj nie wiem co te anglojeznycne "skróty" oznaczają, ale jak chcesz pożucać do kosza to zapraszam.
[ Dodano: Czw 09 Paź, 14 21:19 ]
Zamieszczone przez rafiki
hubert78, i nie przepisywałem, w radiu mówili o kimś z doświadczeniem w NBA
O kimś , ktoś , powiedział , to nie ja, A plota idzie w świat. Nie sprawdziłeś źródła i wprowdziłaś (być możę nie świadomie) czytelników w błąd. Ale spoko
Mężczyzna zaprosił kobietę na pierwszą wspólną kolację. Zjedli, poszli do kina. Ogólnie - wieczór super udany, więc gdy ją odprowadził do domu, powiedział:
- Było wspaniale. Jesteś taka piękna, przypominasz mi pnącą różę o wiotkich pędach. Czy możemy spotkać się i jutro?
Kobitka się zgodziła, więc następnego wieczoru facet puka do jej drzwi. Drzwi się otwierają, lecz zanim zdążył cokolwiek powiedzieć, dostał siarczysty policzek.
- Za co?!
- Nie byłam pewna, więc sprawdziłam w atlasie roślin: "róża pnąca o wiotkich pędach, inaczej rambler - kwiaty nietrwałe, nie nadają się do tworzenia kompozycji - najlepiej puścić ją przy parkanie".
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
k............. następny "miszcz" kierownicy. Tak się kończy "fisiowanie". Pewnie w ostatniej chwili pod koniec wyprzedzania sobie przypomniał, że ma skręcić. k..... go m...ć
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
PAOLO ESCO, dobre :diabelski_usmiech
Zawsze uważałem, że podejmowanie decyzji o głosowaniu na podstawie kampanii wyborczej nigdy nie było dobrym pomysłem... Ale z drugiej strony komu się chce na co dzień śledzić te ciągłe podłe wojenki "establishmentu" ?
Co by było gdyby kierowcy znali się na samochodach tak jak wielu ludzi "zna się" na komputerach? No wypadałoby żeby każdy szanujący się producent miał swoją infolinię. Na przykład General Motors :lol:
Komentarz