Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
PAOLO ESCO, :lol: "Rozjebałem kredkę.. " popłakałem sięByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Freshtimers.pl, czyli mój mały fanpage z samochodami na wielkim Facebooku
https://www.facebook.com/Freshtimers
Komentarz
-
-
superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramida"boguś" za bimbanie z Policji tak się kończy cwaniakowanie.. ale nie w Polsce :szeroki_usmiechIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
aro_40, po pierwsze u nas policja nadużywałaby takich możliwości ,więc jest niemożliwe aby coś takiego wprowadzić ,przykład ostatnio nagłośniony w mediach co prawda nie policja straż miejska http://www.fakt.pl/wydarzenia/skanda...ly,496939.html ,ale z drugiej strony byłby większy szacunek do policji i prawaSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
@PAOLO ESCO, Jak byś zerknął na post wyżej to byś widział że wystawiasz to samo
A co do policji i straży miejskiej szczególnie to czasem się im wydaje że mają samych idiotów w koło a oni są sprytni. Przez takie głupie zachowania tracą na wiarygodności w oczach ludzi i potem każda podobna sytuacja jest przeciwko nim. Powinni mieć więcej szkolenia z psychologiem i więcej zajęć praktycznych. Nie to żebym ich bronił ale mają za małe prawa w stosunku co teraz się dzieje. Jak by parę razy łebek dostał pałą za obrazę policji jak na tym filmiku w usa to jak pisze sebastian7905 było by więcej szacunku i respektu."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krissosmają za małe prawa w stosunku co teraz się dzieje. Jak by parę razy łebek dostał pałą za obrazę policji jak na tym filmiku w usa to jak pisze sebastian7905 było by więcej szacunku i respektu.
Temat straży miejskiej pomijam, to to kompletna żenada i pomylenie pojęć.If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Dwóch generałów - desantowiec i czołgista, przechwala się, który ma odważniejszych żołnierzy, w końcu jeden z nich mów - no dobra, to ja Ci pokażę, że u mnie, w desancie są najodważniejsze chłopaki, patrz:
- Szeregowy!
Podbiega jakiś koleś, salutuje i krzyczy -Tak jest!
- Widzicie ten czołg?
- Tak jest!
- Powstrzymajcie go własnym ciałem!
- Pojebało Cię? Przecież by mnie kuxxxwa zmiażdżył!
A Generał obraca się do kumpla i mówi
- Niezłe co? Jaką odwagę trzeba mieć, aby tak odpowiedzieć generałowi!
Rozmawiają dwa nietoperze
- Przeraża mnie wizja starości
- Jak sobie pomyślę, że miałbym nietrzymanie moczu ...
Biega jeżyk w kółko po polance i strasznie się śmieje. Usłyszał to niedźwiedź, wyszedł na polanę i pyta:
- A ty czego tak latasz w kółko i rechoczesz, co?
- Pobiegaj sam, to zobaczysz.
Pobiegał niedźwiedź dobry kwadrans i pyta:
- No i co w tym śmiesznego?
- A ciebie trawa po jajach nie łaskocze?
Wsiada sobie para do tramwaju, ale tylko jedno miejsce jest wolne. Siada na nim chłopak, dziewczyna zażenowana brakiem kultury pyta się:
- Mogę na kolana?
- Jasne, klękaj.PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
fajne pomysły ale na spiżarnię w podłodze bym się nie odważył :wink:
Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wallyfajne pomysły ale na spiżarnię w podłodze bym się nie odważył :wink:Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebastian7905można się zesrać ze strachu :lol:Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
:diabelski_usmiech https://www.youtube.com/watch?v=yIsD90GKX9kPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Szklana podłoga w łazience- Jak by mieszkała fajna sąsiadka, a ty piętro niżej to czemu nie"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
Komentarz