14/14
Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Deo, jak przeliczysz to pytań jest 15, ale mi ostatniego w ogóle nie liczyło, bo bez względu na moją odpowiedź było źle a dobrej nie pokazało
[ Dodano: Czw 13 Sie, 15 15:40 ]
Quiz piłkarski - rozpoznaj trenerów po dawnych zdjęciach:szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
Zanim zamienili dres na garnitur, a murawę na ławkę... ok, wiemy, że nie wszyscy porzucili dres, a ławka jest tak naprawdę wygodnym skórzanym krzesełkiem, no więc jeszcze raz, zanim zaczęli rysować, machać rękami, krzyczeć na sędziów i zawodników, sami byli zawodnikami. Zanim skronie ich pokryły się szlachetną siwizną mieli piegi, burze loków, zadarte nosy i gładkie oblicza.
11/15 a większość strzelałem :szeroki_usmiech
[ Dodano: Czw 13 Sie, 15 15:41 ]
I coś dla osób urodzonych w "czasach słusznie minionych" - rozpoznaj ikony gospodarstwa domowego z PRL-u:szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
fajne to to
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GFnYRUyBQg4[/youtube]Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiI coś dla osób urodzonych w "czasach słusznie minionych" - rozpoznaj ikony gospodarstwa domowego z PRL-u:szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...-sluza-te.htmlops: wpadłem na notatniku do telefonu... wziąłem to za stenograf :szeroki_usmiech
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez rafikiI coś dla osób urodzonych w "czasach słusznie minionych" - rozpoznaj ikony gospodarstwa domowego z PRL-u:szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...-sluza-te.html
Phi - to ja PRL mam jeszcze w domu, bo niektóre z przedstawionych sprzętów służą do dzisiaj i są nadal używane :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiechSrebrna Szczała 1.6 Octavia I FL Classic - sprzedana po 15 latach
Jeszcze srebrniejsza Szczała 1.8T Octavia I FL Elegance
Zapraszam do obejrzenia mojego auta i luźnych pogaduch
Škoda Octavia I FL Elegance+ 1.8T 4x4
Komentarz
-
-
rafiki, Z racji że się wychowałem w czasach PRL-u to ikony PRL-u wyszły 9/9http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
-
- Przebrany za terrorystę mężczyzna podbiegł do mnie i oblał zawartością wiadra z napisem ?paliwo?. Wyciągnął zapalniczkę - opisuje zdarzenie jeden z brytyjskich turystów. Animatorzy tureckiego hotelu w ramach programu rozrywkowego odegrali udawany atak terrorystów.
Czy tylko ja uważam to za słaby żart? :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aro_40Zamieszczone przez rafikiI coś dla osób urodzonych w "czasach słusznie minionych" - rozpoznaj ikony gospodarstwa domowego z PRL-u:szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...-sluza-te.htmlops: wpadłem na notatniku do telefonu... wziąłem to za stenograf :szeroki_usmiech
Paweł
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikihttp://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18555298,turcja-pracownicy-hotelu-w-ramach-programu-rozrywkowego-udawali.html#Czolka3Img
Czy tylko ja uważam to za słaby żart? :roll:If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Kiedyś była jedna gołota - 53 sekundy.
Jeden najman - 44 sekundy
i oczywiście jedna wenta - 15 sekund :szeroki_usmiechSrebrna Szczała 1.6 Octavia I FL Classic - sprzedana po 15 latach
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Matfiejkos.......i oczywiście jedna wenta - 15 sekund :szeroki_usmiech"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Srebrna Szczała 1.6 Octavia I FL Classic - sprzedana po 15 latach
Komentarz
-
-
Stara chałupa na końcu świata.biedne małżeństwo wychowujące sporą gromadę dzieci.Pewnego wieczora chłop pouczony przez lekarza zakłada prezerwatywę
Małżonka oburzona podnosi lament
-Jasiek czyś ty zgłupiał do reszty,dzieciska butów na zimę nie mają a ty sobie ptaka stroisz :diabelski_usmiech
PIS to kretyni
Komentarz
-
-
Matfiejkos, Masz rację, nie wiem co mi się skojarzyło 7 sek."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
mocny gościu ... https://www.youtube.com/watch?t=74&v=xsXHe_Ptx64 :diabelski_usmiechPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Para niedowidzących postanowiła się pobrać.
Po miesiącu stwierdzili, że nie dogadują się w łóżku.
W związku z tym kobieta zaproponowała:
"Stasiu, jak będzie Ci się chciało "ten tego" to chwyć mnie za prawą pierś, a jak nie to za lewą, ok?"
Ok. Odpowiedział Stasiu i zaproponował żonie:
"A jak Tobie się będzie chciało to pociągnij mnie raz, ale jak nie będzie Ci się chciało to pociągnij mniej 50 razy":diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOmocny gościu ... https://www.youtube.com/watch?t=74&v=xsXHe_Ptx64 :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Odłóż Pan kielnię Panie Duda!
Choć pan Duda już zauważył, że Polska jest piękna i coraz silniejsza, to nadal trzyma kielnię i cegłę w ręce powtarzając, że trzeba ją odbudowywać. Więc zadam parę pytań. Co pan chce odbudowywać? Może przemysł stoczniowy, zdolny do istnienia tylko dzięki potężnym dotacjom i zbytowi na sztucznym rynku RWPG? Bo innego nie było. A może przemysł hutniczy, zatruwający pół Polski, by wytwarzać miliony ton stali na armie paktu warszawskiego i marnotrawstwo w PGR-ach (też je pan chce odbudować?) i w innych molochach, jak Ursus, FSO, fabryki domów (może chce pan je też odbudować, by pokryć Polskę dodatkowymi mrowiskowcami?) itp?. A może górnictwo węglowe z plejadą kopalń i z 200 mln. ton węgla, jedynym poza szynką i wódką towarem eksportowym, w połowie zbędnym jak ujawnił rok 1989. To może chce pan odbudowywać przemysł łódzki, gigantyczne, tkalnie, przędzalnie i szwalnie wytwarzające po kilka typów garniturów i sukienek na sezon. To może imponujące piekarnie wypiekające chleb pszenny, żytni i razowy, albo mleczarnie z mlekiem srebrnym i złotym, w obu z 50 % bakterii. To może też Radoskór, gigant obuwniczy dający jak te szwalnie parę typów obuwia na sezon o kilku numerach. To było to co popadło w ruinę nic innego. To chce pan odbudować. Więc może chce pan odbudować zadłużenie gierkowskie, o którym co raz to pana zwolennicy piszą jakie to było małe. Jakieś 48 dzisiejszych miliardów dolarów, pestka, ale obsłużyć się nie dało nawet pluciem krwią, bo eksport tej gospodarki do odbudowy przez pana wynosił jakieś 15 mld dolarów, dziś wynosi prawie 200. Innych ruin w Polsce nie. Jeśli pan nie chce tych ruin odbudowywać, to niech pan odłoży tę kielnie i cegłę, albo jeśli już to użyje jej do przywrócenia sobie rozsądku. Nie ma w Polsce niczego do odbudowywania, ponieważ Polska od 16 jest jest wielkim placem budowania przez cały naród, który pan swoimi bzdurnymi opowieściami i równie bzdurnym zadęciem budowlanym po prostu obraża.Polska ma nową, dwa razy większą niż w PRL gospodarkę, kilkakroć od niej sprawniejszą, o rewelacyjnej zdolności eksportowej, o zadłużeniu, które w stosunku do jej zdolności jest kilkakroć mniejsze niż gierkowskie. Polska ma świetny przemysł, którego eksport jest kilka razy większy niż eksport całego PRL, ma swój przemysł stoczniowy, sprawny, przynoszący stoczniowcom chlubę. Dość kłamstw o własnej Ojczyźnie, z zajmij się Pan tym co do Pana należy i zostaw resztę ludziom. Nie jest Pan im potrzebny do tego by Polskę budowali. Pilnuj Pan by Pana partia tego nie zmarnowała. Tego Panu życzę.
Waldemar Kuczyński
Załączone plikiIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Komentarz