niezły :shock: miał sporego farta, ale swoją drogą dobry "kierownik" widać, że w pełni świadomie tak zarzucił naczepą i wiedział, że się nie wywali na bok, tylko nie wiedział, że tego transportera nie dziabnie - to fart
Widać, że przed manewrem hamuje (światła na naczepie)... ale tylko przednią osią, reszta się kreci jak kręciła. Dodatkowo widać, że skręca kołami hamując i dopiero jak odpuszcza hamulec, to koła załapują przyczepność i zaczyna skręcać. IMHO więcej szczęścia niż rozumu.
Może gdyby hamowały wszystkie osie to by nie musiał odstawiać tych piruetów.
A wg mnie zachował się właściwie. Hamowanie, w ostatniej chwili odpuszczenie żeby odzyskać sterowność (brak ABS w naczepie) i skręt. Stara metoda sprzed ABS-u ;-)
Trochę szczęścia miał bo naczepa też się zmieściła :-)
Lepiej powiedzcie mi co odp****ala kierowca autobusu ?! :shock: W pierwszej chwili myślałem, że mu się pas kończy. Ale nie !
Dla mnie dziwne jest również to, co robiła na lewym pasie koparka.
Myślę, że coś tam wybiegło na jezdnię - bo mercedes się zatrzymał bez powodu a autobus coś omijał.
Skoro nie miał ABSu na naczepie, to czemu się koła w niej nie zablokowały podczas hamowania skoro rzekomo na pusto jechał?
IMHO nie zachował się właściwie poruszając się pojazdem z niesprawnymi hamulcami.
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz