Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
chcąc zrobić Sałwkowi półki w piwnicy w nowym mieszkaniu zacząłem szukać materiałów. wlazłem na strone lerua merlę i zobatrzcie sami..., iel trzeba miec czasu , inwencji..sam nie wiem czego jeszcze żeby tak sie rozpisywać..
chodzi oczywiście o komentarze.. :szeroki_usmiech
O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
leszekmw,
Ja już kupiłem i nie mogę się doczekać na odbiór, biel Candy i do tego polerowane wióry, sportowy klej i wzmacniana spoina, MY 2017 z navi. Odbiór planowany na 24 tydzień bo fabryka ma tyle zamówień.Grand Scenic 2.0T Initiale 05'
Służbowe: Berlingo 1.6hdi 92 Selection 15'
Była 4 x Octavia: 04' O1 fl Elegance Combi ASV
08' O2 Elegance Combi BKC
11' O2 fl Elegance Combi CDAA
99' O1 SLX Combi AHF
Komentarz
-
-
Dobrze Póki CoO2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm
Komentarz
-
-
Odnośnie OCP....
Podszedł do mnie ostatnio jakiś gostek (tak około 40) bo mu się moja skodziana spodobała, że "zadbana" i sobie chciałby pooglądać... ok nie ma sprawy :szeroki_usmiech gostek mówi że interesuje się marką no i dosyć dobrze ją zna... wiecie chwila gadki o silnikach wyposażeniu nagle gostek wali do mnie: Te OCP to ta wzmocniona wersja silnikowa??? (pomylił pewnie z OPC w Oplu) ale uśmiechnąłem się tylko i nie wyprowadzalem Pana z błędu :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Octavia 3 '15 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=91864
Komentarz
-
-
O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm
Komentarz
-
-
Le-Ce, w sam raz na dobry sen :szeroki_usmiech"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikihttps://www.facebook.com/284866955030600/videos/485208508329776/
Ktoś tak umie? :diabelski_usmiechIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez eaglemirekZamieszczone przez aro_40daj mi kilka dni i tez tak będę
ale przed ten muszę pokonać ten zjazd :diabelski_usmiechZałączone plikiIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Nowa kolekcja z niemiec
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
Komentarz