Humor (2) i nie tylko...

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • misiekwaw
    RS
    S_OCP Member
    • 2004
    • 7715
    • Ford

Zamieszczone przez hankasz7
    MisiekWAW, Świetne,ale było 2-3 strony wstecz :twisted:
    :P
    Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
    http://www.disi-tune.pl
    Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
    Był WRX
    Była Octa

Komentarz

• alfee
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 2583

hubert78, ładne dziewczyny i samochody, ale coś dziwnego widzę tam na fotce. To auto z prawej ... czy ta marka montowała wycieraczki na tylnej szybie kiedykolwiek do 911? Czy to tylko jakiś zamaskowany lanos jest ?
      Alfee
      Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
      Kawasaki ER5 :-)

Komentarz

• Qulek
        RS
        • 2005
        • 1630
        • Octavia II combi (1Z5)
        • CAXA 1.4 TSI 122 KM
        • CHPA 1.4 TSI 140 KM

alfee, wycieraczki montują w fabryce...
        BEST Czesci i artykuly motoryzacyjne

Było O1 jest O3

Komentarz

• alfee
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 2583

Qulek, Ale w tym modelu? :O
          Alfee

Komentarz

• Qulek
            RS
            • 2005
            • 1630
            • Octavia II combi (1Z5)
            • CAXA 1.4 TSI 122 KM
            • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Jasne.. zobacz sobie foty 911 Turbo 997 w nowym numerze Topp Gera lub innej gazetce.. mają wycieraczki..

Ale nie wszystkie.. wydaje mi sie ze to pewnie sie domawia..

Było O1 jest O3

Komentarz

• alfee
              RS
              S_OCP Member
              • 2007
              • 2583

Qulek, Może dlatego nie widziałem. Zawsze trafiałem na foty tych ładniejszych. A nie "lanosów". IMO wycieraczka z tyłu w Porsche to pomyłka.
              Alfee

Komentarz

• Qulek
                RS
                • 2005
                • 1630
                • Octavia II combi (1Z5)
                • CAXA 1.4 TSI 122 KM
                • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Print screen z konfiguratora ze strony Porsche.. co ciekawe kiedy wybralem Turbo nie mozna było nic domówic :| :wink: ale nie bylo nawet napisane czy ma wycieraczke czy nie.. do innych jak widac mozna domówic..

Było O1 jest O3

Komentarz

• alfee
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2007
                  • 2583

Qulek, IMO porsche powinno zamiast opcji tylnej wycieraczki dodawać duży młotek, żeby sobie taki pomysł wybić z głowy.
                  Alfee

Komentarz

• Qulek
                    RS
                    • 2005
                    • 1630
                    • Octavia II combi (1Z5)
                    • CAXA 1.4 TSI 122 KM
                    • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Nie no wiesz.. jak ktos uzywa 911 jako every day car to czemu nie.. takto i deszcz i sneig odgarnie z szyby :lol: :lol: :lol: jak bym prosiakowi chyba tego nie zrobil..

Było O1 jest O3

Komentarz

• mad_mark
                      Rider
                      S_OCP Member
                      • 2007
                      • 413

przy takim dylemacie jest wielce prawdopodobne ze tylna szyba sie zmoczy... wiec wycieraczki niezbedne

Komentarz

• tomil
                        L&K
                        S_OCP Member
                        • 2008
                        • 1179

Pokłóciły się okrutnie części ciała. No, bo kto tu rządzi?
                        - Toż jasnym jest, że ja - burknął mózg - to ja tu myślę i wszystko
                        kontroluję.
                        - Bzdura! - zaprotestowały ręce - my tu robimy najwięcej -
                        zarabiamy na wasze utrzymanie.
                        - Ech - westchnęły nogi - to nasza rola rządzić, to my decydujemy,
                        jaki kierunek obrać i dążyć w słusznym kierunku.
                        - My - odparły oczy - myśmy szefami - my wszystko widzimy i
                        naprawdę nic nam nie umyka.
                        - Bzdura - odparł żołądek - to ja tu rządzę, wytwarzam wam
                        wszystkim energię,ciężko pracuję i trawię. Beze mnie zginiecie...
                        - JA BĘDĘ SZEFEM - nagle odezwała się milcząca dotąd dupa - I JUŻ.
                        śmiech ogólny, że całe ciało się nie może pozbierać.
                        - DOBRA - odpowiedziała dupa - jak tak, to STRAJK. I przestała
                        robić cokolwiek.
                        Minęło kilka godzin:
                        Mózg dostał gorączki.
                        Ręce opadły.
                        Nogi zgięły się w kolanach
                        Oczy wyszły na wierzch.
                        Żołądek wzdęło i spuchł z wysiłku.
                        Szybko zawarto porozumienie.
                        Szefem została dupa.
                        I tak to już jest drodzy moi.
                        Szefem może zostać tylko ten, co gówno robi.

[ Dodano: Pon 17 Mar, 08 16:49 ]
                        Mąż wraca późno z domu. żona już leży w łóżku, więc mąż szybko się rozbiera i przymila do niej.
                        Żona: - Nie zaczynaj dzisiaj. Boli mnie głowa.
                        - Zmówiłyście się dzisiaj, czy co ?! - odpowiada facet.

Przychodzi mały Jasiu do apteki i mówi do aptekarza:
                        - Proszę mi dać coś do zapobiegania ciąży!
                        Aptekarz się zdenerwował i reprymenduje Jasia:
                        - Po pierwsze, to o takim czymś mówi się szeptem, a nie na cały głos.
                        - Po drugie - to nie jest dla dzieci,
                        - Po trzecie - niech ojciec sobie sam przyjdzie,
                        - Po czwarte - są tego różne rozmiary .
                        Jasiu też się w tym momencie wkurzył, więc mówi:
                        - Po pierwsze - w przedszkolu uczyli mnie, żeby mówić głośno i wyraźnie,
                        - Po drugie - to nie jest "nie dla dzieci", tylko przeciwko dzieciom,
                        - Po trzecie - to nie dla ojca, tylko dla mamy,
                        - Po czwarte - mama jedzie do sanatorium i potrzebuje wszystkie rozmiary.

Troje dzieci zdaje egzamin, który ma zdecydować czy zostaną przepuszczone z pierwszej klasy do drugiej. Nauczyciel zaczyna je
                        przepytywać:
                        - Jasiu, przeliteruj słowo: TATA.
                        - T-A-T-A.
                        - Świetnie Jasiu, zdałeś. A teraz ty Moniko, przeliteruj słowo MAMA.
                        - M-A-M-A.
                        - Świetnie Moniko, zdałaś. A teraz ty Ahmed. Przeliteruj: DYSKRYMINACJA OBCOKRAJOWCÓW W ŚWIETLE POLSKICH PRZEPISÓW KONSTYTUCYJNYCH.

Profesor egzaminuje blondynkę. Kiedy na kolejne pytania nie uzyskuje odpowiedzi zaczyna przeglądać jej indeks.
                        - Widzę że z innych egzaminów też pani ma same niedostateczne. Jaki jest właściwie pani ulubiony przedmiot?
                        - Wibrator.

Mały Jasio przyszedł do mamy i mówi:
                        - Mamo, słuchaj, widziałem dzisiaj tatusia z ciocią Basią w garażu.
                        Wiesz, najpierw tatuś ją pocałował, potem ściągnął jej bluzkę, potem ona pomogła mu zdjąć spodnie, a potem...
                        - Wystarczy, Jasiu, ta historia jest na tyle ciekawa, że chciałabym, abyś opowiedział ją również tatusiowi przy kolacji. Ciekawa jestem jego miny, kiedy to usłyszy!
                        Przy kolacji mama prosi Jasia o opowiedzenie historii.
                        - No więc, widziałem dzisiaj tatusia z ciocią Basią w garażu, najpierw tatuś ją pocałował, potem ściągnął jej bluzkę, potem ona pomogła mu zdjąć spodnie, a potem razem zrobili to samo, co ty mamusiu zrobiłaś z wujkiem Karolem, kiedy tatuś był na ćwiczeniach w wojsku...

Pewien człowiek zmarł i normalną koleją rzeczy stanął przed świętym Piotrem.
                        Ten mówi:
                        - Niestety, przyjacielu. Popełniłeś w życiu straszny grzech i nie zostaniesz wpuszczony do nieba, zanim za niego nie odpokutujesz.
                        Oszukiwałeś mianowicie na podatku dochodowym od osób fizycznych. Twoja kara będzie polegała na tym, że wrócisz na Ziemię i spędzisz pięć lat z obrzydliwą, otyłą i paskudną babą, ze wszystkimi małżeńskimi obowiązkami włącznie. Jeśli ci się uda, wejdziesz do nieba.
                        Człowiek uznał, że pięć lat to niewiele wobec perspektywy wieczności w niebie, wrócił na Ziemię i żył z kaszalotem, którego mu święty Piotr przeznaczył.
                        Któregoś dnia, idąc z nią po ulicy, zobaczył swego przyjaciela, idącego z naprzeciwka w towarzystwie tak odrażającego babsztyla, że w porównaniu z nią kobieta naszego bohatera była niczym erotyczny sen nastolatka.
                        - Czołem, stary. Jak to się stało, że urzędujesz z taką paszczurą?!
                        - Hm, no wiesz. zmarło mi się niedawno. Święty Piotr powiedział mi, że popełniłem straszliwy grzech, oszukując na podatku dochodowym od osób fizycznych, przez co narżnąłem rząd na grubą kasę, i że muszę odpokutować, przeżywając pięć lat na Ziemi z tym mięchem, które widzisz.
                        Panowie uścisnęli sobie dłonie w pełnym zrozumieniu i obiecali sobie wspomagać się nawzajem w biedzie.
                        Kiedy już mieli się rozejść, zauważyli wspólnego znajomego, idącego ulicą w towarzystwie kobiety pięknej jak marzenie, o boskiej figurze, seksownej jak wszyscy diabli.
                        - Hej, stary! Rany bosskie, skądżeś ty, stary kawaler, dorwał taką lufę?
                        - Hm, szczerze mówiąc nie wiem. Pewnego razu obudziłem się, a ona leżała już koło mnie. Od tego czasu mam wszystko, o czym mogę marzyć: piękną kobietę, cudownie prowadzony dom i obłędny, naprawdę bajeczny seks. Nie wiem tylko, dlaczego zawsze, kiedy się kończymy kochać, ona odwraca się do ściany i mruczy coś jak: "jebany podatek dochodowy od osób fizycznych."

Wchodzi kowboj do baru i patrzy - siedzi tam cud kobieta. Kowboj:
                        - Cześć. Kim jesteś?
                        Kobieta:
                        - Lesbijką...
                        - Eeeeee... To znaczy?
                        - Jak się budzę myślę o seksie z kobietą, jak jem śniadanie to myślę o seksie z kobietą, jak ide do pracy to myślę o seksie z kobietą, jak jem obiad, to myślę o seksie z kobietą, jak wracam do domu, to myślę o seksie z kobietą, jak zasypiam, to myślę o seksie z kobietą ...
                        - A Ty, kim jesteś?
                        - Jak tu przyszedłem to myślałem, że jestem kowbojem, ale teraz wiem, że jestem lesbijką.

Nowy ksiądz był spięty jak prowadził swoją pierwszą mszę w parafii, więc prosił kościelnego żeby mógł do świętej wody dołożyć kilka kropelek wódki, aby się rozluźnić. I tak się stało. Na drugiej mszy zrobił tak samo i czuł się tak dobrze (a nawet lepiej) jak na pierwszej mszy, ale gdy wrócił do pokoju znalazł list:

DROGI BRACIE
                        -Następnym razem dołóż kropelki wódki do wody, a nie kropelki wody do wódki; -Na początku mówi się "Niech będzie pochwalony", a nie "kurwa mać"
                        -Po drugie, Jezusa ukrzyżowali Żydzi, a nie Indianie, -Po trzecie Kain nie ciągnął kabla, tylko zabił Abla, -Po czwarte po zakończeniu kazania schodzi sie z ambony po schodach, a nie zjeżdża po poręczy.
                        -A na koniec mówi sie Bóg zapłać a nie Ciao -Krzyż trzeba nazwać po imieniu a nie to "duże t"
                        -Nie wolno na Judasz mówić "ten skurwysyn"
                        -Na krzyżu jest Jezus a nie Che Guevara
                        -Jest 10 przekazań a nie 12;
                        -Jest 12 apostołów a nie 10;
                        -Ci co zgrzeszyli idą do piekła, a nie w pizdu; -Inicjatywa aby ludzie klaskali była imponująca ale tańczyć makarenę i robić "pociąg" to przesada; -Opłatki są dla wiernych a nie na deser do wina; -Pamiętaj że msza trwa godzinę, a nie dwie polówki po 45 minut; -Poza tym Maria Magdalena była jawnogrzesznicą a nie kurwą; -Jezusa ukrzyżowali, a nie zajebali -Ten obok w "czerwonej sukni" to nie był transwestyta, to byłem ja, Biskup.
                        -I w końcu Jezus był pasterzem a nie pierdolonym domokrążcą

Chłopak odprowadza dziewczynę po dyskotece. Stają przed jej klatką chłopak oparł rękę o ścianę klatki i mówi do dziewczyny:
                        - kochanie zrób mi laskę...
                        Dziewczyna:
                        - No coś ty .... tutaj???
                        - No weź Nikt nie widzi...
                        - A jak któryś z sąsiadów mnie zobaczy?
                        - Ależ nikogo nie ma, nikt Cię nie zobaczy, no weź...
                        - A jak ktoś ode mnie z domu będzie wynosił śmieci???
                        - No coś ty.. No weź.. to tylko laska...
                        W tym momencie otwierają się drzwi do domofonu i stoi w nich siostra tej dziewczyny ... w koszuli nocnej... zaspana... włosy potargane... i mówi:
                        - Tata mówi, że śmieci wyniesione, nikt cię nie zobaczy bo jest 3 w nocy i że masz mu zrobić tę cholerną laskę, bo jak nie, to ja mu zrobię a jak nie to on sam zejdzie i mu zrobi... tylko niech zabierze tą pierdoloną rękę z tego kurewskiego domofonu...

I specjalnie dla żonatych

On: Hura! Nareszcie! Już się nie mogłem doczekać!
                        Ona: Możesz ode mnie odejść?
                        On: Nawet o tym nie myśl!
                        Ona: Ty mnie kochasz?
                        On: Oczywiście!
                        Ona: Będziesz mnie zdradzać?
                        On: Nie, skąd ci to przyszło do głowy?
                        Ona: Będziesz mnie szanować?
                        On: Będę!
                        Ona: Będziesz mnie bić?
                        On: W żadnym wypadku!
                        Ona: Mogę ci ufać?

Po ślubie czytać od dołu do góry.

[ Dodano: Pon 17 Mar, 08 17:21 ]
                        Kłótnia w łóżku:
                        > - To ty pierwsza zaczęłaś!
                        > - Tak, bo ty pierwszy skończyłeś!

Po kilkunastu latach małżonek patrząc na żonę:
                        > - Tyłeczek masz nadal zgrabny, cycusie też niczego sobie... Eh, żebyś ty
                        > chociaż troszkę obca była...

Lekarz wypisując chorego po operacji:
                        > - Nie palić, nie pić, co najmniej 9 godzin snu dziennie.
                        > - A co Z sexem?
                        > - Tylko z żoną! Wszelkie podniety mogą Pana zabić!

Sekretarka odbiera telefon.
                        > - Dyrektor jest?
                        > - Właśnie wychodzi, oooh.. wchodzi... oooh... wychodzi... wchodzi...

- Koleżanka pije?
                        > - Nie.
                        > - Dlaczego?
                        > - Mam problemy z nogami.
                        > - Uginają się?
                        > - Nie, rozkładają.

- Tu seks telefon, spełnię twoje najskrytsze pragnienia!
                        > - Genia to ja! Kup chleb do domu...

Po seksie. Ona:
                        > - Kochanie, weźmiemy ślub?
                        > On:
                        > - Zdzwonimy się.

Młode małżenstwo u ginekologa dowiaduje się, że będą mieli dziecko. Mąż
                        > pyta:
                        > - Panie doktorze, a jak z "tymi" sprawami w czasie ciąży - można czy nie?
                        > - W pierwszym trymestrze można bez obaw, normalnie po bożemu, w drugim >
                        trymestrze proponuje na pieska - od tyłu, bo bezpiecznie dla przyszłej >
                        mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka.
                        > - A jak to jest na wilka?
                        > - Leżysz pan koło nory i wyjesz!
                        It doesn't matter what we're losing
                        It only matters what we're going to find!

Komentarz

• Hunter
                          RS
                          S_OCP Member
                          • 2007
                          • 1655

http://img208.imageshack.us/my.php?i...6757153uy9.jpg :lol:
                          ...nie ma to jak Octavia :drive:
                          >>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<

Komentarz

• alfee
                            RS
                            S_OCP Member
                            • 2007
                            • 2583

Hunter, Normalnie w połowie już piwo mi się wyślizgło z ręki :szeroki_usmiech :haha:
                            Alfee

Komentarz

• mirus
                              Ambiente
                              • 2005
                              • 213

Na czterdziestą rocznicę ślubu dwoje staruszków wybrało się do swojej ulubionej kawiarenki. Usiedli przy stoliku i zaczęli prowadzić rozmowę.
                              - Pamiętasz kochanie, to tutaj zaprosiłeś mnie ponad 40 lat temu było tak wspaniale.
                              - A ty pamiętasz jak było wspaniale, kiedy po wyjściu stąd poszliśmy w stronę parku? Kiedy mijaliśmy ogrodzenie, nagle wzięła mnie taka chcica, oparłaś się o płot a ja Cię zerżnąłem.
                              - Tak, pamiętam, a może by to powtórzyć? Ja jeszcze mogę, a Ty?
                              - Ja też, chodźmy szybko, bo już zaczynam się podniecać.
                              Po tych słowach niemal wybiegli z kawiarenki. Całą rozmowę usłyszał przypadkiem chłopak siedzący przy sąsiednim stoliku. Pomyślał sobie,że ciekawie będzie zobaczyć czy faktycznie dwoje staruszków odważy się uprawiać seks w parku. Poszedł za nimi i oto co zobaczył. Babcia podwinęła spódnicę i ściągnęła majtki, dziadek nawet nie fatygował się ze ściąganiem czegoś tylko rozpiął rozporek, oparł babcię o płot i ostro zabrał się do roboty. Na to co nastąpiło potem, chłopak znał tylko jedno określenie: rżnięcie stulecia. Nie widział nigdy czegoś podobnego na filmie, żaden znajomy o czymś takim mu nie mówił no i nie znał tego z własnych doświadczeń. Dziadek posuwał babcię wręcz w fenomenalnym, iście olimpijskim tempie, tempie którego nikt by chyba nie wytrzymał. Byłby to niewątpliwie sprint gdyby nie fakt, że dziadek pracował przez niemal godzinę nie przestając nawet przez sekundę i ani razu nie zwalniając tempa. Tyłek mu chodził niewiele wolniej niż kolibrowi skrzydełka. Dopiero po ok.godzinie zmęczenie kochankowie opadli na ziemię i ciężko oddychali przez kolejną godzinę.
                              - Jaki jest jego sekret, gdybym ja tak posuwał to nie miałbym najmniejszego problemu z kobietami, muszę poznać jego sekret -pomyślał sobie chłopak, zebrał się na odwagę i podszedł do wycieńczonej pary:
                              - Przepraszam pana najmocniej - powiedział - ale musze poznać pana sekret. Jeśli potrafi pan tak ostro uprawiać seks w tym wieku, to 40 lat temu musiał być pan wręcz niesamowity!
                              - Synu. 40 lat temu ten pierdolony płot nie był pod napięciem...
                              Sprzdana - Octavia II 1.9 TDI Elegance
                              Obecnie Ford Focus II 1.6 - najlepszy bo służbowy

Komentarz

• kubasek11
                                Rider
                                • 2007
                                • 483

Fajne ogłoszenia: 8)

Więcej tutaj:

http://www.allegrofun.pl
                                Czarna sztuka - Bixenon skrętny - Czerwona skóra - Pakiet SPORT
                                Było: 109KM 250Nm. Jest: 147KM 320Nm by TDI-RACING :-)

Biała sztuka - Zamówiona 06.08.2014
                                Wyprodukowana 07.10.2014
                                Odbiór 31.10.2014

Komentarz

• deespe
                                  L&K
                                  S_OCP Member
                                  • 2007
                                  • 1468

eee chyba ta aukcja najlepsza http://www.allegrofun.pl/item-2i104734286.html
                                  :zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...

Komentarz

• Qulek
                                    RS
                                    • 2005
                                    • 1630
                                    • Octavia II combi (1Z5)
                                    • CAXA 1.4 TSI 122 KM
                                    • CHPA 1.4 TSI 140 KM

.. Moja ulubiona gazetka "Angora" :

**

- Co grozi w Polsce za pedofilie ?
                                    - Przeniesienie do innej parafii.

**

- Doktorze co mnie teraz czeka? Operacja ? Amputacja?
                                    - Nie moge powiedzieć bo niespodzianke trafi szlag.

**

Dowiedziałem sie ostatnio ze jezeli ponad polowa twoich pracowników to inwalidzi to nie płacisz podatków. Załogę czeka niespodzianka.

**

W wielu urzędach jest bałagan, ale w Olsztynie to już normalnie burdel sie zrobił.

**

- Panie po waszej kiełbasie nie bedzie mnie brzuch bolał?
                                    - Nie zdąży...

**

Dobrze położony asfalt na drodze oznacza ze niedlugo bedą wymieniać rury kanalizacyjne.

**

Na polibudzie najgorsze jest piewsze pięc lat, potem na drugim roku jest już lepiej .

**

Podobno alkochol zgubil już neijednego. Być może, ale nie zapominajmy jak wielu sie dzieki niemu urodzilo!

**

Dobrze leczony kac może trwać nawet 3 tygodnie

**

Prawdziwy Amerykanin jest dumny ze swojej ojczyzny, USA, która pokonala Hitlera w wojnie wietnamskiej w czeczenii.

**

Abstynent to człowiek o wyjątkowo ubogiej wyobraźni.
                                    Nawet nie może wymyślić powodu zeby sie napić

**

Napis w wypożyczalni filmów:
                                    "Z góry przepraszamy że nie mamy tego filmu o tym kolesiu ktory grał jeszcze w takim innym filmie"

:lol: :lol: :lol:

Było O1 jest O3

Komentarz

• Emil
                                      L&K
                                      S_OCP Member
                                      • 2005
                                      • 1092

ZBIERAJ PUNKTY ZA PODPIERDALANIE W PRACY:
                                      > >>>
                                      > >>> 1 PKT - Przypadkowe nieumyślne podpierdolenie;
                                      > >>> 5 PKT - Niby nieumyślne podpierdolenie;
                                      > >>> 10 PKT - Zwykła podpierdolka w cztery oczy z przełożonym bez
                                      > świadków;
                                      > >>> 20 PKT - Anonimowy donos na samego siebie, mimo, iż nie jest się
                                      > >>> winnym, byle zaistnieć;
                                      > >>> 30 PKT - Podpierdolenie w obecności świadków;
                                      > >>> 40 PKT - Samopodpierdolka w cztery oczy z przełożonym;
                                      > >>> 50 PKT - Samopodpierdolka przy świadkach;
                                      > >>> 60 PKT - Podpierdolenie do przełożonego w obecności podpierdalanego
                                      > >>> bez innych świadków;
                                      > >>> 70 PKT - Podpierdolenie w obecności podpierdalanego przy większej
                                      > >> ilości
                                      > >>> świadków;
                                      > >>> 80 PKT - Podpierdolenie w obecności podpierdalanego, pomimo, iż ten
                                      > >> nie
                                      > >>> jest winny;
                                      > >>> 90 PKT - Podpierdolenie w obecności podpierdalanego, pomimo, iż ten
                                      > >> nie
                                      > >>> jest winny a czynu tego dokonał sam podpierdalający;
                                      > >>> 100 PKT - Podpierdalanie w obecności podpierdalanego, pomimo, iż ten
                                      > >> nie
                                      > >>> jest winny a czynu tego dokonał sam podpierdalający na spółkę z
                                      > >>> przełożonym, do którego się podpierdala i wmówienie podpierdalanemu
                                      > >> jego
                                      > >>> winy.
                                      > >>>
                                      > >>> Bonusy:
                                      > >>> * podpierdolenie najlepszego kumpla - dodatkowo 10 PKT;
                                      > >>> ** podpierdolenie zanim czyn zostanie dokonany - dodatkowo 20 PKT;
                                      > >>> *** dodatkowo 25 PKT - kiedy dzień wcześniej piło się z
                                      > podpierdalanym
                                      > >>> jego wódkę, w jego domu
                                      BMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
                                      CR-V 2,2 i-ctdi
                                      Perfectservice by Dobrygrześwawa

Komentarz

• coyota
                                        Drive
                                        • 2007
                                        • 94

Podążając za prostą radą, którą przeczytałem w gazecie,
                                        "Sposób, aby osiągnąć spokój wewnętrzny - to "dokończyć wszystkie rzeczy, które zacząłeś...".
                                        Wiec rozejrzałem się po domu, aby znaleźć rzeczy, które zacząłem i nie dokończyłem...
                                        I zanim wyszedłem z domu dziś rano skończyłem:
                                        - butelkę czerwonego wina,
                                        - butelkę białego,
                                        - Baileysa,
                                        - Black & White,
                                        - Wild Turkey,
                                        - Absoluta,
                                        - trochę walium,
                                        - niedopalonego jointa,
                                        - resztę tortu orzechowego
                                        i pudełko czekoladek.
                                        Nie macie pojęcia, jak wspaniale się czułem...
                                        OCTAVIA I 1.4BCA 2007
                                        COROLLA CLUB E10 TEAM Sekcja Czerwona
                                        „Czym lepiej poznaje swojego psa tym mniej lubię ludzi”

Komentarz

• Andrev3
                                          RS
                                          S_OCP Member
                                          • 2006
                                          • 6116

Zamieszczone przez coyota
                                          Podążając za prostą radą, którą przeczytałem w gazecie,
                                          "Sposób, aby osiągnąć spokój wewnętrzny - to "dokończyć wszystkie rzeczy, które zacząłeś...".
                                          Wiec rozejrzałem się po domu, aby znaleźć rzeczy, które zacząłem i nie dokończyłem...
                                          I zanim wyszedłem z domu dziś rano skończyłem:
                                          - butelkę czerwonego wina,
                                          - butelkę białego,
                                          - Baileysa,
                                          - Black & White,
                                          - Wild Turkey,
                                          - Absoluta,
                                          - trochę walium,
                                          - niedopalonego jointa,
                                          - resztę tortu orzechowego
                                          i pudełko czekoladek.
                                          Nie macie pojęcia, jak wspaniale się czułem...
                                          hahaha
                                          RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• tomek
                                            L&K
                                            • 2005
                                            • 1078

wszyscy zapewne pamietaja, ze jest siedem przypadków odmiany rzeczownika (mianownik - kto? co?, dopełniacz - kogo? czego?, itd.)

Otóż pojawił się nowy, ósmy przpadek: rzygownik - po czym? po ilu?
                                            O2FL RS | S2 | F2

Komentarz

• deespe
                                              L&K
                                              S_OCP Member
                                              • 2007
                                              • 1468

Zamieszczone przez tomek
                                              rzygownik - po czym? po ilu?
                                              :haha: :haha:
                                              :zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...

Komentarz

• Qulek
                                                RS
                                                • 2005
                                                • 1630
                                                • Octavia II combi (1Z5)
                                                • CAXA 1.4 TSI 122 KM
                                                • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Zamieszczone przez tomek
                                                Otóż pojawił się nowy, ósmy przpadek: rzygownik - po czym? po ilu?
                                                ad: :haha: ad: :haha:

Było O1 jest O3

Komentarz

• kaes
                                                  Classic
                                                  • 2007
                                                  • 35

Jest też dziewiąty przypadek:
                                                  Łapownik - komu? ile?

Komentarz

Pracuję...