Humor (2) i nie tylko...

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zurcio
    RS
    • 2008
    • 2046

robak013, dobre dobre
    Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

• handzol
      Ambiente
      • 2006
      • 212

przeczytajcie opis :lol: :lol: :lol:

Komentarz

• hankasz7
        L&K
        S_OCP Member
        • 2007
        • 1097

handzol, :shock: Dobre!
        Piszę poprawnie po polsku.
        Parkujesz? Zdrapujesz!!!

Komentarz

• deespe
          L&K
          S_OCP Member
          • 2007
          • 1468

po czym złapał pindę na zdradzie..... :haha:
          :zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...

Komentarz

• ViRuE
            Rider
            • 2007
            • 358

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Komentarz

• Ziomal
              RS
              S_OCP Member
              • 2005
              • 5841
              • Octavia I (1U2)
              • BFQ 1.6 MPI 102 KM

WTF ? :lol:
              Załączone pliki
              Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl

Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl

Jest O1 1.6 BFQ

Komentarz

• ViRuE
                Rider
                • 2007
                • 358

Ziomal Ty to zawsze cos wychaczysz ;D a jak tak z innej bajki

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Komentarz

• Hunter
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2007
                  • 1655

nie ma to jak dobre miejsce na zamontowanie anteny do CB :diabelski_usmiech :lol:

...nie ma to jak Octavia :drive:
                  >>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<

Komentarz

• deespe
                    L&K
                    S_OCP Member
                    • 2007
                    • 1468

no co dobrze nie na środku jak jeden kolonio w starym poldolocie w kratce nawiewu....

[ Dodano: Sro 17 Wrz, 08 21:25 ]
                    http://www.smog.pl/wideo/20762/malem...szystko_wolno/ lepsza wersja reklamy Danone
                    :zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...

Komentarz

• mdo1
                      Rider
                      S_OCP Member
                      • 2007
                      • 441

oglada sie fajnie

Plotki o Gwiazdach - Najnowsze Informacje, Sensacje i Skandale z Życia Znanych Ludzi 24H na dobę - Wejdź na PLOTEK.PL

Komentarz

• lonerr
                        Rider
                        • 2006
                        • 402

iPhone ! wypas <rotfl>

Proszę jaki nowoczesny
                        Skoda Octavia II Elegance BKC 1.9 77kW 105KM/240Nm
                        Skoda Octavia I Celebrate ASV 1.9 VP 81kW 110KM/235 Nm

Komentarz

• sebasuperb
                          L&K
                          S_OCP Member
                          • 2006
                          • 1318

Hunter, masakra ehh
                          Ty go przyuważyłeś? :diabelski_usmiech
                          [scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]

Komentarz

• deespe
                            L&K
                            S_OCP Member
                            • 2007
                            • 1468

Jak oni śpiewają:
                            Nowoczesne medium, porządkuje świat i dostarcza angażujące informacje, rozrywkę i usługi w czasie rzeczywistym. Przewodnik Polaków w wirtualnym świecie.

Komentarz

• cybant
                              Drive
                              • 2008
                              • 89

Nowoczesne medium, porządkuje świat i dostarcza angażujące informacje, rozrywkę i usługi w czasie rzeczywistym. Przewodnik Polaków w wirtualnym świecie.

Komentarz

• Hunter
                                RS
                                S_OCP Member
                                • 2007
                                • 1655

sebasuperb, akurat miałem fotkę od kumpla, ale podobno widzieli i wersje z anteną na środku, jak deespe wspominał :lol:
                                ...nie ma to jak Octavia :drive:
                                >>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<

Komentarz

• sebasuperb
                                  L&K
                                  S_OCP Member
                                  • 2006
                                  • 1318

jak pójdziecie do dentysty

Dentysta schyla się właśnie nad pacjentem i ma zamiar rozpocząć
                                  borowanie,gdy nagle zastyga w bezruchu i pyta nieufnie:
                                  - Czy mi się to tylko wydaje, czy też trzyma pan rękę na moich jądrach?
                                  Pacjent spokojnym głosem:
                                  - To tylko taka mała asekuracja. Bo przecież nie chodzi o to, żebyśmy sobie ból zadawali ... Prawda, Panie Doktorze...?
                                  [scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]

Komentarz

• S3 CHRIS
                                    Elegance
                                    • 2006
                                    • 979
                                    • Octavia I (1U2)
                                    • AUQ 1.8 20VT 180 KM
                                    • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

praca domowa :roll:

osty szef

ET 13.064 1/4 mili 2009 Octavia Rs I

ET 13.576 ---->13.3xx---->13.006 1/4 mili Golf I TFSI bY GTO

Komentarz

• Andrev3
                                      RS
                                      S_OCP Member
                                      • 2006
                                      • 6116

Zamieszczone przez S3 CHRIS
                                      http://video.interia.pl/o...1,Brutalny_szef
                                      dobre
                                      RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• loru
                                        RS
                                        S_OCP Member
                                        • 2007
                                        • 4286
                                        • Octavia II (1Z3)
                                        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Do knajpy wchodzi facet ze  strusiem, zamawia u kelnera setę i zapojkę.
                                        - Płaci pan 5 złotych i 30 groszy  - mówi kelner.
                                        Facet sięga do kieszeni i wyjmuje dokładnie 5,30. Następnego  dnia sytuacja się powtarza tylko rachunek za zamówione potrawy wynosi 17,60.  Gość znowu sięga do kieszeni i daje kelnerowi odliczoną sumę.
                                        - Jak pan  to robi - pyta kelner - że zawsze wyciąga pan tyle ile wynosi rachunek?
                                        - Aj  panie - odpowiada gość - złowiłem złotą rybkę i ta przyrzekła mi spełnić dwa  życzenia. Poprosiłem, żebym zawsze miał w kieszeni tyle pieniędzy, ile mi  potrzeba. No, to teraz, czy kupuję Mercedesa, czy zapałki, zawsze mam  odpowiednią ilość szmalu.
                                        - Ale super - woła kelner zachwycony - A jakie miał  pan drugie życzenie?
                                        Facet spogląda smętnie na strusia i mówi:
                                        - Chciałem,  żeby wszędzie towarzyszyła mi dupa z długimi nogami.
                                        O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

• Jacomelli
                                          Rider
                                          S_OCP Member
                                          • 2008
                                          • 501

Zamieszczone przez loru
                                          Do knajpy wchodzi facet ze strusiem, zamawia u kelnera setę i zapojkę.
                                          - Płaci pan 5 złotych i 30 groszy - mówi kelner.
                                          Facet sięga do kieszeni i wyjmuje dokładnie 5,30. Następnego dnia sytuacja się powtarza tylko rachunek za zamówione potrawy wynosi 17,60. Gość znowu sięga do kieszeni i daje kelnerowi odliczoną sumę.
                                          - Jak pan to robi - pyta kelner - że zawsze wyciąga pan tyle ile wynosi rachunek?
                                          - Aj panie - odpowiada gość - złowiłem złotą rybkę i ta przyrzekła mi spełnić dwa życzenia. Poprosiłem, żebym zawsze miał w kieszeni tyle pieniędzy, ile mi potrzeba. No, to teraz, czy kupuję Mercedesa, czy zapałki, zawsze mam odpowiednią ilość szmalu.
                                          - Ale super - woła kelner zachwycony - A jakie miał pan drugie życzenie?
                                          Facet spogląda smętnie na strusia i mówi:
                                          - Chciałem, żeby wszędzie towarzyszyła mi dupa z długimi nogami.
                                          I chciałem mieć wielkiego ptaka :lol:
                                          Była: O1 2003 .19 TDI ASV
                                          Jest Vectra 1.9CDTI 2008

Komentarz

• haska
                                            Ambiente
                                            S_OCP Member
                                            • 2006
                                            • 154

Pewnego razu pastuch przepędzał swoje owce z jednego pastwiska na drugie.
                                            Nagle, w kłębach kurzu i z rykiem silnika zatrzymało się przy nim nowiutkie
                                            BMW. Kierowcą był młody człowiek w garniturze Prady, butach Gucciego,
                                            okularach Diora itd. Typowy yuppie. Koleś wystawił się przez opuszczaną
                                            szybkę i pyta:
                                            - Czy jeżeli powiem Ci ile dokładnie masz owiec w stadzie, dasz mi jedną z
                                            nich?
                                            Owczarz popatrzył na facia, na swoje stado i odpowiedział:
                                            - Jasne, czemu nie?
                                            Yuppie zaparkował samochód. Wyciągnął notebook DELL podłączony do komórki
                                            AT&T. Połączył się z Internetem, wszedł na stronę NASA i za pomocą GPS
                                            dokładnie określił swoją pozycję. Podał ją do innego satelity NASA, który
                                            zrobił zdjęcie obszaru w wysokiej rozdzielczości. Młody człowiek otworzył
                                            zdjęcie używając programu Adobe Photoshop, przekonwertował plik i wysłał
                                            godo centrum obróbki zdjęć cyfrowych w Hamburgu. Po kilku sekundach na
                                            palmtopa przyszedł mail informujący go, ze zdjęcie zostało obrobione i
                                            podano adres, pod którym zostały zmagazynowane dane. Koleś wszedł wiec do
                                            bazy danych SQL i ściągnął dane, a następnie nakarmił nimi arkusz Excel
                                            wypchany setkami skomplikowanych formułek. Po otrzymaniu wyniku wydrukował
                                            na swojej mini drukarce HP LaserJet pełny 150-stronicowy raport. Podał go
                                            pastuchowi i powiedział:
                                            - Masz w stadzie 1586 owiec.
                                            - To prawda - powiedział owczarz. - Jak przypuszczam, chcesz teraz wybrać
                                            sobie jedna z nich?
                                            Stał spokojnie, obserwując młodego człowieka rozglądającego się wśród
                                            stada, wybierającego zwierzaka, a następnie ładującego go do bagażnika
                                            nowiutkiego BMW. Po czym odezwał się znowu:

- Hej, a jak Ci powiem, jaki jest Twój zawód, to oddasz mi zwierzaka?
                                            Yuppie pomyślał przez chwilkę, a następnie odparł:
                                            - Jasne, czemu nie?
                                            - Jesteś konsultantem - powiedział pastuch.
                                            - O rany, niesamowite! Jak zgadłeś?
                                            - Nie musiałem zgadywać - rzekł owczarz. - Zjawiłeś się tutaj niewzywany,
                                            żądając zapłaty za odpowiedź, którą znałem, na pytanie, którego nigdy nie
                                            zadawałem. A w dodatku gówno wiesz o mojej robocie... Oddawaj psa!

Komentarz

• Igor_s4
                                              Drive
                                              • 2008
                                              • 57

http://www.zemsta-za-zdrade.pl/?id=26671918 heheh

Komentarz

• Igor_s4
                                                Drive
                                                • 2008
                                                • 57

Zdradziła go

http://www.zemsta-za-zdrade.pl/?id=26671918 heh

Komentarz

• Antek_amb
                                                  Ambiente
                                                  • 2005
                                                  • 127

Re: Zdradziła go

Zamieszczone przez Igor_s4
                                                  Hehe, wysyp wszelakich zemst jest ostatnio :twisted:

Komentarz

• loru
                                                    RS
                                                    S_OCP Member
                                                    • 2007
                                                    • 4286
                                                    • Octavia II (1Z3)
                                                    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez Igor_s4
                                                    Popularna strona internetowa udająca pręgierz dla niewiernej partnerki w rzeczywistości służy wyłudzaniu pieniędzy.

i
                                                    O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

Pracuję...