Humor (2) i nie tylko...

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Tomaszek
    RS
    S_OCP Member
    • 2008
    • 1545
    • Citroen

Przychodzi baba do lekarza:
    - Panie doktorze, dziękuję za wspaniałe leczenie.
    - Ależ ja leczyłem pani męża, nie panią!
    - Tak, tak, wiem, ale ja po nim wszystko dziedziczę...

--------------------------------------------------------------------------------

- Proszę księdza, czy jak w każdą niedzielę dam na tacę 40 zł, to czy
    pójdę do nieba?
    - Zawsze warto spróbować...

--------------------------------------------------------------------------------

Nauczycielka do Jasia:
    - Jeśli dam ci 200 złotych, a ty dasz 50 złotych Marysi, 50 Małgosi i 50
    Ani, to co bedziesz miał?
    - Orgię, proszę pani.

- Kupiłeś już coś pod choinkę ?
    - Tak, stojak.

- Dzieci, opowiem wam jak powstał pierwszy człowiek.
    - Wolelibyśmy, żeby pani opowiedziała, jak powstał trzeci...

Stoi Murzyn na ulicy i pije mleko. Koło niego przechodzi biały
    mężczyzna, zatrzymuje się naprzeciwko Murzyna, patrzy, kiwa ze
    współczuciem głową i mówi:
    -Eeeeeeee nie... nie pomoże...

Plan polskich polityków jest jak plan regulacji Wisły wg Gierka:
    Pogłębić maksymalnie dno i trzymać się koryta.

- Jeżeli 1 mężczyzna może umyć 1 zlew naczyń w 1 godzinę, to ile zlewów
    naczyń umyje 4 mężczyzn w 4 godziny?
    - Żadnego. Usiądą przed telewizorem i będą oglądać mecz.

Proboszcz spotyka wiejskiego pijaka:
    - Cieszę się, synu, że byłeś wczoraj na nabożeństwie wieczornym.
    - Tak? - mruczy chłop. - To tam też byłem?

Idzie turysta przez Zakopane i widzi Bace który się tak dziwnie kiwa.
    - Baco, co wy robicie?
    - Wohom się - odpowiada góral.
    - Co?
    - No, wohom się!!
    - Aha, czemu się wahacie?
    - Bo wicie, panocku. Wczoraj byłem na weselu. I zabili mi tam syna,
    zgwałcili córkę, porwali żonę, pobili, ukradli samochód....
    - No to o co wam chodzi? Czemu się wahacie?
    - Wohom się, czy iść na poprawiny...

Komentarz

• Gumisiek
      Ambiente
      • 2009
      • 148

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

:diabelski_usmiech

Komentarz

• SMOG_84
        Rider
        • 2009
        • 395

Teraz coś na afrykańsko-ślonskom nutę, jak było to godejcie...

O2 1.9 TDI BXE ELEGANCE - SILVER ARROW

Komentarz

• Sheriff
          Drive
          • 2005
          • 90
          • Octavia III (5E3)
          • AGU 1.8 20VT 150 KM
          • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Rewelacja :lol:
          Polonez1,3>Tico0,8>Fiat126p0,65>Fabia1,4>OctaviaTourPlus1,9TDI>VWGolf41,9TDI>SeatCordoba1,4>OctaviaTour1,8T20V by Ali

Komentarz

• kropeck
            RS
            • 2009
            • 2319
            • Octavia II (1Z3)
            • BLF 1.6 FSI 115 KM

Zamieszczone przez SMOG_84
            Teraz coś na afrykańsko-ślonskom nutę, jak było to godejcie...

http://w896.wrzuta.pl/audio/02fHZtAmOzm/palilli
            Stare, ale fajne! W podobnych, ślonkich tonach:

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
            Pozdrawiam,
            Michał

Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)

Komentarz

• SMOG_84
              Rider
              • 2009
              • 395

"Robi nam pappararrra..."

kropeck, dobre, dobre...
              O2 1.9 TDI BXE ELEGANCE - SILVER ARROW

Komentarz

• Hunter
                RS
                S_OCP Member
                • 2007
                • 1655

poznałem kiedyś przy wymianie opon wokalistę zespołu Pogodno Zresztą jego żona pochodzi z mojej okolicy

A kawałek spoko

[ Dodano: Pon 01 Mar, 10 21:41 ]

[ Dodano: Pon 01 Mar, 10 21:54 ]
                ...nie ma to jak Octavia :drive:
                >>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<

Komentarz

• Mihau
                  RS
                  • 2009
                  • 7460
                  • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• ahmed799
                    RS
                    • 2009
                    • 6871
                    • Ford

Mały ale wariat :diabelski_usmiech

филип
                    Mój czarny bandzior http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...r-focus-2-0-pb

Komentarz

• kropeck
                      RS
                      • 2009
                      • 2319
                      • Octavia II (1Z3)
                      • BLF 1.6 FSI 115 KM

że silnik w tej M3 nie eksplodował z wysiłku ... :-)
                      Pozdrawiam,
                      Michał

Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)

Komentarz

• Thundi
                        L&K
                        • 2005
                        • 1157

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VPqm7RjgtVY[/youtube]
                        O ortografie dba FF.
                        Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
                        http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
                        Skoda Octavia & Audi A6

Komentarz

• Hunter
                          RS
                          S_OCP Member
                          • 2007
                          • 1655

Nowy Ruski miał syna - prawiczka. Na 16 urodziny postanowił zrobić mu
                          prezent - niespodziankę i zafundować dziewicę. W dniu urodzin dzwoni do syna
                          na komórkę i mówi:
                          - Synu, jedź na daczę. Jak będziesz na miejscu - przedzwonię i powiem, co
                          masz robić!
                          Pojechał syn na daczę, wszedł na piętro i zobaczył na środku salonu ogromne
                          łóżko, na którym leżała piękna dziewczyna w delikatnym peniuarze.
                          W tym momencie dzwoni komórka. Chłopak odbiera - a to jego ojciec:
                          - No co, jesteś?
                          - Jestem.
                          - Dupeczkę widzisz?
                          - Widzę.
                          - "Choinka" stoi?
                          Chłopak nie załapał i rozgląda się dookoła - za oknem świerczek rośnie.
                          - Stoi!
                          - No to skacz na nią!
                          Chłopak otworzył okno i z rozbiegu skoczył na drzewko.
                          Po godzinie ojciec znów dzwoni do niego:
                          - No, jak, krew była?
                          - Taa... Z nosa i z uszu...
                          Ojciec z zachwytem:
                          - Mój ty sadysto! :szeroki_usmiech
                          ...nie ma to jak Octavia :drive:
                          >>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<

Komentarz

• mikolaj93
                            Rider
                            • 2009
                            • 385
                            • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
                            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Tu macie filmiki z REMI GAILLARDEM
                            link do Wikipedii http://pl.wikipedia.org/wiki/R%C3%A9mi_Gaillard
                            oto filmiki

a oto czeska "podróba" filmiku powyżej:

Jego profil na YouTube http://www.youtube.com/user/nqtv
                            Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
                            !!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
                            Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!

UNIDEN USER

Komentarz

• abstinent
                              RS
                              S_OCP Member
                              • 2007
                              • 4842
                              • Octavia II combi (1Z5)
                              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

http://www.youtube.com/watch?v=8y-Ikz3d5VQ

Komentarz

• lonerr
                                Rider
                                • 2006
                                • 402

Najlepsze z kacem - dał sobie w palnik synek ....
                                Skoda Octavia II Elegance BKC 1.9 77kW 105KM/240Nm
                                Skoda Octavia I Celebrate ASV 1.9 VP 81kW 110KM/235 Nm

Komentarz

• Joker_b-stok
                                  Ambiente
                                  • 2008
                                  • 127

mikolaj93, genialne

Komentarz

• westwi78
                                    RS
                                    • 2008
                                    • 2940

A tu macie Remiego w...

Komentarz

• mamaj12
                                      RS
                                      • 2009
                                      • 1956
                                      • Octavia II combi (1Z5)
                                      • BKD 2.0 TDI 140 KM

mikolaj93,
                                      obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
                                      wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD

Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl

Komentarz

• mikolaj93
                                        Rider
                                        • 2009
                                        • 385
                                        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
                                        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Z kumplami przez Remiego nie wyrabialiśmy ze śmiechu na zajęciach...
                                        Ten człowiek to gigant :terefere

Dobrego ma cela http://www.youtube.com/user/nqtv#p/u/17/Y3LRf2DqwZA
                                        Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
                                        !!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
                                        Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!

UNIDEN USER

Komentarz

• piotras74
                                          Rider
                                          • 2008
                                          • 738

Baba miała dwie papużki - samiczki, które non stop przeklinały i za każdym razem, gdy odsłaniała ich klatkę chórem krzyczały: - Cześć! Jesteśmy dziwkami, zrobimy wszystko o co poprosisz.
                                          Baba zmieszana poszła z problemem do księdza, który po długim namyśle znalazł rozwiązanie. Powiada:
                                          -Pani przyniesie te swoje samiczki do mnie, ja mam w domu tez dwie papugi samce, które ciągle czytają biblię i się modlą. Myślę, że kiedy je ze sobą skontaktujemy, pani samiczki się ucywilizują.
                                          Tak też zrobili. Ledwo samiczki trafiły do klatki papug księdza, natychmiast zaczęły swój koncert:
                                          - Cześć jesteśmy dziwkami, zrobimy wszystko o co poprosisz.
                                          - Na to odzywa się samczyk księdza i mówi do swojego kompana:
                                          - Stary wypiernicz te księgi, nasze modlitwy zostały wreszcie wysłuchane.

Przychodzi facet do spowiedzi i mówi, że zgwałcił nieletnią.
                                          Ksiądz wyrozumiale: - Pewnie ona Ciebie, mój synu, sprowokowała...
                                          - Tak, proszę księdza. - Odmów dziesięć zdrowasiek i masz rozgrzeszenie.
                                          Przychodzi drugi facet i mówi, że zgwałcił staruszkę.
                                          Ksiądz wyrozumiale: - Pewnie to był jej ostatni raz w życiu, więc zrobiłeś dobry uczynek synu.
                                          - Tak, proszę księdza. - Odmów dziesięć zdrowasiek i masz rozgrzeszenie.
                                          Przychodzi trzeci facet: - Zgwałciłem księdza z sąsiedniej parafii!
                                          Ksiądz - waląc pięścią w konfesjonał: Pamiętaj, TU jest twoja parafia!

Przesłuchuje kandydatkę na pielęgniarkę
                                          - Czy pani wie, w jaki sposób można wywołać wymioty?
                                          - Oczywiście! Najlepszy sposób polega na tym, aby jeden kciuk włożyć do ust, a drugi do odbytu!
                                          Komisja ze zdziwieniem patrzy na kandydatkę: - No... A jeśli to nie poskutkuje?
                                          - Wtedy trzeba zamienić kciuki....

Pytanie z ostatniej ankiety opublikowanej przez ONZ brzmiało:
                                          "Proszę szczerze odpowiedzieć na pytanie, jak pani/pana - zdaniem, należy rozwiązać problem niedostatku żywności w wielu krajach na świecie?"
                                          Ankieta okazała się totalną porażką, ponieważ:
                                          1. W Afryce - nikt nie wiedział, co to jest żywność.
                                          2. We Francji nikt nie wiedział, co to jest szczerze.
                                          3. W Europie - Zachodniej nikt nie wiedział, co to jest niedostatek.
                                          4. W Chinach nikt nie wiedział, co to jest własne zdanie.
                                          5. Na Bliskim Wschodzie nikt nie wiedział, co to jest rozwiązanie problemu.
                                          6. W Ameryce Południowej nikt nie wiedział, co to znaczy proszę.
                                          7. W Ameryce Północnej - nikt nie wiedział, że są jeszcze jakieś inne kraje.
                                          8. W Europie Wschodniej powiedzieli, że nic nie będę wypełniali dopóki
                                          ankieter z nimi nie wypije, a jak wypił, to dostał w mordę, bo wyglądał na
                                          Niemca.

Komentarz

• Andrev3
                                            RS
                                            S_OCP Member
                                            • 2006
                                            • 6116

piotras74,
                                            RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• Jark7
                                              Elegance
                                              S_OCP Member
                                              • 2008
                                              • 777

Zamieszczone przez mikolaj93
                                              PZPN powinien kupić takiego zawodnika - choćby za cenę 10 naszych "orłów" ... :diabelski_usmiech
                                              Człowiek planuje, Bóg decyduje ...
                                              Jark7
                                              było 119/296 jest 143/328 by Aligator

Komentarz

• andriu21tg
                                                L&K
                                                S_OCP Member
                                                • 2008
                                                • 1499

piotras74, nie no jak zwykle idzie po rajtuzach

Komentarz

• Jark7
                                                  Elegance
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2008
                                                  • 777

Zamieszczone przez andriu21tg
                                                  piotras74, nie no jak zwykle idzie po rajtuzach
                                                  zwłaszcza kciuki - to się nadaje do kabaretu :diabelski_usmiech
                                                  Człowiek planuje, Bóg decyduje ...
                                                  Jark7
                                                  było 119/296 jest 143/328 by Aligator

Komentarz

• RALF
                                                    Elegance
                                                    • 2008
                                                    • 974

król Julian

Komentarz

Pracuję...