Zamieszczone przez skoda13
Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
To nie jest wcale śmieszne.
Czeka nas bycie niewolnikami.
Czyżby Księga Apokalipsy sprawdzała się na naszych oczach ?
Czyżby było to przyjmowanie symbolu Bestii ?
[ Dodano: Pią 12 Mar, 10 14:43 ]
Chodzilo mi o ten filmik : http://www.youtube.com/wa...19LcpUQSlo&NR=1
Komentarz
-
-
To skoro już o stand up'ach mowa, to podzielę się swoimi faworytami. Jeden to walczący ze wszelkimi paradoksami, którymi kierują się ludzie, George Carlin, w ostatnich latach swojego życia zdrowo jadący po religii i wierzących :-) drugi, to Dave Allen, również w temacie religii, dlatego właśnie
FILMY NIE WSKAZANE DLA OSÓB, KTÓRYCH UCZUCIA RELIGIJNE MOGĄ ZOSTAĆ OBRAŻONE!! . Nie biorę na siebie odpowiedzialności za Wasze samopoczucie po obejrzeniu poniższych filmów.
Pierwszy, to lekki wstęp Dave'a Allena:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Drugi to jeden z wielu dostępnych z polskimi napisami:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
:-) :-) :szeroki_usmiech
tak filozoficznie dziś i długo, ale warto :-)Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
No to jeszcze coś o Hitlerze i Nietsche :-)
A tu staaaroć - w sumie ciekaw jestem reakcji jury w YOU CAN DANCE, a potem jego reakcji na ich komentarz :-) w 00:40 wchodzi bohater w kadr, w 01:25 zaczyna się pokaz umiejętności tanecznych :-)
[ Dodano: Sob 13 Mar, 10 02:06 ]
Hmmm - dlaczego słowo "Y_O_U_" w powyższej mojej wypowiedzi zostało wykropkowane!?Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Mobil.Ford Bus:SUPER STAR 3900 +KPO 531+KLS 120 +Performer5000
Skoda Octavia:SUPER CHEETAH + KPO 452 + PERFORMER 5000
[scroll:eeb0154ae9][/scroll:eeb0154ae9]
Komentarz
-
-
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
ta jednostka juz nie dlugo w mojej skodzie ;d
[ Dodano: Nie 14 Mar, 10 21:51 ]
i moj ulubiony program za gówniarza ;d
[ Dodano: Nie 14 Mar, 10 21:51 ]
Komentarz
-
-
-
VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez winni77To ja poprosze taki silniczek http://www.youtube.com/watch?v=qVcckMNUFbY&NR=1Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.
Komentarz
-
Komentarz