Naturalne Niefiltrowane z browaru Gościszewo pod Sztumem (k/ Malborka)
beaviso, nie wiedziałem, że mam browar pod nosem. Będę szukał tego piwka i degustował. Jak narazie to kasztelan niepasteryzowany najbardziej mi smakuje
Zamieszczone przez beaviso
Natomiast zupełnie nie znam się, ani zdecydowanie nie lubię, whisky/whiskey
Co do whisky to ostatnio u ojca wypiliśmy Jacka Danielsa, które stało w barku 8 lat :wink: Tak w mojej rodzinie się pije ten trunek. Bardziej schodzi 40% czystego polskiego alkoholu
Matka jak mnie odwiedza, to zawsze dostaję taką 12Y Whisky. Może dlatego, że nie bardzo przepadam za whisky. Bardzo bimbrem zalatuje. Burbon jeszcze gorszy.
Radio:C90r+XDP210EQ Kable:Opt,Skyline,50 mm Wzm:XES M1+FP 1.800 Glosniki:SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
eaglemirek, Dokładnie. Na zlocie w Fojutowie miałem prawdziwy lubelski bimber z kawą. Kolor i zapach jak pepsi, a w smaku :szeroki_usmiech Ogólnie jak się skończył to po nim wódka nie smakowała.
W bimbrze najlepsi są " gajowi" Kręcą w leśniczówkach, później strzelcy do dziczyzny walą ostro, nie tylko ze śrutu. Znam takiego co obsługuje nawet okoliczne wesela w ten artykuł pierwszej potrzeby :lol:
Człowiek po to ma samochód, aby wygodnie siedzieć stojąc w korkach.
Naturalne Niefiltrowane z browaru Gościszewo pod Sztumem (k/ Malborka)
beaviso, nie wiedziałem, że mam browar pod nosem. Będę szukał tego piwka i degustował. Jak narazie to kasztelan niepasteryzowany najbardziej mi smakuje
Parafeazując nasze "ukochane" koncerny: Prawdopodobnie najlepszy niefiltrowany polski lager.
Pamiętaj, by sprawdzić termin przydatności (najlepiej jak jest ze 3 tyg. do przodu) i kupuj tylko stojące w (działającej) lodówce. No i pij ze szklanki/pokala, przelane w całości z osadem, a nie z butelki. Życzę powodzenia w uniknięciu kwasa :P
beaviso, jak wcześniej uda mi się któregoś dnia wyrwać z pracy to podjadę do Gościszewa bo mam tylko 8 km i kupię prosto z browaru to piwko żeby być pewnym jego jakości :szeroki_usmiech
Komentarz