Czysty spirt panowie to pija się bez zapitki tylko ważny jest głęboki oddech przed a nie po
Święte słowa, już nie raz łykałem czysty 98 oktanów i nic mi nie było.Bo pirytus pić trzeba umić :diabelski_usmiech
Wszystko racja też się piło...
Tylko ,że ja nie wiedziałem ,że to szpiryt a woda
Była O1 Laurin & Klement +
President Johnny II ASC / Sirio Silver Mag 90
Też miałem przypadki iż nie wiedziałem że w kielonku jest napój wysooooce % ale że mam zwyczaj wlewania do ust a dopiero później połykania to zawsze miałem ostrzeżenie w uczuciu proszku do pieczenia na wargach :!: Sam spirt nie jest niebezpieczny podczas picia tylko jego opary, i jak zaciągniemy je do płuc to gały niczym u ślimaka zapewnione :diabelski_usmiech . Dlatego pisałem że oddech jest ważny
Zamieszczone przez ahmed799
Święte słowa, już nie raz łykałem czysty 98 oktanów i nic mi nie było.Bo pirytus pić trzeba umić :diabelski_usmiech
Dobra "stykówka" nigdy nie jest zła a kto by czekał aż się przegryzie :szeroki_usmiech Szkoda było czasu :!: A jakie oszczędności w butelce bo nie wszyscy chcieli w takiej postaci pod papieroska :diabelski_usmiech
Dobra "stykówka" nigdy nie jest zła a kto by czekał aż się przegryzie
No pewnie, zwłaszcza rozrobione w baniaku 5cio litrowym :P Jak to się robi na wyjazdach 2 litry spirytu, 3 litry nesti cytrynowej, baniak z kopa i polewa się do kielona :P
My robiliśmy Szum Puszczy: 0,5 szpirytu 2x0,5 Portera i szklanka cukru do butelki 2 litrowej, bełtania z 5minut bo dłużej już nikt nie wytrzymał i popitka jak ta lala...
Niejeden po piciu to żubraki fikał...
A jak popili i popalili to życie było piękniejsze...
:szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Ja dzis po badaniach okresowych, mialem usg jamy brzusznej i lekarz kazal mniej zrec golonek i pieczystych ale pic moge....uff
Zaraz lykeend i balanga....
Juz kanciasta luksusowa zakupiona na wieczor!