Zamieszczone przez djczas
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Ziomalod razu mowie nie warta grzechuO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez henioCzy wy nie macie innego tematu tylko BABY.Człowiek chce się odprężyć przy piwku na forum , a tu ciągle o tych kobietach,sąsiadkach
[ Dodano: Nie 28 Sty, 07 22:49 ]
Zamieszczone przez endryujak jest zainteresowanie babami to jest chyba w porzoByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
a ja spac nie mogę i chyba sobie chlapne na sen faxiora bo takie mam w lodowie :diabelski_usmiech Zdroofko
[ Dodano: Nie 28 Sty, 07 23:42 ]
Zamieszczone przez Ziomalale ja mam jedno zboczenie nazywa się OCP :diabelski_usmiech-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
ja specjalnie wstaje 15 min wczesniej przed pracą zeby zobaczyc co sie dzieje :diabelski_usmiech
dobra dopije 2 piwo i spadam spac bo za 5h pobudka :|-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Zamieszczone przez Sigma_74w związku z zaliczonym egzaminem popijam WHISKY !!!! i wiem że dzis umrę !!!AMEN
Wiesz co! :diabelski_usmiechO2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"
Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Serdeczne pozdrowienia z zimnej Szwecji przesyłają bracia Pe, Wasze zdrowie ziomki"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
Komentarz