hmm no na lepszy sen 'prawdopodobnie najlepsze piwo' sztuk 2
potwierdzam czasem jak wrocam z pracy to nachodzi ochota na dobre piwko, 2 piwka i slodko sie zasypia po 12stu godzinach pracy na nocce z dostepnych piwek na rynku angielskim tyskie najlepiej mi wchodzi - teskno mi sie zrobilo za "specjalem", niestety nawet u "ciapatych" jest to niedostepny brox, ale... o tyle dobrze, ze tyskie jest juz nawet w tesco
Grant's . Letko mna zamiotło , ale muszę popic coby moje tynki ,w nowym domu , dobrze schły :szeroki_usmiech ...... i zapomnieć ile mnie to tynkowanie domu kosztowało :twisted:
a ja dla odmiany czerwona wareczke spijam - trudno bylo znalezc otwarty sklep w nocy - tym bardziej ze weekend, ale... dla chcacego nic trudnego
[ Dodano: Nie 29 Kwi, 07 05:00 ]
Zamieszczone przez greszczyn
Grant's . Letko mna zamiotło , ale muszę popic coby moje tynki ,w nowym domu , dobrze schły :szeroki_usmiech ...... i zapomnieć ile mnie to tynkowanie domu kosztowało :twisted:
Grant`s, coke i do tego pare ice cubes miodzio
[ Dodano: Nie 29 Kwi, 07 05:06 ]
Zamieszczone przez paf
no wreszcie się zaopatrzyłem ŻUBRÓWKA + żuberek - trochę lodu i voila!
parę szklanek poszło - teraz my
dzisiaj wypatrzylem w sklepie polska podrobe zubrowki - nazwali to grasovka... co mnie tez zaciekawilo: graduate - czyli importowa wersja absolwenta
[ Dodano: Nie 29 Kwi, 07 05:08 ]
Zamieszczone przez Gmero
To i ja dziś sobie poużywam...mam Baileys'a i nie zawaham się go użyć pomimo że nei trawię likierów...ten jest inny :twisted:
Baileys jest wysmienitym dodatkiem do lodow... hmmmm... miodzio ;-)
Komentarz