hubert78, moja zonka wraxa wlasnie z pracy i i\winka 2 niesie
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
Sigma_74
-
Sigma_74
-
a ja jeszcze nie mam nic dopiero sie robi 40 litrów winka śliwkowego 25 litrów wiśniówki :diabelski_usmiech a najśmieszniejsze jest to że nie pije :szeroki_usmiech a zapas sie powiększa i powiększa czeka na pensjonat z markowych to mam 2 johonny walker black jednego jim beam parę butelek witoschy oraz spatlese i jakieś jeszcze 3 butelki porterówki która już kilka lat leżakuje (weselna) to tak aby was poddenerwować
Smacznego
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasa ja jeszcze nie mam nic dopiero sie robi 40 litrów winka śliwkowego 25 litrów wiśniówki :diabelski_usmiech a najśmieszniejsze jest to że nie pije :szeroki_usmiech a zapas sie powiększa i powiększa czeka na pensjonat z markowych to mam 2 johonny walker black jednego jim beam parę butelek witoschy oraz spatlese i jakieś jeszcze 3 butelki porterówki która już kilka lat leżakuje (weselna) to tak aby was poddenerwować
Smacznego
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasa ja jeszcze nie mam nic dopiero sie robi 40 litrów winka śliwkowego 25 litrów wiśniówki a najśmieszniejsze jest to że nie pije a zapas sie powiększa i powiększa czeka na pensjonat z markowych to mam 2 johonny walker black jednego jim beam parę butelek witoschy oraz spatlese i jakieś jeszcze 3 butelki porterówki która już kilka lat leżakuje (weselna) to tak aby was poddenerwowaćTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Sigma_74
-
Sigma_74
koja86, swoje przywiozę a co ..ważny jest lokum, reszta wszystko cy by tylko zniewalało hohihihihhi
Komentarz
-
Zamieszczone przez koja86hubert78, co tak skromnie?
[ Dodano: Nie 19 Sie, 07 21:25 ]
Zamieszczone przez koja86Ja proponuję 12,13,14 październik zamelinować się u stacha w piwnicy i wypić te zapasy jego po co mają się marnować
Obiecuję nie zabrać żony także chyba starczy wszystkim
Komentarz
-
Komentarz