Sigma_74,orzesz kurde a zeby ci się korkociąg połamał :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
no a moja żona standardowo wypija mi moje weekendowe zapasy :cry: :cry:
PS zazdrość Polaka z ziem odzyskanych nie zna granic
[ Dodano: Pią 17 Sie, 07 19:44 ] ryhO,
i jak sprite chłodny już ?
a ja jeszcze nie mam nic dopiero sie robi 40 litrów winka śliwkowego 25 litrów wiśniówki :diabelski_usmiech a najśmieszniejsze jest to że nie pije :szeroki_usmiech a zapas sie powiększa i powiększa czeka na pensjonat z markowych to mam 2 johonny walker black jednego jim beam parę butelek witoschy oraz spatlese i jakieś jeszcze 3 butelki porterówki która już kilka lat leżakuje (weselna) to tak aby was poddenerwować
a ja jeszcze nie mam nic dopiero sie robi 40 litrów winka śliwkowego 25 litrów wiśniówki :diabelski_usmiech a najśmieszniejsze jest to że nie pije :szeroki_usmiech a zapas sie powiększa i powiększa czeka na pensjonat z markowych to mam 2 johonny walker black jednego jim beam parę butelek witoschy oraz spatlese i jakieś jeszcze 3 butelki porterówki która już kilka lat leżakuje (weselna) to tak aby was poddenerwować
Smacznego
Wiesz co ja cię chyba niedługo odwiedzę :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
a ja jeszcze nie mam nic dopiero sie robi 40 litrów winka śliwkowego 25 litrów wiśniówki a najśmieszniejsze jest to że nie pije a zapas sie powiększa i powiększa czeka na pensjonat z markowych to mam 2 johonny walker black jednego jim beam parę butelek witoschy oraz spatlese i jakieś jeszcze 3 butelki porterówki która już kilka lat leżakuje (weselna) to tak aby was poddenerwować
Jak nie masz z tym co zrobić to jutro jestem u Ciebie
Komentarz