Zamieszczone przez MiKruS
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez SamiecMi nigdy czysta nie szla(ale sie pilo :wink: ) ,po piwie mnie boli glowa ops: , a whisky z cola byla wysmienita ,a ostatnio przezucilem sie na whisky z gazowanym zywcem k
Normalnie nie moge tego pic - a jeszcze z jakas cytryna i sola, to juz w ogole nie daje rady...TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSale jednym z nich jest tequila... :x
Normalnie nie moge tego pic - a jeszcze z jakas cytryna i sola, to juz w ogole nie daje rady...
Juz 4 sie skonczylo
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecJa to zawsze mam jakas zgrzewkie w lodowce i jakas butelkie whisky na szafce :wink:
[ Dodano: 20 Maj 2005 12:02 am ]
Zamieszczone przez MiKruSSzybki jestes, Forest! :twisted: :lol:
[ Dodano: 20 Maj 2005 12:04 am ]
Zamieszczone przez MiKruSPewnie zanalazlby sie jakis paragraf na takie podzeganie do spozywania... :twisted:
Juz od wieczora pifko za mna chodzilo, ale jak zobaczylem co sie dzieje na forum, to nie moglem wytrzymac"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSPurchawa - go Forest!Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSKurcze dla mnie whisky to zawsze byly perfumy, a od jakiegos czasu widze, ze mi coraz bardziej smakuje.
Ale i tak nie ma to jak tequila. k"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSJest niewiele alkoholi, ktorych nie przelkne :lol: , ale jednym z nich jest tequila... :x
Normalnie nie moge tego pic - a jeszcze z jakas cytryna i sola, to juz w ogole nie daje rady...Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSSluchajcie - Henio gdzies przepadl - chyba przesadzil z tym szampanem, trzeba go poszukac... :twisted:
Heniu... hop, hop... Gdzie jestes ? :jaja"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EmilWidzisz Michał? widać od razu kto jest stałym bywalcem Mexicany :diabelski_usmiech k
Jednak tequili to jest to
[ Dodano: 20 Maj 2005 12:12 am ]
Zamieszczone przez EmilNo ale chwała Heniowi bo to on wywołał wilka z lasu :twisted:
Tzw, online'owa libacje"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Dopiero! ja skończyłem z kumplami flaszke co mnie pocieszali.Zaczeło się od tego ze ja załatwiłem bratu vectre , a patem się okazaóło że ma zamiast 160 tys 280tys i się tochę wkurwiłem.Za tydzień zobaczylem że nalewych drzwiach od kierowcy jest napis po niem9ecku( pisze po polsku) przegląd w lipcu 2002 r 148.tys , kupiłem auto w 2004 z przebiegiem 170tys... i ciekawe czy auto od tej daty zrobiło 22 tys , marne szanse. , jak kolega kiedyś mówiłl. Czuję że jak autro przejechalo prawie 150 tys w ciągu , dwuch latr ,to i i od 2002 mogło dalej tyle przejechać,Fakt że ddzwoniłem do gościa żeby mi powiedział ptrawdziwy oprzebieg , to poowiedział ża prawopodobnie ma wtedy 170 bo brał od niemca, ale nie wie czy on coś robił bo wtedy był taki bokm na auta że nie miałby czasu je cofać, i co wy na to?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWa jeszcze niedawno miałem Cię za porządnego gościa :lol: :lol: :lol:
Zamieszczone przez EmilAle i tak nie ma to jak tequila.
Zamieszczone przez PurchawaHeniu... hop, hop... Gdzie jestes ? :jajaTDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaSzampan z piwem to raczje mieszanka wybuchowa.
Heniu... hop, hop... Gdzie jestes ? :jajaTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez henioDopiero! ja skończyłem z kumplami flaszke co mnie pocieszali.Zaczeło się od tego ze ja załatwiłem bratu vectre , a patem się okazaóło że ma zamiast 160 tys 280tys i się tochę wkurwiłem.Za tydzień zobaczylem że nalewych drzwiach od kierowcy jest napis po niem9ecku( pisze po polsku) przegląd w lipcu 2002 r 148.tys , kupiłem auto w 2004 z przebiegiem 170tys... i ciekawe czy auto od tej daty zrobiło 22 tys , marne szanse. , jak kolega kiedyś mówiłl. Czuję że jak autro przejechalo prawie 150 tys w ciągu , dwuch latr ,to i i od 2002 mogło dalej tyle przejechać,Fakt że ddzwoniłem do gościa żeby mi powiedział ptrawdziwy oprzebieg , to poowiedział ża prawopodobnie ma wtedy 170 bo brał od niemca, ale nie wie czy on coś robił bo wtedy był taki bokm na auta że nie miałby czasu je cofać, i co wy na to?
Nie lam sie - nie Ty pierwszy i nie ostatni.
Napij sie - i ciesz sie autkiem, oby sie sprawowalo jak najlepiej - nawet jesli ma pol banki km... :lol:TDI 205PS
Komentarz
-
Komentarz