No ile można pić! ;P I to jeszcze on-line, załatwcie sobie szoferów spotkajcie sie po ludzku a nie wirtualne picie 0_o
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
wszystko to fajnie wyglada... tylko jeszcze lepiej by bylo jakbysmy taki wieczor sobie gdzies kiedys w realu urzadzili... jakies domki nad jeziorem albo namiot gdzies tam.... i tak sobie posiedziec do rana :roll: fajnie by bylo ...bylo: Octa I Combi TDI+MTKATOWICE
Jest: 170/365@204/430... cos tam jezdzi :twisted:
Perfect service by DobryGrzesWawa
Komentarz
-
-
Są fajne domki ma mazurach w miejscowości Narty domek kosztuje 160zł za dobe i jest na 4 osob ale spokojnie się więcej zmieści...to jest całkiem blisko warszawy....PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Ach życie jakie jesteś naprawde, nikt nie wie .Znów minimalnie popijam ale dziś za zdrowie teścia, mówi jak by miał taką skode postawiłby ją przed gankiem i patrzył ,patrzył i słuchał .. . czarny śnieg sypie się do ust .....
[ Dodano: Nie 22 Maj, 05 18:53 ]
oczywiście papd dance :wink: :wink: :wink: :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Ja pierdziele ale z was banda alkoholików. Rano odsłuchuje poczte a tu Purchawa: " zzzieemasz zzssstary wpadaaj mammy śfietne palenie "
BTW Kiedy poprawiny? Bo ja sie pisze - na takiej imprezie jeszcze nie byłem
proponuje co czwartek :diabelski_usmiechTak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz
-
-
i ja . właśnioe przyjeszedłem z komunii / jestem tzw. chrzestnym/ i też jest mi fajnie , a na codzień to winko :lol: do kolacjoobiadku , a jutro chyba sobie zrobie dzień dziecka :wink: chyba że moje samopoczucie ranio będzie ok i moja najukochańdsza małzonka [pożyyczxy mi swoje małe szaleństwo bo psipsia jutro zmienia elementy zawieszenia bo ma luzki. / sorki z abłędy/ :roll:
[ Dodano: Nie 22 Maj, 05 20:55 ]
aha , ze wszystkimi i alleluja
[ Dodano: Nie 22 Maj, 05 20:55 ]
niech się kręciO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
proponuje co czwartek
[ Dodano: Nie 22 Maj, 05 22:17 ]
ale z was banda alkoholików
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MartinezJa pierdziele ale z was banda alkoholików.
Zamieszczone przez MartinezRano odsłuchuje poczte a tu Purchawa: " zzzieemasz zzssstary wpadaaj mammy śfietne palenie "
[ Dodano: 23 Maj 2005 02:56 pm ]
Zamieszczone przez SzaloNaCo powiem ? Że jesteście wirtualne chlejusy :jump: I złoję Purchawie skórę, tak, że nawet na wtorkowym spocie nie usiądzie iaskownica:
Ale te kobiety maja czasem fantazje :haha:"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SzaloNapoczekaj aż wrócisz do domu :P
I tak jak przewidywalem nic nie bylo :szeroki_usmiech :yay:
Tak wiec w czwartek znowu popijawka"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
Komentarz