Zasłonki doszły w dzień w jaki chciałem, solidnie zapakowane.
Założone.
Wygląda bardzo dobrze, jak się będzie spisywać ? Pożyjom uwidzim.
Spasowanie przy aptekarskim podejściu (w skali od 1 do 10) oceniam na 8.
Spasowanie przy normalnym użytkowaniu już po założeniu - 10.
Jedna uwaga. Naprawdę nie da się dołożyć po jednej spince na boczne szyby przestrzeni bagażowej ? Jedna zasłonka spadła mi w drodze. :roll:
dzisiaj dostałem zasłonki. Autko fajnie się prezentuje i ciekawie wygląda. Natomiast muszę dodać łyżkę dziegci... Zasłonki niby dokładnie spasowane do O2, ale chyba dostałem jakąś wadliwą partię, albo jestem zbyt szczegółowy - moje zasłonki na samym dole odstają o jakieś 5 mm tak, że można włożyć palca :|
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
dzisiaj jechałem z otwartymi szybami i zasłonkami przy prędkości 40 km/h myślałem, że urwie mi zasłonki z drzwi - to kolejny powód żeby dawać więcej zaczepów.
Skoro dostałem tylko po 3 zaczepy więcej zaczepów gdzie mogę dostać ?
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Przeczytałem ten topic i . . . kupiłem zasłonki od Miltoteca (380 PLN z przesyłką). Jak mam zapłacić 200 PLN i się denerwować, to wolałem dołożyć i kupić coś porządnego. Nie żałuję bo towar naprawdę pierwsza klasa, polecam.
Przeczytałem ten topic i . . . kupiłem zasłonki od Miltoteca (380 PLN z przesyłką). Jak mam zapłacić 200 PLN i się denerwować, to wolałem dołożyć i kupić coś porządnego. Nie żałuję bo towar naprawdę pierwsza klasa, polecam.
Moim zdaniem zupełnie niepotrzebnie zapłaciałes 2x tyle :diabelski_usmiech ale Twoja sprawa!
Nadal sa potrzebne zasłonki do OII liftback na tylną klapę ?
Bez sensu kupowac boczne i skoro od tylnej szyby bedzie nieublaganie swicilo slonce.
>kup se bylejaka roletke i bedzie lux, bo zasłonkami są problemy zeby zrobic
problem polega na tym, ze tylna zaslonka bedzie skladala sie z dwuch czesci?
czy jest jakis inny problem?
Jezeli kupic bylejaka , to prosze o fotki jak to "bylejak" wyglada, no i kieryjac sie ta porada to boczne tez mozna kupis bylejakie
Skoro powiedzialo sie A (i zrobiliscie boczne) to powiedzcie B i zrubcie tylnia !!!
Nadal sa potrzebne zasłonki do OII liftback na tylną klapę ?
Bez sensu kupowac boczne i skoro od tylnej szyby bedzie nieublaganie swicilo slonce.
>kup se bylejaka roletke i bedzie lux, bo zasłonkami są problemy zeby zrobic
problem polega na tym, ze tylna zaslonka bedzie skladala sie z dwuch czesci?
czy jest jakis inny problem?
Jezeli kupic bylejaka , to prosze o fotki jak to "bylejak" wyglada, no i kieryjac sie ta porada to boczne tez mozna kupis bylejakie
Skoro powiedzialo sie A (i zrobiliscie boczne) to powiedzcie B i zrubcie tylnia !!!
było przeczytać cały wątek, przepatrzyc fotki....to bys zobaczył, ze na tył wystarczy zwykla roletka za ok 30 zl.
Okienka boczne przestrzeni bagażowej: 125 zł + Koszt wysyłki
Zasłonki tylnej klapay 135 zł + Koszt wysyłki
Cena wysyłki 30 zł . Kurier GLS
Komplet składający się z okienek bocznych przestrzeni bagażowej i tylnej klapy do O1/O2 Kombi 225 zł + Wysyłamy kurierem GLS.
Komplet składający się z drzwi bocznych i okienek bocznych przestrzeni bagażowej do O1/O2 Kombi 225 zł + Wysyłamy kurierem GLS
Koszt wysyłki to 30 zł. Zbyt duże gabaryty paczki aby z tym włóczyć się po urzędach pocztowych
Procedura zakupu.
Dane do przelewu to:
Electronica Punto Com S.C
Nazwa Banku :ING BANK SLASKI
Numer Konta :35 1050 1490 1000 0023 0819 6985
W tytule przelewu należy wpisać nazwę użytkownika z forum.
Po przelaniu pieniędzy należy przesłać emaila z pełnym adresem i numerem telefonu na następujący email - [email protected] wpisując również nazwę użytkownika i rodzaj zakupionych zasłonek i podanie czy ma być paragon fiskalny czy faktura. Jeżeli faktura VAT to proszę o dane do faktury
Komentarz