Do: skemenhs
Prosze o jakiś nr. tel. abym mógł zamówić i ewentualnie dogadć sprawe tych zasłonek. Bo mam zamiar je nabyc a nigdzie nie widze nr. telefonu...
Już zamówiłem - Dziękuję
Do tej pory: Fiat Punto 1.2 Pb, rok 2000; VW Bora 1.6 16V LPG, rok 2003 teraz O II FL 1.6 LPG, rok 2010/2011 :-)
Drodzy użytkownicy forum . Jak to w naszym kraju bywa nie wszystko złoto co się świeci. Mam wysłane ramki do 3 wyginaczy z maszunami CNC (w tym do SKODY OCTAVII 2 KOMBI) i niestety jakbyście próbki zobaczyli to byście się załamali. Stevie Wonder lepiej by wygiął be maszyny. Coż mam wam napisać. Skończyłuy mi się zapasy i u ręcznego zamówiłem a o2kombi ręczny sie podjąć nie chce.
Drodzy użytkownicy forum . Jak to w naszym kraju bywa nie wszystko złoto co się świeci. Mam wysłane ramki do 3 wyginaczy z maszunami CNC (w tym do SKODY OCTAVII 2 KOMBI) i niestety jakbyście próbki zobaczyli to byście się załamali. Stevie Wonder lepiej by wygiął be maszyny. Coż mam wam napisać. Skończyłuy mi się zapasy i u ręcznego zamówiłem a o2kombi ręczny sie podjąć nie chce.
a ten co do limuzyny robił? Bo w/g mnie wyszły całkiem niezle.....
:? jak oceniasz perspektywy na good o2combi w czasie?
w poniedziałek na 100% bede miał obszyte próbki z cnc. Kwestia przymierzenia 1 dzień. Następnie 1 tydzień na produkcje 100 kompletów drutów. Mysle że 2 tyg
Ręce opadają. Mam próbniki. Gościu zrobił po jednym a na tylną klapę potrzebuje 2 sztuk. Inaczej nie mogę sprawdzić klapy. Dziś ma zrobić i dosłać.
Komentarz