Witam.
Potrzebuję olej silnikowy Millers Oil XF LL 5W40 5L oraz filtr oleju i paliwa.
Auto to Skoda Octavia 2 1.9 TDI BXE z 2007 roku.
Proszę o wycenę.
Mam pytanie - czy można zapłacić (np. na stronie zmienolej.pl) za zamówione rzeczy kartą płatniczą?
Najlepsze oleje MILLERS, AMSOIL, LM, FUCHS, filtry MANN !!
Zwiń
X
-
Pidziek, poszło PW, troche może za dużo nawklejało mi sie staroci..... pytając o 5W30 myślałem o Fuchs Race.
Zostaw komentarz:
-
-
-
Pidziek, Jaka cena za olej Amsoil 5W30 European Car Formula 100% Synthetic Motor Oil 5L. Może być na PW.
Zostaw komentarz:
-
-
Witam
Mekintosz tak to prawda dodatek nie kosztuje kroci a jest doskonały i faktycznie działa i monituje m i to 90% klientów w tym najwięksi sceptycy.
Przy okazji chciałem wszystkich kolegów zaprosić do mnie na super promocje jakie zawsze są ma Zmienolej.pl
Więcej info:
Zapraszamy serdecznie !!!
Zostaw komentarz:
-
-
Polecam kolegę Piotra
Bardzo profesjonalna obsługa, duża wiedzą o zapotrzebowaniu dla konkretnego silnika.
Od razu wybił mi z głowy zmienny okres miedzy przeglądowy(1.8TSI).
Myślę że całkiem dobrze doradził mi w kwestii oleju-90% jazda miejska(przynajmniej tak na superbclub.pl pisali), oraz filtrów. Ceny całkiem przyzwoite i szybka wysyłka.
Jestem pewien że na kolejnych przeglądach i do Octavii już u Piotra będę zamawiał.
Pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
Ten Amsoil do diesla to rzeczywiście taki dobry? W opisie widnieje magiczne słowo "uznawany za najlepszy dodatek na świecie". Ma coś w sobie coś czego inne dodatki nie mają?
Zostaw komentarz:
-
-
Dobry Polski olej w dobrej cenie.
Ludzie którzy szukają czegoś tańszego sięgają po Orlena wszystko legalnie, nic nie jest podrobione bo się nie opłaca oleje bardzo popularne a jakościowo nie ma niespodzianek do tego badania laboratoryjne gratis dla serwisów więc to dobry produkt.
Ktoś kto liczy się z wydatkami to bardzo dobra i pewna alternatywa może nie jest to taka półka jak Amsoil ale sprawdza się a umiejętnie odbrany spełnia oczekiwania klientów.
Zostaw komentarz:
-
-
Pidziek, masz ostatnio w ofercie Orlena. Co myślisz o PLATINUM SYNTHETIC 5W-40? http://www.orlenoil.pl/oleje-dla-mot...TIC-5W-40.html
Ja mam go teraz zalany. Dopiero 2 tys. km i przed mrozami więc ciężko mi coś powiedzieć, ale jestem ciekawy Twojej opinii.
Zostaw komentarz:
-
-
Szanowni koledzy chciałem Wam oznajmić że dostępny juz jest najlepszy na świecie dodatek do oleju napędowego z Amsoil , dawny legendarny ADF :
Oczywiście dla wszystkich forumowiczów specjalne ceny
Zapraszam serdecznie.
Pełny opis produktu jest dostępny na stornie Amsoil:
Zapraszam ,
Jak zwykle pozostaję do dyspozycji
Pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
Juz po wymianie na Fuchs SuperSyn 0w-30 LongLife. Jak na razie zrobilem okolo 400 km od wymiany i musze powiedziec, ze przy ostatnich zimnych porankach (3-5 st. C) nie uslyszalem zeby rozrzad stukal zaraz po uruchomieniu (pare sekund) jak to mialo miejsce w przypadku poprzedniego Castrola (Edge 5w-30), na ktorym zrobilem rowno 15 tys. km. Swoja droga Castrol tez nie "stukal" gdy byl swiezo po wymianie, ale w miare przejechanego dystansu zdarzalo sie, ze silnik zaklekotal przy zimnych porankach. Podczas wymiany zlewany olej byl calkowicie czarny - jesli to cokolwiek znaczy. Zobaczymy jak Fuchs sie bedzie spisywal...
Dni byly wprawdzie chlodniejsze, ale podczas jazdy autostrada Fuchs nie doszedl do 100 st. C. Castrol po dluzszej jezdzie osiagal 102 st. C. Generalnie nie paluje auta, tylko jade max. 140 km/h. Wydaj mi sie, ze Fuchs szybciej tracie tez temp. Chwila spokojnej i wolniejszej jazdy i bylo 92-94 st. C.
Pozdrawiam,
MS
Zostaw komentarz:
-
-
Dziękuję za odpowiedzi.
Na privy staram się odpowiadać.
Jeśli ktoś nie dostanie szybko odpowiedzi proszę o konkatk na [email protected]
Zamieszczone przez georggAmsoil 5W30 European Car Formula 100% Synthetic Motor Oil 5L
Pozycja nr. 2 to Fuchs Supersyn 0W30 Longlife
Millers 5W30 XF Longlife C2 5L,
Millers 75W90 EE Transmission GL4/GL5 3L
Zostaw komentarz:
-
-
Pidziek, jaki olej możesz polecić do O2 FL z 2012 r. 1.6 mpi. Przejechane 7 kkm. Auto jeździ przeważnie w mieście około 7 km do pracy, czasami jakaś dłuższa trasa. Zastanawiałem się nad olejami:
Millers 5W30 XF Longlife 5L
Amsoil 5W30 European Car Formula 100% Synthetic Motor Oil 5L
Zostaw komentarz:
-
-
Witam.
Bardzo proszę o ofertę:
Millers 5W30 XF Longlife C2 5L,
Millers 75W90 EE Transmission GL4/GL5 3L
Zostaw komentarz:
-
-
Jestem jakos 12tys po wymianie oleju na fuchs-a RACE PRO S 5W40, przedtem mialem amsoila i motula czyli tylko w miare wysoka polke. Oleju jak ubywalo tak ubywa ale nie przejmuje sie bo nie ma tragedii, okolo 0.5- 1l na 15tys. gdzie robie przewaznie krotkie odcinki albo trasy 500 km po 150 km/h caly czas. Co moge powiedziec to na pewno, pierwszy raz po wymianie oleju auto ciszej chodzi, wczesniej byl na prawde traktorem teraz jest OK, naprawde slychac roznice, nawet dziewczyna to zauwazyladlatego poleci druga butelka i zobaczymy co bedzie
Zostaw komentarz:
-
-
Do Caxa który będzie lepszy...? Longlife czy Longlife plus...??
Tak że polecam Supersyn 0W30 Longlife.
Oczywiscie mam opakowania 1L i 4L z najnowszych konfekcji produkcyjnych
Wersja Longlife Plus to idealny olej do pompowtrysków.
Pidziek, na co dzień tak -do pracy mam 8 km, ale oprócz tego też jeżdżę i dłużej i dalej.
Olej ma potężny TBN więc spokojnie sobie poradzi z instalacjami LPG i wilgocią jaka ma miejsce w okresie zimowym
Zostaw komentarz:
-
-
Pidziek, na co dzień tak -do pracy mam 8 km, ale oprócz tego też jeżdżę i dłużej i dalej.
Tak się tylko przypominam :wink:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez PidziekWitam
Z przyjemnoscią pragnę kolegom przekazać że jest u mnie juz dostępny jeden z najlepszych olejów 0W30 z FUCHS-a na pełnych bazach PAO.
Zarówno olej 0W30 Supersyn Longlife Plus z normą 506.01 w opakowaniach litrowych jak i 4L
To samo z olejem Supersyn 0W30 w opakowaniu 1L i 4L
Zapraszam na zmienolej.pl gdzie znajdziecie aktualne zdjęcia najnowszych produktów z Manheim :-)
Pozdrawiam
Do Caxa który będzie lepszy...? Longlife czy Longlife plus...??
Zostaw komentarz:
-
-
normy VW już się skończyły dla niego
Nie bez kozery bym o nim pisał wszak obecnie "pcha" się technologię euro 5 i 6 a trwałość silników to sprawa drugorzędna :-)))
Pewnie za jakiś czas na opakowaniu znowu się pojawi 502.00 podobnie jak było z normą do Porsche heavy duty :-)
Ja znam samochody MB, VW któe na nim mają setki tyś km zrobione a samego oleju często ucieka mniej podobnie jak w pompowtryskach 0W30 506.01 w porównaniu do dobrych 5W30 504.00 :-)
Zostaw komentarz:
-
-
Supersyn 0W30 w opakowaniu 1L i 4L
Zostaw komentarz:
-
-
Witam
Z przyjemnoscią pragnę kolegom przekazać że jest u mnie juz dostępny jeden z najlepszych olejów 0W30 z FUCHS-a na pełnych bazach PAO.
Zarówno olej 0W30 Supersyn Longlife Plus z normą 506.01 w opakowaniach litrowych jak i 4L
To samo z olejem Supersyn 0W30 w opakowaniu 1L i 4L
Zapraszam na zmienolej.pl gdzie znajdziecie aktualne zdjęcia najnowszych produktów z Manheim :-)
Pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
Zostaw komentarz:
-
-
ruwado: bedziesz robił odcinki raczej od zimnego rozruchu porannego do 15km czy większe ?
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: