druga

cleanery sie stsuje generalnie pod woski, natomiast ipa owszem odtłuszcza ale raczej jak ręką dotkniesz lakier a chcesz mie czysty czy szyby do czysta a woski z past/cleanerow (jeżeli jest taka potrzeba) usuwa sie inaczej. 
nie ... a 700zl trzeba wydać a widziałem w akcji EXO nie jest tak dobre jak drogie, kup BSD sonax i bedzesz mial jeszcze lepsze ingi a ochrona lakieru podoba
ale zwykły nie odbiega, u ojca na mondeo nówka salonówka poszło i po 12mc. auto praktycznie nie ma rys a czy ja sobie go woskuje czy nie nie ma znaczenia lakier jest chroniony a mam czas fantazje to sie bawie w woski etc...

Mimo to Coli wytrzymał miesiąc, mówię o kropelkowaniu bo syf jak łapało auto przed zabiegiem tak i po
. Oczywiście wcześniej korekta i przygotowanie lakieru.

bo bez tego wywalonej kasy nie widac...

:wink:
alacz :haha:
) które są bardzo miękkie co powoduje ze nawet dość świeże auta z malym przebiegiem potrafią wyglądać fatalnie, tego zazwyczaj nie widac na pierwszy rzut oka ale po użyciu odpowiedniej chemii wyłażą matowe auta. Jest kilka przykładów na tym forum, ... i za każdym razem ten sam tekst.... ''...ale przecież ja myje tylko na myjni ręcznej...''.
pewnie masz dużo racji w tym co piszesz
nie tylko o jakości i grubości lakieru
Komentarz