kropi, ??? może poważnie ale chyba się jeszcze dużo muszą nauczyć
Wprawdzie nic większego u nich nie robiłem, ale całkiem zgrabnie ogarnęli żonkową subarynę (mycie, sprzątanie, woskowanie, pranie, plastiki itp. duperele), kolega miał w matizie reflektory full matt i też nieźle im to wyszło. Fakt, że ogólnie w Łodzi bieda z detailingiem, 3 firmy na krzyż...
eRBe to sollowy biznes właśnie.
Baaaaaardzo żałuję, że ich nie namierzyłem jak miałem jeszcze taką fajną coupetkę W124 320CE - lakier był mocno styrany, próbowałem trochę rzeźbić sam, ale najlepiej z tej zabawy wyszły mi hologramy ops:
Ale kto wie, może Subarynę podprowadzę na korektę lakieru...
Pierwsza strona tematu została zaaktualizowana. :twisted:
[ Dodano: Nie 08 Lut, 15 15:08 ]
Stało się coś, co mnie bardzo zaskoczyło... Oczywiście pozytywnie.
Nawet nie wiedziałem, że jedna z moich prac została zauważona przez grono użytkowników kosmetykaaut i zgłoszone do tegorocznego konkursu.
Oczywiście konkurencję mam taką, że nie mam najmniejszych szans na zwycięstwo - niemniej jednak samo zauważenie mojego projektu, który musiał komuś zapaść w pamięć (Hondę robiłem prawie rok temu) bardzo mnie cieszy i motywuje do dalszego działania.
W tym roku Honda również do mnie wróci i prawdopodobnie zyska trochę mocniejszą powłokę niż rok temu. I właśnie takie rzeczy w życiu powodują, że człowiek ma chęć do pracy i założyłem sobie, że w tym roku relacje będą jeszcze dłuższe i jeszcze obszerniejsze. :szeroki_usmiech
chyba muszę się przejechać do tego Chudowa z Rybnika :diabelski_usmiech
Zapraszam
A dzisiaj przyszedł mój spóźniony prezent urodzinowy zawierający kilka nowości:
a) w końcu bezpieczne mycie auta z użyciem wełniaka
b) nowa powłoka dostępna w moim "studio" - dwuwarstwowy Gyeon Mohs. :twisted: W końcu dopiąłem swego.
Jeszcze tylko nowa glinka, IPA i jestem gotowy na sezon 2015
możesz polecić dobrego, ale nie koniecznie mega drogiego lakiernika z okolicy?
Muszę polakierować tylny zderzak w Scirocco.
Skoda Octavia Combi 2007 2.0 TDI PD MAN 140 KM - była
Skoda Octavia Combi 2010 2.0 TDI PD DSG 140 KM - była
Skoda Octavia Combi 2012 2.0 TDI CR MAN 140 KM - była.
Skoda Octavia Combi 2014 2.0 TDI CR MAN 150 KM - była.
Skoda Superb Combi 2016 2.0 TDI CR MAN 190 KM - jest
Komentarz