Zamieszczone przez gregor6
Znizka na paliwa na stacji ORLEN/BLISKA
Zwiń
X
-
Żeby nie było, że się czepiam. Wiem, że Orlen ma jakiś tylko sobie znany sposób odczytywania ponumerowanej listy, ale jakoś trzeba to rozwiązać. Może trzeba im podawać po 100 albo 50 kart do wyrobienia a nie od razu 600 czy tam 1000. Pewnie by to wszystko wtedy dłużej trwało, ale jakaś sprawiedliwość była by zachowana.
Komentarz
-
-
mozecie sobie podyskutowac tu na forum i tyle waszego .. ale w Orlenie nie ma dyskusji ... pierwsza rzecz to cobreti musiał przelac najpierw kase zanim oni zaczeli wyrabiac karty ... kolejna sprawa to kolejniosc wyrabiania kart , cobreti dawał listy w kolejnosci wpłat a Orlen i tak wybrał opcje wyrabiania kart według nicków w kolejnosci rosnacej alfabetu (przynajmniej w poczatkowej fazie ) a teraz to nawet i ja sie pogubiłem mimo ze obserwuje temat na bieząco.
na forum Ibizy jest aktulana lista (stan na 03.10) ile kart zostało do wyrobienia ... mozecie sobie zweryfikowac postep prac wyrabiania przez orlen
PS gregor6 spokojna twoja rozczochrana co i kiedy kasuje na forum Ibizy :P :diabelski_usmiech ... takie prawo admina i moda :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez peter174PS gregor6 spokojna twoja rozczochrana co i kiedy kasuje na forum Ibizy :P :diabelski_usmiech ... takie prawo admina i moda :twisted:
Zamieszczone przez peter174Orlen i tak wybrał opcje wyrabiania kart według nicków w kolejnosci rosnacej alfabetu
[ Dodano: Wto 05 Paź, 10 10:20 ]
Zamieszczone przez peter174a teraz to nawet i ja sie pogubiłem mimo ze obserwuje temat na bieząco.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gregor6A jest ktoś, kto się nie pogubił i wie co i jak
tel. 24 25 60019 ( poprosic kierowniczke stacji )
Zamieszczone przez gregor6Swoją drogą to fajne prawo Było tam kilka postów niekoniecznie zawierających pytanie "kiedy przyjdą karty" Nieważne. Wasze forum - Wasza sprawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez strzelcuPrzy podpisaniu umowy deklaruje ze będziemy tankować miesięcznie minimum 15 tys litrów i to jest sprawdzane przez pierwsze 3 miesiące, Jeżeli tak jest to dostajemy od razu rabat stały 8 groszy jezeli będziemy mniej tankować to będzie 5-6 groszy.Było, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
cobreti to "porządna firma"
Ja wpłaciłem kasę za 1 kartę i czekam spokojnie. Świat się nie kręci wokół tej karty żeby się stresować a tyle co za jedną kartę zapłaciłem to wstyd dać żebrakowi pod kościołem.
Swoją drogą przypomniało mi się jak to za dawnych lat pracowałem w sklepie internetowym. Zawsze najwięksi pieniacze to byli kolesie zamawiający drobnicę typu suszarka za 30 pln.
Pozdrawiam i cierpliwości panowie
Komentarz
-
-
Ja zazwyczaj tankuje na stacji lotos, która jest przy centrum handlowym auchan ze stacją benzynową. Na auchan nie odważyłem się ani razu zatankować, ale za to korzystam z tzw "leja cenowego", który wymusza obniżenie ceny na stacji lotos. Z tego co zauważyłem jest tam najtańsze paliwo w mieście (Białystok) oczywiście na orlenie (w moim przypadku LPG) jest droższe 10 - 15 gr.
Komentarz
-
-
Ja mam lepiej, bo stacja orlen na której tankuje jest właśnie w centrum budowy i ogromnych korków. Ceny poszły grubo w dół, a ja i tak pracuje obok. Byle nie tankować na drogach krajowych czy autostradach, bo tam ceny 30-40 gr wyższe obowiązkowo. W miastach się opłaca.DADRL wyłącz światła - włącz myślenie
Komentarz
-
-
Przepraszam Panowie ze nic nie odpisywalem ale niedostawalem zadnego powiadomienia o odpowiedziach dlatego myslalem ze nikt nic nie pisze w temacie :/
Wczoraj dostalem 200 kart i zaczynam rozsylac. Zostalo jeszcze 300 do wyrobienia wiec mysle ze w jakies 2-3 tygodnie powinni wyrobic i bedziemy juz na czysto
Komentarz
-
-
Od DZIŚ OBOWIĄZUJE RABAT:
ORLEN: 8 groszy
BLISKA: 5 groszy
Procedura uruchomienia rabatu na karcie dla tych pracowników na stacjach, ktorzy nie umieja uruchomic rabatu(chodzi mi o pracownikow stacji ORLEN!!! )
1. Wkladamy karte do czytnika
2. Wchodzimy w Kasa
3. Wciskamy opcje 4
4. Wciskamy opcje 2
5. Wciskamy opcje 5
I mamy rabat na karcie. To bylo dla Platformy PSD.
Niektore stacje moga nie miec jeszcze tej platformy wiec te stacje maja dzwonic przy Was na Infolinie. Maja swoja infolinie i zostana pouczeni jak to zrobic!!!
Komentarz
-
Komentarz