Zamieszczone przez ukuk
Octavia III i Superb II FL
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez andriu21tgodpowiedziałeś sobie sam na pytanie. Każdy kto siadzie do O3 a potem do VII połechtany rabatami i jakością wybierze VII pomimo iż VII będzie miała o 30L mniejszy dajmy na to bagażnik, i skrobaczki we wlewie paliwa nie będzie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ukukJuz nawet widze tego biednego Czecha ze lza w oku zdzierajacego z drzwi tworzonej wlasnie OIII kawalek szmatki, pod wyraznym i stanowczym nakazem stojacego nad nim Niemca... Schnell! Schnell! Make it cheaper, it is too close our DAS GOLF! Ech smutna scena ;(Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
No napewno, ale to nie na tym polega, zeby kupic nowy samochod i zaraz potem rzezbic poprawiajac fabryke, jednoczesnie ryzykujac problemy gwarancyjne.
No i ja naprawde nie oczekuje marszczonej czy pikowanej skory jak w Bentleju... ja chce po prostu normlanosci za te cene(jak w Golfie/C4/Ceedzie). Tym bardziej, ze w zalozeniach rozepchali game modelowa za pomoca Rapida, ktory to mial robic za "plastic fantastic" z duzym bagaznikiem... Octa miala stanac pol stopnia wyzej u progu do klasy wyzszej.
Ale nie ma co plakac, napewno sam jeszcze obadam jak to wyglada ale juz bez entuzjazmu... raczej tak tylko dla formalnosci.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ukukNo napewno, ale to nie na tym polega, zeby kupic nowy samochod i zaraz potem rzezbic poprawiajac fabryke, jednoczesnie ryzykujac problemy gwarancyjne.
Ps. Też nie jestem fanem tandety, ale gdyby mi ta Skoda pasowała to właśnie.... zrobiłbym sobie pikowaną tapicerkę jak w Bentleyu.
Ps.Ps. Wielu ludzi nie wie, że zamawiając "skórę" do większości aut (poza Naprawdę luksusowymi) otrzymuje się skórę (średniej jakości) tylko pod tyłkiem i plecami - cała reszta fotela to skóra ekologiczna - czyli plastik Notabene wielbiona przez wielu i uważana za symbol luksusu alcantara, to... też plastik :lol:Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
mirek_p11, dokładnie masz racje! ja patrzę bardziej oczami kowalskiego który dla takiego samego momentu i 40KM raczej niedopłaci prawie 8KPLN. Jako jedne z pierwszych wozów atakujących PL podczas II Wojny Światowej były pojazdy z logiem VW na masce i jakoś chyba koncern VW sobie o tym przypomniał ucinając skodzie na materiałach.. taki żart oczywiście proszę tego rozmyślenia nie brać serio :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perfexZamieszczone przez ukukNo napewno, ale to nie na tym polega, zeby kupic nowy samochod i zaraz potem rzezbic poprawiajac fabryke, jednoczesnie ryzykujac problemy gwarancyjne.
Ps. Też nie jestem fanem tandety, ale gdyby mi ta Skoda pasowała to właśnie.... zrobiłbym sobie pikowaną tapicerkę jak w Bentleyu.
Ps.Ps. Wielu ludzi nie wie, że zamawiając "skórę" do większości aut (poza Naprawdę luksusowymi) otrzymuje się skórę (średniej jakości) tylko pod tyłkiem i plecami - cała reszta fotela to skóra ekologiczna - czyli plastik Notabene wielbiona przez wielu i uważana za symbol luksusu alcantara, to... też plastik :lol:
Co do tapicerek... dlatego najlepszy jest nie stosowany juz welur
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ukukNo jak to jakie... Gdybym rozbebeszyl boczki i cos by sie sypnelo w okolicach osprzetu drzwiowego to jestem wiecej niz pewien, ze mieliby pretekst zeby sie wykrecac.
Ps. Oczywiście posiadają cie w dupie tylko do końca gwarancji :lol: Bo po gwarancji ooo... kulturka... kawka... nasz klient nasz Pan ... i na deser po kawce... Fakturka - mniam :szeroki_usmiechPozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perfexOczywiście posiadają cie w dupie tylko do końca gwarancji :lol: Bo po gwarancji ooo... kulturka... kawka... nasz klient nasz Pan ... i na deser po kawce... Fakturka - mniam :szeroki_usmiechSkoda Octavia II liftback 2004, 1.9 TDI PD 77kW BJB, Classic, Black Magic
Komentarz
-
-
Gdzieś w poprzednich wątkach widziałem wpis o skrzynkach dostępnych do danych silników.
Mam takie coś, jeżeli kogoś interesuje :diabelski_usmiech :
Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz
-
-
Mihau, To samo robiłem i ja, prawdopodobnie to samo wyposażenie, bo u mnie też wyszło 112.500Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz
-
-
To sobie też skonfiguruje:
baza 1,8 TSI elegance - 86350 zł
biała więc lakier - 0 zł
HHC - 300 zł
DAA - 200 zł
alarm - 900 zł
grzanie p+t - 1400 zł
dach - 3600 zł
ośw. nóg - 50 zł
webasto - 4000 zł
DSU - 400 zł
maxidot kolor - 350 zł
dywaniki - 200 zł
pakiet SC - 200 zł
pakiet sun - 550 zł
siatki - 200 zł
zawias - 500 zł
bi xeny led - 4200 zł
tylne led - 500 zł
el lusterka zew - 400 zł
lustro ściemniana -200 zł
lajt asistent - 700 zł
Razem: 105200 zł :roll:
Komentarz
-
-
A mnie zainteresował Opel - http://www.opel.pl/oferta-uslugi/ofe...el-active.html
Myślę, że to dobra alternatywa dla O3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez parasiteSpokojnie, na pewno będą spor upusty
Bierzecie najlepiej wyposazone wersje 160 konnego samochodu, dokładacie xenony, DSG, podgrzewanie siedzeń i inne luksusy i zdziwienie, ze to 100 kzł kosztuje :wink:
Jak to czytam to mam wrazenie ze u konkurencji podobne modele po 50 kzł kosztują. Az sobie zrobiłem konfigurację losowo wybranego kompakta. Padło na focusa. No i 1,6 150KM wersja titanium + parę dodatków tez wychodzi ok 100 kzł.
Komentarz
-
-
czesc,
dzis kolega z pokoju w pracy pokazal mi swoj nowy samochod - Volvo V70 - drozsza wersja, bezowe skory - wnetrze przepiekne... po pracy mnie wzielo - mysle podjade do Skody - pewnie juz bedzie O3... no i podjechalem do Skody w Gdansku - jakies 50 metrow od wejscia do salonu w srodku widze stoi rapid... ale obok stoi drugi rapid... tyle ze troche mniejszy... podchodze blizej - k...wa to pierwsze to jest octavia III... - wygladaja z przodu IDENTYCZNIE prawie. Laik nie ma szans zeby te samochody rozroznic. Na szczescie chyba (bo po ogledzinach wnetrza Volvo kolegi jesli w O3 sa same plastiki to bym chyba tam zwymiotowal...;-) nie udalo mi sie auta zobaczyc bo bylo po 19ej i wychodzili z salonu pracownicy. Ide rano jutro, jak sie uda to tez na jazde. Opisze tez wrazenia. Na razie pierwsze wrazenie - pomylilem (ja ... milosnik Octavii...) O3 z Rapidem.... Ehhh. O3 - wyrosniety Rapid??? oby nie...
Komentarz
-
Komentarz