O wrócił morderca octavek,...a wszyscy się cieszą
Co zrobiliście tym z lpg :twisted: ? i po jakim przebiegu?
Co zrobiliście tym z lpg :twisted: ? i po jakim przebiegu?

Więc koleś zobowiązuje się jutro wypłacić kasę, bo ja przecież wieczorem wyjeżdzam.... BLA BLA BLA, nie było czasu się spotkać więc jadę bez wypłaty.
Płacą marnie, roboty od cholery, ale wygodnie
i śpię w domu
zresztą co ja mogę innego robić 
czas na Skodę 
... idę w kimę rano znów na trasę
Generalnie chodzi o to ze... samochodow jest sporo i bez logicznego podejscia do floty latwo to rozwalic... Przykladowo: 10 samochodow na serwis to 5000 zl, ale... opony nie wytrzymuja sezonu, zderzaki + lampy + blotniki (albo cale tyly
), do tego wyplaty dla kierowcow i regulowanie oplat za paliwo... i bez kogos kto trzyma to w ryzach latwo sie pogubic. A gdy do tego dochodzi Panamera lub inne luksusy zaczynasz szukac oszczednosci
Ktore sa tylko pozorne bo wydajesz 3 x 300 zl zamiast raz 500
ale... nie moj cyrk 
... dla mnie
Skodzinka chwilke odetchnie i frunie dalej 
500zl zostalo w mojej kieszeni
Zresztą podejrzewam, że żadne auto nie zniosło by mineralnego SAE30 czy tam SAE40 czyli płynącego dopiero koło 0. O takim do dwu suwa nie wspomnę

i jeszcze raz polece Wam Yanosika
Na czas naprawy jeździłem czym popadnie... Do jakiego stanu można doprowadzić tak sympatyczne autko jakim jest Octavka... Większość ma ponad 450kkm, na półrocznych filtrach, kilkumiesięcznym oleju... O dziwo tapicerki nie są powycierane, i mocno zniszczone. Wiadomo że fotel kierowcy "wieprza" higieną nie grzeszy, jest też znana palaczom słynna "dziura". Są też "cuda". Co trzeba zrobić żeby ten szary plastik zaraz przed lampkami wypadał? Kilka wygląda jak obraz nędzy i rozpaczy, w środku chlew (no przesada, syf), ale jak bliżej się przyjrzeć, poodkurzać wyprać i umyć... No lalunia z 240kkm jak malowana
... I co najlepsze, nic a nic nie straciły ze swojej pierwotnej mocy 
Cyknąłęm foto wnętrza, ale przez wypiaskowaną szybę nie bardzo widziałem jak mi wyszło... Auto nadal zrywne, dynamiczne, ale... zderzak pęknięty, brak kratki, po halogenach zostały tylko zaślepki
W aucie przeciąg, w związku z przeszczepem zadka... echh łęzka się zakręciła 

Komentarz