kicus_tomek, k Miodzio
Jakie glosniki na tyl do Octavii Sedan
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Samieca pierwszy raz tez kupilem u nich glosniczki i zamontowalem odrazu u nich w miejsce fabryczne. Po skonczeniu gw. zrobilem juz sobie sam wygluszenie ,zalozylem panele z mdfu i wkoncu to mialo rece i nogi. Ich montaraz po zajrzeniu do srodka nie byl zbyt profi :? np. zrobili daszek nad glosnikiem ktory odpadl z jednej strony :roll: .
pzdr!Żaden wiatr nie jest dobry dla okrętu, który nie zna portu swego przeznaczenia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez the_maniekdzis pojechalem wiec do ASO i dokupilem nowe trojkaty
Jaki jest koszt nowek w ASO?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecRozumiem ze to cena za 1szt. ?
Zamieszczone przez SamiecMocowanie wsumie jest oki ,dopuki go ktos nie popsuje :?
Od kierowcy strony wyjmowalem ten trojkacik tyle razy i nic sie nie popsulo, wszystko trzyma.
pzdr!Żaden wiatr nie jest dobry dla okrętu, który nie zna portu swego przeznaczenia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecSwojego trojkonta reanimowalem klejem na goraco ,zdawalo to egzamin przez conajmniej miesiac ,ale jak przez dluzszy czas byly duze upaly to klej puscil. Teraz mysle o poxipolu moze on wytrzyma obecne tempertury.
Jaki jest koszt nowek w ASO?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9Chłopaki, ja proponuje siliccon na ciepło - sam mam tak zrobione, i głośniki się trzymają bez żadnego problemu, a dodatkowo można ustawić pod żądanym kątem, ponieważ silicon b.szybko schnie
Ciekawe czy sa dobrze ustawione ,bo kleili je na bokserskiej :roll:
Komentarz
-
-
Ja juz swoje zainstalowalem... wymienilem na nowe mocowania (te niebieskie) i dalem nowe trojkaty :twisted: Wszystko dziala miodzio... i nie widze problemow ze zdjeciem oslony glosnika tak aby go nie polamac... szkoda, ze "fachowcy" tego nie potrafia :evil:
Komentarz
-
-
Szybkie pytanie:
Jakiego rodzaju głośniki powiniennem kupić do OI na tył:
Chodzi mi o to co tam fabryka przewidziała. W ASO niestety tego nie wiedzą. :roll:
Czy to mają być głośniki eliptyczne 6 x 9, czy też jakieś inne. (jeżeli tak to jakie?)
Wiem co forum myśli nt. głośników z tyłu, nie chciałbym dyskutować na ten temat.
Thanx z góry za info.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaJakiego rodzaju głośniki powiniennem kupić do OI na tył:
Chodzi mi o to co tam fabryka przewidziała. W ASO niestety tego nie wiedzą.
Czy to mają być głośniki eliptyczne 6 x 9, czy też jakieś inne. (jeżeli tak to jakie?)
ja włożyłem sobie 13' i włączam czasami gdy ktoś jedzie ze mną :wink:
Komentarz
-
-
IMO 5x7 (ops: ), ale ja założyłem 13 i też dało radę, lecz otwory są tak zrobione plastikach do których montujesz, że podstawa głośnika powinna być kwadratowa....
Z tyłu to i tak nic ciekawgo nie uzyskasz, rozumiem, że dla pasażerów umieszczasz głośniki więc, co nie zamontujesz efekt będzie taki sam Z tego co pamiętam, gdy się przymierzałem do zrobienia czegośc na tyle, to i 16 by weszły, gdy się użyje jakieś "przejściówki" np. z mdfu....Tylko IMHO nie ma to sensu bo kubatura bagażnika jest b. duża i takie głośniczki będą grał dennie , przynajmniej jeśli chodzi o niskie tony....
P.S.
A może jednak miejsce jest na 13 a nie na 5x7, tyle, że 13 z kwadratową podstawą?
sorki ale sam już zgłupiałem ops:
Komentarz
-
-
ja sobie wytumiłem sobie drzwi z przody głosniczki nie pamiętam jakie ale grają bardzo ciekawie i przynajmniej mi nic z przodu nie brzęczy bez przerwy tweety mam też nie pamiętam jakie sony gt-200 z tył na półce 2 głosniki owalne i basowy na srodku na koncu zrobioną aluminiową konstrukcje półki wzmacniacz 600w i gra ciekawie przod znacznie głosniej ale ustawiłem sobie z przewagą na tył i tak mi graj nie słucham muzy tak żeby mi szyby powypadały a rejstracja z tarnowa do krakowa dzwoniła i jestem zadowolony :lol:
Komentarz
-
Komentarz