Jak wasze doświadczenia z transportem dostawa z Chin czy z Niemiec (dodatkowo platna 15 usd)?
Alternatywa dla navi Skody
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez maslak Zobacz wpisJak wasze doświadczenia z transportem dostawa z Chin czy z Niemiec (dodatkowo platna 15 usd)?
Co do radia to nie wiem czy nie lepszym rozwiązaniem będzie coś na androidzie 50$ więcej , ja u Siebie mam (kilka postów wyżej) i szczerze to mieszane uczucia ale może to dlatego że radio nie do końca gra tak jakbym chciał , troche gubi sygnał ale walcze z tym jeszcze aa odnośnie samego Androida to możesz używać map google jak udostepnisz neta z telefonu albo podepniesz mobilny , tak samo jak kolega prezes pisał można słuchać radia internetowego , o Yanosiku nie wspomne bo akurat ładnie chodzi o oglądaniu video nie wspominam bo to taki gadżet mp3 ładnie ogarnia----> ! biała MurzyNka ! <----
---->było 101km 260NM jest 136km 312NM<----
Komentarz
-
-
jak jesteś ze śląskiego to zapraszam popatrzysz co i jak , jednak co kontakt fizyczny to fizyczny :P----> ! biała MurzyNka ! <----
Komentarz
-
-
W ofercie masz że z Chin to jedynie przez DHL - zapłacisz na pewno i to gdzieś ok. 120-140 zł za "obsługę" celną (VAT + cło + opłaty DHL) - z Niemiec nie masz VATu - co do samej oferty: nigdzie nie piszą że to Android - więc z elastycznością gorzej - ale z drugiej strony taniej - ja jednak wolałem dopłacić do Androida
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MurzyN91 Zobacz wpisjak jesteś ze śląskiego to zapraszam popatrzysz co i jak , jednak co kontakt fizyczny to fizyczny :P
Komentarz
-
-
rezon ,a jak u Ciebie wygląda w chinolach sprawa radia?Działa bez problemów tzn czy dobrze łapie fale itd.
Komentarz
-
-
W między czasie pochwalę się małym modem w moim chinolku :
Takie oto logo startowe zawitało
dawcio ja niestety chory i nie moge przetestować jak się sprawuje u mnie to gubienie fal, żona zarzeka się że jest ok Generalnie mam jeszcze jeden pomysł ale będę działał jak wyzdrowieje i zdam relacje----> ! biała MurzyNka ! <----
Komentarz
-
-
MurzyN91 no to zdrowiej
I czekam na relacje,inni niech też się wypowiedzą jak to jest z tymi chinolami czy wszystkim giną fale FM
Komentarz
-
-
Mam chinolka i do zadowolonych z łapania fal radiowych nie należę, ale problem z tym miałem też na wcześniejszym radiu- oryginalne. U mnie może być powód że mam tylko jedną antenę. Obecnie czeka na założenie antena wewnętrzna, którą planuje w prawy przedni słupek wepchnąć. Jak będzie lepiej to dam znać.Pozdro
pawelci
Skoda Octavia 2 FL
BSE 1.6 (Pb+LPG)
Warszawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MurzyN91 Zobacz wpisW między czasie pochwalę się małym modem w moim chinolku :
Takie oto logo startowe zawitało
dawcio ja niestety chory i nie moge przetestować jak się sprawuje u mnie to gubienie fal, żona zarzeka się że jest ok Generalnie mam jeszcze jeden pomysł ale będę działał jak wyzdrowieje i zdam relacje
Komentarz
-
-
Ale co znalazłem ?----> ! biała MurzyNka ! <----
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MurzyN91 Zobacz wpisAle co znalazłem ?
Mam jeszcze pytania:
Jak radyjko działa z separatorem?
U mnie do radia były dwa rodzaje (pojedyńczy bez zasilania i podwójny z zasilaniem na obie anteny) oryginał antenyz radia podwójny - no i kicha na postoju jak cię mogę , ale w trasie trzeszczy, a po zmianie kanału ciężko złapać sygnał, Może ten polski coś pomoże?
drugie pytanie dotyczy kamerki
Mam czujniki z tyłu - radio pokazuje bezbłędnie.
Dokupiłem kamerkę w klamkę i przy montażu było OK! Obraz z kamery i czujniki wyświetlały się na ekranie.
Nie odpalałem auta, tylko przekrecałem kluczyk'
Dziś po odpaleniu i ruszeniu z miejsca okazało się, że obraz z kamery nie wyświetla się (no signal), a czujniki działają.
Moje podejrzenie idzie w kierunku Can, ale nie mam dostępu do kabelka.
Ktoś spotkał się z taką sytuacją?Ostatnio edytowany przez DarekF; 41118.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisrezon ,a jak u Ciebie wygląda w chinolach sprawa radia?Działa bez problemów tzn czy dobrze łapie fale itd.
W poprzednim chińczyku tuner był słaby, ale ori radio też nie było najlepsze i gubiło sygnał (Mitsubishi).Ostatnio edytowany przez rezon; 645.
Komentarz
-
-
dawcio końcówka jaka Ci wychodzi z kabli :
http://allegro.pl/adapter-antenowy-2...FjNDYxMDA2Yg== -----> dwie anteny
https://8.allegroimg.com/original/01...f4b1f586771288 - jedna antena
----> ! biała MurzyNka ! <----
Komentarz
-
-
-
Dwie anteny.
Zobacz czy masz kryski na tylniej prawej szybie ostatniejOstatnio edytowany przez MurzyN91; 38483.----> ! biała MurzyNka ! <----
Komentarz
-
-
----> ! biała MurzyNka ! <----
Komentarz
-
-
Czyli zapiąłeś z separatorem i działa idealnie ?
u mnie jest taki też problem że przełączając dalej na kierownicy przerzuca radio o 0,05mhz częstotliwość a nie zapisaną stacje grrrrr....----> ! biała MurzyNka ! <----
Komentarz
-
-
Problem w tym ze u mnie i na swingu i na bloero radyjko gralo pieknie----> ! biała MurzyNka ! <----
Komentarz
-
Komentarz