Zamieszczone przez eaglemirek
Rejestrator jazdy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez SP9XWW
Tak. Będę konfidentem. Nie zamierzam lecieć z każdą pierdołą na policję.:Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perfexW swoim zapytaniu do policji jako przykład niebezpiecznego zachowania podałeś rozmowę przez telefon. I jeżeli będziesz wysyłał na komendę filmiki z ludźmi trzymajacymi komórki przy uchu to, tak, jesteś dla mnie ormowcem.
Kilka tygodni temu byłem świadkiem jak pajac w wywrotce załadowanej po brzegi ziemią, oczywiście gadając przez komórkę i kręcąc jedną ręką - skręcał z głównej na podporządkowaną, ścinając zakręt i omal nie taranując przerażonej kobietki w małej Corsie.
Ciekawe co byś powiedział gdyby kierowca ściął zakręt jeszcze bardziej i staranował Corsę a w środku siedziała by np. Twoja żona z dzieckiem?
Ale tak. Jestem konfidentem i mam zamiar zgłaszać takie ścierwa mające w dupie innych ludzi. Może dzięki mnie nie będą mieli okazji kogoś zabić... 8)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hsurimNie widzę nic złego w postawie @SP9XWW a wręcz przeciwnie.
Też jestem zdania, że osoby, które tracą równowagę psychiczną za kołkiem, powinno się przytemperować - dla dobra wszystkich uczestników dróg.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez D2mianZamieszczone przez hsurimNie widzę nic złego w postawie @SP9XWW a wręcz przeciwnie.
Też jestem zdania, że osoby, które tracą równowagę psychiczną za kołkiem, powinno się przytemperować - dla dobra wszystkich uczestników dróg.Była O1 AGR
Jest O1FL ALH
Komentarz
-
-
Obie pewnie mają 1 rok gwarancji. Sandisk ma lepsze opinie w necie. Mnie osobiście Hama się źle kojarzy i wolałbym dorzucić trochę więcej do Sandisk'a. Chyba, że wrażliwy jesteś na cenę - to wtedy weź Hamę. Jak ma paść w okresie gwarancji - to w zasadzie wyjdzie na to samo... 8)
Teraz się dopatrzyłem.
Weź pod uwagę, że Hama jest w klasie 10 a SanDisk tylko w 6-tej. Full HD to właśnie prędkość zapisu z klasy 6 - więc może być ciut za wolna. Jest jeszcze jakaś inna opcja w tym MM?
Komentarz
-
-
@up i 2xup
Wszystko z tego: http://www.mediamarkt.pl/opole/akces..._karty-pamieci
Hajsu mam jak lodu (Darmowe bony do MM mam )
Zarzućcie jakimś 32GB, jak szaleć to szaleć do +/-150zł mogę dać.
Komentarz
-
-
To w takim razie weź TAKĄ
albo TAKĄ
albo TAKĄ
Reasumując - karta markowa, 32 GB w klasie zapisu = 10.
Weź sobie dwie - czasami przy dłuższych wojażach - może nagrać Ci się coś fajnego (widoczki i inne obłoczki) - które szkoda będzie skasować. Co druga taka sama karta na pokładzie - to druga karta. :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
A ja mam prozaiczne pytanie ale nie moge tego ogarnąc ops:
kupiłem sprzecik (wiem wiem budżetowy :lol: DVR Recorder) i orginalna przyssawka odpada od szyby po kilku godzinnym tak pobycie :|
jak wzmocnić siłę "przyklejenia"????NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
nic mu umycie i odtłuszczenie nie pomoże - większość tych tańszych chińskich przyssawek jest po prostu źle zaprojektowana, dźwigienką zasysająca ma za mały skok a sama przyssawka zły kształtDiesel Service Śmietana
43-210 Kobiór
ul. Kobiórska 77 tel. (32) 218 86 16
uwaga
nie robimy pompowtryskiwaczy
Komentarz
-
-
Wyczyścić /odtłuścić/ np. płynem do szyb , miejsce przyklejenia i przyssawkę, wytrzeć do sucha, podgrzać np. z nawiewu gorącym powietrzem przyssawkę aż będzie miękka , prysnąć na nią płynu do szyb /nie wycierać/,mocno przyłożyć i przykleić' -dźwignia wdół. Uchwyt od navi trzyma już 6miesięcy.
Komentarz
-
Komentarz