Zamieszczone przez opermon
Rejestrator jazdy
Zwiń
X
-
-
-
słuchajcie.... też czas kupić kamere, tylko teraz ostateczna decyzja do znawców należy, czyli do tych , co mają i używają....
max. kasy to 200zł. obraz jak najlepszej jakości i automatyczne rozpoczecie nagrywania... moje typy to albo Prestigio RoadRunner 300 albo PRESTIGIO HD1..
który wybrać, żeby mi sie to ustrojstwo zaraz nie zepsuło i dobrze spisywało.... nie polecajcie drozszych , bo więcej kasy na to wydać nie moge, no chyba że dyche albo dwie....
acha, i jak jest z długością kabli zasilających te zabawki? wystarczy, żeby od lusterka przez podsufitke, i boczek koło szyby dociągnąć gdzies do konsoli środkowej w okolice radia? bo nie bede podpinał pod zapalniczke, a plątających sie kabli w aucie tez nie mam i nie będe chciał miec...
a może GOCLEVER VIDEO DVR SPORT ?
Komentarz
-
-
PRESTIGIO HD1 mam już drugą i ... (z własnych doświadczeń) nie polecam.
Przede wszystkim robi przerwy pomiędzy filmikami (podczas nadpisywania karty) od 4 do ok. 20 sek.
Poprzednie urządzenie robiło często dziurę, nawet do ok. 50 sek.
W instrukcji jest napisane o (hehe) 3 sek.
No i (co prawda rzadko) się wiesza - zaprzestaje rejestrowania i pomaga wówczas tylko reset 'guzikiem'.Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoDziś kupiłem kolejny rejestrator
Tym razem w Selgrosie za 210PLN takie cudo:
W porównaniu do Omegi dużo mniejsza i o niebo lepsza jakość.
Nie wiem jeszcze jak nagrywanie w nocy.
Komentarz
-
-
Podepne sie pod temat. Czy ktos z Was uzywal czegos na android jako rejstrator? Jak sie to sprawuje? Ile zajmuja nagrania, mam karte 32 gb class 10 sandisk ultra cos tam i wolalbym nie kupowac oddzielnego rejestratora, czy ystarczy mi android? Czy w nocy tez cos widac na takich nagraniach?
Komentarz
-
-
@up
AutoGuard jest na android. A jakość nagrania zależy jaki masz telefon i aparat w nim. Ilość miejsca zależy od ustawień aplikacji w jakiej rozdzielczości będziesz nagrywał. Na pewno przy długim nagrywaniu będzie spadać bateria więc musisz podłączyć pod ładowanie."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
shado,Zamieszczone przez shadomusiałem kupić kartę 32GB bo filmy zajmują dość dużo miejsca
Komentarz
-
-
Komentarz