coyota, Mialem tak, juz nie mam. Latem czasem butem wadzilem, wiec stwierdzilem ze zima bedzie tragicznie. Teraz mam pod radiem
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MaicroftTeraz mam pod radiemOCTAVIA I 1.4BCA 2007
COROLLA CLUB E10 TEAM Sekcja Czerwona
„Czym lepiej poznaje swojego psa tym mniej lubię ludzi”
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez coyotaZamieszczone przez MaicroftTeraz mam pod radiem
Aktulanie mam inny mikrofon, zlikwidowałem zawieszkę na mikrofon i nowy wisi sobie swobodnie na konsoli w niczym nie przeszkadzając. Jako, że mam mikrofon ze wzmocnieniem nawet nie podnoszę go z konsoli
Radio jeszcze nikomu nie przeszkodziło w podróży, nawet fotel daje się pchnąć prawie do samego końca i w niczym nie przeszkadza.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
===Tomy===, niby ok, ale ja akurat mam blokade skrzyni biegow i dostep do niej by byl utrudniony więc to najbardziej optymalne miejsce odpada w moim przypadku, pomijajac fakt ze radyjko rzuca sie w oczy.
ale dzieki za fotkeOCTAVIA I 1.4BCA 2007
Komentarz
-
-
Żeby się w oczy nie rzucało to najlepszy byłby bagażnik W samej kabinie to chyba ciężko umieścić radyjko tak żeby było niewidoczne. Chyba że będziesz za każdym razem odkręcał/wyciągał i albo chował gdzieś albo brał ze sobą. Miałem założyć radyjko tak jak ===Tomy=== i pewnie jeszcze parę osób, ale po kilku przymiarkach założyłem po swojej stronie. W niczym mi nie przeszkadza, wyświetlacz jest czytelny po delikatnym ruchu nogi. Jak wychodzę z samochodu to mam taką większą gąbkę i prawie radyjka nie widać Delikatna modyfikacja uchwytu żeby tak nie odstawało i jak dla mnie to rozwiązanie optymalne. Zasilanie mam podpięte pod radio. Pod radiem na konsoli środkowej najlepiej się prezentuje, lepsza widoczność wyświetlacza itd. ale za bardzo widać na zewnątrz
o1 poszła w świat. 10 lat minęło jak jeden dzień
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Zamieszczone przez Sigma_74czy u Was też tak jest, że jak jedzie tranwaj to szumi ...? przez chwile ..
Pomaga założenie filtra przeciwzakłóceniowego przed radiem (na instalacji).Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Witam wszystkich,
Mam i ja.
Zakupiłem Presidenta Harry'ego II ASC i antenkę Alan Mini Mobile (68cm). Sprawuje się super.
Radyjko założyłem w ASO (300 PLN). Jest zamontowane zamiast popielniczki pod klapką, grucha wisi po prawej stronie kierownicy przy listewce ozdobnej, zasilanie, kabel antenowy schowane. Z tyłu kabelek wychodzi na wysokości załamania klapy, antenka na magnesiku na dachu lub w bagażniku. Dostęp jest odrobinkę utrudniony na postoju (DSG), podczas jazdy jest OK. Jak parkuję, grucha do podłokietnika, antena do bagażnika, klapka w dół i nie kusi.
Fotki postaram się zamieścić w najbliższych dniach.
Pozdrawiam wszystkich
Olejek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eR_aaa pomysl zapozyczony od jabara1975, pozdrawiam kolege
co do zawadzania noga to przy moim wzroscie (187) i stopie (45) nie zdarzalo mi sie zawadzac. Generalnie jest to o niebo lepsze rozwiazanie niz chowanie radia w podlokietniku (mam tak w corolce)
[ Dodano: Sro 14 Lut, 07 15:56 ]
Zamieszczone przez szkodaidealne miejsce na "staly" montaz w o2
u mnie popielniczka sluzyla za miejsce postojowe dla portfela :diabelski_usmiechnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodamoj sie tam nie zmiescinasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wiewioora ja mam coś takiego. a grucha na słupku między szybą i drzwiami
Ogolnie to bym sie bal montowac duzo gadzetow(np. CB, gasnica) blisko nog/kolan, ze wzglendu np. na wypadek. W takim przykrym zdarzeniu robi sie bardzo malo miejsca na nogi i nie chcial bym aby np. mi kolano weszlo w radio CB badz odwrotnie :roll:
Dla mnie jedyne idealne miejsce to miejsce popielniczki.
[ Dodano: Sro 14 Lut, 07 17:20 ]
Zamieszczone przez Jabar1975u mnie popielniczka sluzyla za miejsce postojowe dla portfela :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecRadio az tak by mi w tym miejscu nie przeszkadzalo, ale ta gasnica to co innego
Zamieszczone przez Samiecnie chcial bym aby np. mi kolano weszlo w radio CB badz odwrotnie
Komentarz
-
-
olejek, dawaj fotki!
to jest bardzo interesujace co piszesz z ta popielniczka...
koniecznie daj fotki.
wszystkim dziekuje za zamieszczone fotki i opinieOCTAVIA I 1.4BCA 2007
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez coyotaolejek, dawaj fotki!
to jest bardzo interesujace co piszesz z ta popielniczka...
koniecznie daj fotki.
wszystkim dziekuje za zamieszczone fotki i opiniesaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
no to znaczy ze "kicha"?OCTAVIA I 1.4BCA 2007
Komentarz
-
-
Sigma_74
iksik2, ja osobiście bym uderzał kolanem, dlateg owolałem umieścic z drugiej strony.
wiewioor, nie ukrywam że nie podoba mi sie i nie wydasje mi siepraktyczne, przepraszam jak kogos urażiłem ale t osa tylko moje zdania.
Komentarz
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez coyotano to znaczy ze "kicha"?OCTAVIA I 1.4BCA 2007
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sigma_74iksik2, ja osobiście bym uderzał kolanem, dlateg owolałem umieścic z drugiej strony.
.......
przepraszam jak kogos urażiłem ale t osa tylko moje zdania.o1 poszła w świat. 10 lat minęło jak jeden dzień
Komentarz
-
-
Sigma_74
Zamieszczone przez iksik2zeby tylko kabel od anteny wszedl) ze idealnie miesci mi sie pod noga
Zamieszczone przez wiewioorsą gusta i guściki...
Komentarz
-
Witam,
Przesyłam obiecane foty.
Sorry za słabą jakość, ale nie miałem ich c zym zrobić.
Pozdrawiam
Olejek
[ Dodano: Pon 19 Lut, 07 11:53 ]
Jak zdejmę mikrofon to mogę go schować i zamknąć klapkę.
Głośnik jest prawie niewidoczny.
Na dachu nakleiłem przeźroczystą folię samoprzylepną żeby się dach nie porysował.
Pozdrawiam
Olejek
Komentarz
-
Komentarz