Szkoda półki, szukam dobrego rozwiąznia i miejsca na umieszczenie dodatkowych wtyków, ale czuje, że skończy się w półce pod kierownicą.
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
cycek, w 01 miałem porobione przdłużki (wiec kabelki były pochowane)a rozdzielacz pod siedzeniem kierowcy przylepiony do podłogi na przylepce. W 0II tez mam pochowane kabelki do CB, Nawi itd a rozdzielacz idealnie mieści sie w tylniej popielniczce - jaby dla niego było tam miejsce - wiec z kabli to tylko widac troszku przy wtyczce do zapalniczki kole lewarka :evil:
Komentarz
-
-
ja mam zamontowane wtyki pod kierownica w polce i jestem bardzo z tego zadowolony a tez sie obawiałem że bedzie źle. (ja z tej polki pod kiera nie korzystałem wogóle i mi to lotto )Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
DIAGNOSTYKA I ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA
USŁUGI TRANSPORTOWE
TEL: 531-33-55-77
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fuego_2007Mam dwa pytania.Chcę kupić Uniden 520xl a do tego antene SIRIO AS 100 MAG co o tym myślicie, czy mam się zastanowić nad innym zestawem bo dostać Unidena made in phillipines jest ciężko. I czy ten made in china jest doprawdy gorszy.
2. Uniden 520xl - hmm.... kupujesz radio na rok, czy na bardzo długo? Bo jeśli np. na 5 lat, to w skali tych pięciu lat różnica w cenie pomiędzy presidentem harry, a jego podróbą Unidenem będzie naprawdę niezauważalna, a komfort w użytkowaniu będzie na pewno zauważalny... Rozważ to.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez smer1. SIRIO AS 100 MAG - porządna antena.
2. Uniden 520xl - hmm.... kupujesz radio na rok, czy na bardzo długo? Bo jeśli np. na 5 lat, to w skali tych pięciu lat różnica w cenie pomiędzy presidentem harry, a jego podróbą Unidenem będzie naprawdę niezauważalna, a komfort w użytkowaniu będzie na pewno zauważalny... Rozważ to.
Komentarz
-
-
fuego_2007, a ja kupiłem Unidena tydzień temu i jestem bardzo zadowolony. Wcześniej jeździłem z 15 letnim Galaxy Mercury (klon Presidenta Taylora) i Uniden wydaje się mniej szumiący.
A tekst o podróbach jest śmieszny bo w tym presidencie jest płyta unidena...
Poza tym jeździ na tym połowa OCP i jakoś żyją
Edit:
źle napisałem. Płyta unidena jest na pewno w Johnym, nie wiem co jest w Harrym.
Rzuć okiem na to:
Małe porównanie
Komentarz
-
-
Kacza
Super to porównanie, a zwłaszcza ten fragment:
Kod:Tu można pochwalić Presidenta za konstrukcję i parametry , i chociaż płyta główna jest Unidena to President pozostawił go daleko w tyle . Dobry , czuły odbiornik o niskich szumach własnych , wspaniale radzący sobie z silnymi zakłóceniami .
kropka . przecinek , wykrzyknik ! pytajnik ? średnik ; dwukropek : małpa @
Komentarz
-
-
Uniden podrabia Presidenta co widać po tym, że w Presidencie są płyty Unidena?!?
Może po prostu to ta sama firma robi tylko sprzedaje pod dwoma różnymi markami - tak jak Opel i Vauxhall?
Edit:
Znalazłem:
Uniden became a well known brand in the '70s by manufacturing and marketing millions of CB radios, under the Uniden brand as well as popular private brand labels such as President and Bearcat.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ViniuA ja używam TTi 770 (taki jak w teście powyżej) i jest dobrze... niska cena, przyzwoita jakość i nic mi do szczęścia nie potrzeba
Komentarz
-
-
No panowie, nie bardzo wychodzi ta wasza pomoc :roll:. To jakie te radio brać byle bez przesady cb z anteną do 500 zł.
[ Dodano: Pon 01 Lut, 10 19:25 ]
Albo zobaczcie to http://www.allegro.pl/item899455393_...n_idealny.html
Bym tam zadzwonił tyle że nie wiem o co mam typa zapytać
[ Dodano: Pon 01 Lut, 10 19:27 ]
Albo to http://www.allegro.pl/item904006124_..._cb_radio.html
Komentarz
-
-
fuego_2007, ten harry co dales + ml150 jesli nie chcesz wiercic dziurki, zakladac uchwytow albo pozbywac sie anteny dachowej na rzecz cb. Styknie
Z tym ASC to najlepiej udac sie do serwisu CB zeby go dostroili bo fabrycznie jest skopany i za bardzo czuly i wycina wszystko. No ale mozna jechac tez bez ASC, nie ma problemu W Czestochowie ponoc to robia za darmo jak sie u nich kupuje.VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Kacza, nigdy nie mówiłem, że Uniden nie ma powiązań i wspólnych korzeni z innymi.. brand i to, że wyprodukowali część podzespołów nie świadczy o tym, że Uniden robi coś lepiej. Jak się przyjrzeć aktualnej produkcji to z tego co zauważyłem uniden produkuje telefony (ale nie radiotelefony ), zatem produkty unidena pojawiające się u nas w handlu wcale nie muszą być produkcji unidena jako takiego. Biorąc pod uwagę kwestię właściwego montażu i dbałości o szczegóły President bije na głowę Unidena pomimo korzystania ze wspólnych części. Warto zauważyć, że w Presidencie bardzo ładnie rozwiązane jest ekranowanie i separacja poszczególnych modułów radia co znacznie wpływa na jakość sygnału zarówno odbieranego jak i przede wszystkim nadawanego i co ważniejsze, dzięki takim zabiegom trzyma bardzo dobrze parametry, będąc jednocześnie bardzo selektywnym odbiornikiem jak i precyzyjnym nadajnikiem..
Ja już dość dawno zakończyłem wywody na temat President i uniden wiedząc, że każdy kupi to co kupi.. tłumaczenie, że homologacja Presidenta i brak jej u unidena to istotna cecha, która dla nas użytkowników daje się odczuć.. też już przerabiałem i jak widać nic z tego nie "pozostało". Między innymi dlatego w większości przypadków moje radio podróżuje właśnie w bagażniku niewłączone, bo to co się dzieje w eterze z powodu tanich, siejących radyjek oraz niezestrojonych zestawów radio-antena skutecznie mnie odstrasza.. co wcale nie znaczy, że nie można mnie czasem usłyszeć
73 dla Was wszystkich i szerokości, mało DX i dalekich czytelnych locali przy Radio i Santiago na max
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZipYJa już dość dawno zakończyłem wywody na temat President i uniden wiedząc, że każdy kupi to co kupi.. tłumaczenie, że homologacja Presidenta i brak jej u unidena to istotna cecha, która dla nas użytkowników daje się odczuć.. też już przerabiałem i jak widać nic z tego nie "pozostało". Między innymi dlatego w większości przypadków moje radio podróżuje właśnie w bagażniku niewłączone, bo to co się dzieje w eterze z powodu tanich, siejących radyjek oraz niezestrojonych zestawów radio-antena skutecznie mnie odstrasza..
Komentarz
-
Komentarz