Zamieszczone przez ZipY
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez slawek31113Dużo stron do przeszukania...może ktoś podpowie gdzie najlepiej-poręczniej jest zamontować radio w OII FL?
Komentarz
-
-
zanim wybiorę się do speców od cbzapytam. co może być przyczyną nagłego "zaniku" nadawania i bardzo słabego odbioru? Dosłownie w piątek wszystko ok, po 3 dniach stania, nieruszania auta, tragedia.
Mnie wcale nie słychać, a odbiór z bardzo bliska i to bardzo słabo.
Lafayette Atena i Sirio Omega
Komentarz
-
-
Mam problem - Jak mam odpalony wzmacniacz to zakłóca mi on CB (słyszę tzw obroty w CB). Odłączyłem antenę od CB i problem znika - wzmacniacz przestaje zakłócać CB.
I teraz moje pytanie - powodem zakłóceń jest sam wzmacniacz czy kable zasilające wzmak.
Wzmacniacz jest w sumie w bliskim sąsiedztwie kabla od anteny oraz z przodu pod kierą kable zasilające też w sumie maja nie daleko do kabla antenowego. Gdzie tkwi przyczyna???
Komentarz
-
-
Przetwornica we wzmacniaczu generuje zakłócenia, które dostają się do radia poprzez instalację antenową. Postaraj się umieścić wzmacniacz z dala od tej instalacji. Uprzedzam jednak, że wyeliminowanie tego zjawiska może okazać się bardzo trudne a niekiedy nie możliwe do zrealizowania.czasami dłubię w CB radiach
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek13urwał mi się mikrofon
Zamieszczone przez piotrek13czy mikrofon ma zależność działania na całe cb radio
Zamieszczone przez piotrek13zastanawiam się czy jest sens kupować nową szczekaczkęczasami dłubię w CB radiach
Komentarz
-
-
W poprzednim samochodzie miałem zestaw antena sirio carbonium 27 na uchwycie do klapy bagażnika i radio uniden 520xl. Jednak radio sprzedałem razem z autem.
Została antena która chce wsadzić na Octavie Tour kombi.
Pytanie w którym miejscu najlepiej to zrobić? Relingi na uchwycie ? Magnes z tyłu dachu ?
Drugie pytanie, chciałbym kupić radio które rozmiarowo pasowałoby do schowka z lewej strony za około 300zł , które polecacie ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez laurinMam pytanko...
Na fotce zaznaczyłem taki mały element - co to jest?
Zamieszczone przez laurinCześć ta nie przewodziła
Zamieszczone przez laurinchciałem polutować to odpadła całkiem i sie zgubiła
Oddaj radio do serwisu do naprawy i na przegląd...
Komentarz
-
Komentarz