Zamieszczone przez lend
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
Uniden 520 + SIRIO AS-100
Dojrzewam do zakupu CB ,czy używa ktoś zestawu Uniden 520 + SIRIO AS-100, jak się sprawuje ,ciekaw jestem waszych opinii, CB dla mnie do potrzeba informacji o 'zagrożeniu na drodze przede wszystkim ze strony misiaków z suszarkami "1.9 TDI ALH 2004
UNIDEN PRO 520XL + Wilson Little Will
Komentarz
-
-
marcink_1, Ja ma triflexa bez dokładania wzmacniacza. Czytałem dużo tutaj o tym jak to tragicznie odbiera radio w takim przypadku. Jadąc z Raciborza do Ustki był test na zasięg RFM FM i powiem że po całej trasie odbiór był dobry bez zakłóceń trzeszczenia czy zanikania odbioru . Mam dodatkową antenę szybową (combi) Dodatkowo nie wyskakuje mi błąd anteny jak podobno niektórym (kropek sprawdzał podczas kodowania ledów w dziennych) chyba że mu się coś omsknęło bo był bardzo zapracowany :szeroki_usmiech To info jest jednak możliwe do zweryfikowania :!:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez smerJeśli już zamierzasz raz wybulić i kupić porządne radio, to weź Harrego. FM może się przydać.
A może by tak rozpętać kampanię społeczno-uświadamiającą na rzecz używania modulacji częstotliwości?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kaczkaloloa to co np w johnnym nie ma głosnikaPresident George+Maas KM 1820 ze zmiana kanałów +HFS-12+PA +Sirtel SE 300 165cm.Helikal na uchwycie na relingu w Renault Megane kombi
Komentarz
-
-
Ja mam swojego Georga zabudowanego we własnej roboty kieszeni ,i mam właśnie głośniczek Nokia HFS 12.EXTRA sprawa ,polecam wszystkim komu miłe jest Cymbał Radio :shock:President George+Maas KM 1820 ze zmiana kanałów +HFS-12+PA +Sirtel SE 300 165cm.Helikal na uchwycie na relingu w Renault Megane kombi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SP9XWWA może by tak rozpętać kampanię społeczno-uświadamiającą na rzecz używania modulacji częstotliwości?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maciejjeremyBo magnez odpada z powodu odparzenia czy odbarwieniu lakieru
W O1 jeżdżę z anteną magnesową już 18 miesięcy i nic z lakierem się nie dzieje.
Fakt że brud na mokro łatwiej przylega w tym miejscu, ale przy myciu schodzi bez śladu.
W poprzednim aucie stawiałem antenę (tą samą notabene) przez 4 lata w tym samym miejscu (auto mam wciąż) i nic się dalej nie dzieje z tym miejscem.
Kluczem jest umiejętne "zdejmowanie" anteny magnesowej. I tyle.
Zima czy lato. Nieraz antena na dachu po kilka dni bez zdejmowania - NIC.
Jeśli się obawiasz - to są takie naklejki pod magnesówki - jeśli jednak wiesz jak taką antenę zdjąć poprawnie - nie ma takiej konieczności.
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez soszek81Zamieszczone przez maciejjeremyBo magnez odpada z powodu odparzenia czy odbarwieniu lakieru
W O1 jeżdżę z anteną magnesową już 18 miesięcy i nic z lakierem się nie dzieje.
Fakt że brud na mokro łatwiej przylega w tym miejscu, ale przy myciu schodzi bez śladu.
W poprzednim aucie stawiałem antenę (tą samą notabene) przez 4 lata w tym samym miejscu (auto mam wciąż) i nic się dalej nie dzieje z tym miejscem.
Kluczem jest umiejętne "zdejmowanie" anteny magnesowej. I tyle.
Zima czy lato. Nieraz antena na dachu po kilka dni bez zdejmowania - NIC.
Jeśli się obawiasz - to są takie naklejki pod magnesówki - jeśli jednak wiesz jak taką antenę zdjąć poprawnie - nie ma takiej konieczności.
Pozdrawiam
Pozniej wrzuce zdjecia to zobaczysz o czym mowie.
Jednak dalej prosze kolegow o podpowiedz jaki uchwyt na klape do o1 w kombi kupic.
Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz