Co musial bym zmienic zeby wyswietlalo odleglosci graficznie ?
tak jak napisał "grygy":
wymienić sterownik czujników na FL-owy,wymienić gatewaya na FL-owy,przepinować kable w czujnikach i dołożyć głośniczek ot i wszystko
Co musial bym zmienic zeby wyswietlalo odleglosci graficznie ?
tak jak napisał "grygy":
wymienić sterownik czujników na FL-owy,wymienić gatewaya na FL-owy,przepinować kable w czujnikach i dołożyć głośniczek ot i wszystko
Dobry dzień
Mam jeden problem. I octavku Laurin & Klement. Columbus jest oryginałem. Wykonane w 2008 roku. Po pobraniu mapy w tym wątku i gdzie indziej, nie działa TMC do odbierania wiadomości. A kiedy uderzył w mapie, gdzie to działa, więc nie widać tekstu. Czy możesz jakoś pomóc? Mam oprogramowanie w SW1304. Dzięki bardzo za wszelkie rady.
Roman332, jak jesteś z takiej słynnej miejscowości to pod nosem masz nadwornego magika od columbusa - "grygy" - podejdż do Niego i na pewno pomoże
ochman, po tym jak wymienisz wszystko to co potrzebne do wizualizacji na columbusie strefy cofania, potrzeba dołożyć jeszcze 1 głośnik bo inaczej będzie bez dżwięku,przed Fl-owe miały tylko 1 głośnik a Fl-owe 2
Roman332, jak jesteś z takiej słynnej miejscowości to pod nosem masz nadwornego magika od columbusa - "grygy" - podejdż do Niego i na pewno pomoże
ochman, po tym jak wymienisz wszystko to co potrzebne do wizualizacji na columbusie strefy cofania, potrzeba dołożyć jeszcze 1 głośnik bo inaczej będzie bez dżwięku,przed Fl-owe miały tylko 1 głośnik a Fl-owe 2
hmm, u mnie pika w glosniku za mna w lewym tylnym lub tylnym po prawej stronie zaleznie z ktorej strony jest blizej przeszkoda
Przyłącze się do tematu:
Mam pytanie odnośnie znawców Columbusa. Kupiłem takie radyjko na Allegro, wszystko działa pięknie, plomby fabryczne są na obudowie. Jednak w trakcie odtwarzania muzyki radio pokazuje mi 13 GB całkowitej przestrzeni HDD. Zajęte jest 100 MB.
Były wersje Columbusów z tak małymi dyskami, czy z moim coś było kombinowane??
Mam wersje:
- 3T0-035-680A (po upgrade softu B)
- HW: H11
- SW: 3814
Panowie potrzebuje pomocy! Moze mi ktos doradzic jaki soft powinienem sobie wrzucic do mojego RNSa. Mam octavie przed face liftem, kierownice mulifunkcyjna przedFl, oraz gatewaya poFL. Jaki soft bedzie odpowiedni zeby wszystko bylo ok ? :?:
Jeszcze nikt nie namierzył tego na internecie.
Podobno wersja sw3970 której obecnie też nie można nigdzie znaleźdź będzie wersją ostateczną.
Mam nadzieje, ze sie mylisz a jednoczesnie oby sw rozwijal sie jak niegdys w 1430 by Dynamit :diabelski_usmiech . W koncu Martin wpominal coś o pacy nad formatem divx :lol:
tak podpowiem,że odpuść sobie aledrogo,trafisz na minę i będziesz miał duuuuuże problemy,
poszukaj we wcześniejszych postach "Grygego" on podał swój numer telefonu - tylko tak się z Nim skontaktujesz
na aledrogo mam upatrzona nowke z faktura i gwarancja i z org plombami, na led-ach za 2799 maja gdzies z Bydgoszczy kolesie wiec nie wiem czy tu bym wtopil?
ale dryndne do grygiego, do niego mam 100km i moglby moze mi zalozyc
Grygy zdaje się gdzieś wyjechał, rozmawiałem z nim w zeszłym tygodniu. Nie pytałem kiedy wróci, bo moja kwestia nie była pilna. Też polecam kolegę Martina, zrobi Ci wszystko szybko i profesjonalnie, jeszcze sobie pogadacie w miłej atmosferze. Będziesz miał okazję zobaczyć czarne kombi RS6 :twisted:
Witam
acegis jesli mówsz o firmie eurocaraudio z Bydgoszczy to ja u nich kupowałem swojego Columbusa bo mi tez zalezało na FV. Zero problemów, towar był 1 klasa. Sam go juz raz upgredowałem jak się pojawił nowy soft, upgrade poszedł bezproblemów, navi przyszła skonfigurowana pod moje auto, z karta kodową, anteną GPS , FV i pisemną gwarancją.
Marcin
był PASSAT B5 3BG 101 KM AVB
jest Octavia II FL - 1,9 TDI
Komentarz