Ładuja za to duzo elektroniki tfu asystentów w standardzie. Ciekawe czy Skoda będzie miała taką samą politykę.
O4
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez paryzanin Zobacz wpisŁaduja za to duzo elektroniki tfu asystentów w standardzie.
Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez Clip Zobacz wpisA jaki jest związek kosztów produkcji skody z zarobkami w Polsce?
Komentarz
-
Gość
-
Zamieszczone przez MixerGDA Zobacz wpisPanowie zastanawiamy się nad ceną O4 a tu L4 czyli Leon czwartej generacji. Trochę jak bracia co ukradli księżyc
https://autokult.pl/36424,seat-leon-...ntacja-silniki
No cóż, na naszych oczach VAG sam sobie kopie grób. Nie pierwszy i nie ostatni raz w historii biznesu. Były giga firmy typu Kodak czy Nokia i przez głupotę "menedźerów" przeszły do historii... VAG tam biegnie radośnie.Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perfex Zobacz wpis
No cóż, na naszych oczach VAG sam sobie kopie grób. Nie pierwszy i nie ostatni raz w historii biznesu. Były giga firmy typu Kodak czy Nokia i przez głupotę "menedźerów" przeszły do historii... VAG tam biegnie radośnie.
Komentarz
-
-
-
Zamieszczone przez prezes870 Zobacz wpis104,700 Octavia 1.5 style A 10tys mniej ambition. Sporo sporo... Bez mała superb byłby w tej cenie
wg mnie nie jestKodiaq 1.5 DSG Style
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tomek000 Zobacz wpis
To +6,5kpln do o3 1.5 style, to jest duża zmiana ceny przy zmianie modelu?
wg mnie nie jest
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez prezes870 Zobacz wpis
98k kosztuje o3 kombi A kombi o4 108k więc w sumie 10procent drożej ale z drugiej strony większe wyposażenie
Ale żeby auta kompaktowe przebijały barierę 100k zł to już przesada... Szkoda mi pieniędzy na to. Wolę pozwiedzać świat.
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez Wronek1
dokładnie, słabawe silniki :/ ciekawe kiedy rs się pojawi i z jaką mocą.
Komentarz
Komentarz