zapytaj w Krakowie
Ceny Octavi II Tour, jest już z LPG
Zwiń
X
-
Podsumowując cenniki , wyposażenie i takie tam. Każdy towar ma swojego kupca :!:.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Nie wiem jaki sens jest podawac cene 4500 PLN za climatica skoro jest pakiet Optimum ...
Ponadto z cennika wychodzi ze tylko kombi bedzie miec przednia wycieraczke Aero a Liftback nie ?
Nie wiem tez skad sie wziely te przednie reflektory projekcyjne w standardzie ... To OII przed FL takowe miala ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez voltarTo OII przed FL takowe miala ?
Zamieszczone przez voltarPonadto z cennika wychodzi ze tylko kombi bedzie miec przednia wycieraczke Aero a Liftback nie ?saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentchyba nie tylko scout, widziałem tez kilka zwykłych
Kumpel ma takie cos w Vitarze , wygladaja jak zenony , ksztalt swiatlo-cien maja taki ale barwe jak normalne halogeny.
Jak kupowalem Octe to nie widzialem takiej opcji jak reflektory projekcyjne.
Wybor w cywilnej byl tylko halogen albo zenon ...
Komentarz
-
-
tutaj zakładałem taki temat z porównaniem dla elegance http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
[ Dodano: Pon 11 Paź, 10 19:08 ]
OT ale pociągnę: a co takiego extra w tej nowej ofercie, kierownice 500złtaniej??? przy cenie auta w wersji elegance średnio ok. 80tys - to nie ma czym się podniecać. :?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekNa stronie skody pojawił się chyba nowy cennik, bo jest napisane:dotyczy samochodów wyprodukowanych od 8.11.2010 r.
kwestia tych cenników to dla mnie zagadka.
Przykład: zamawia ktoś samochód, dealer przyjmuje zamówienie i wspolnie ustala sie cene w sklad ktorej wchodzi baza(cena podstawowego modelu) plus dodatki (np pakiety, dodatki), dostaje sie rabat na pakiety.dodatki nie na samochód bazę. Otrzymuje się sumę, którą,kazdy akceptuje. Na koncu zapis, ze strony jednomyślnie ustalają kupujący zaplaci cene obowiązującą w dniu zakupu. I teraz pytanie: jesli w tym czasie zakupu czyt. odbioru auta obowiazują dodatkowe rabaty, promocje itd rzutujące na cene pojazdu to czy cena bedzie z dnia odbioru, zakupu pominiejszona o obowiazujące rabaty, upusty itd???? Zakup- odbioru auta, wystawienia faktury.
Jesli dodatkowo pisze jak czytam w poscie wczesniejszym nt wyprodukowaych pojazdó po 8 11.2010rOI Combi 1.6 LPG BFQ
Komentarz
-
-
Mam pytania - może mi pomożecie - czy ten model będzie objęty jakaś obniżką związaną z wyprzedażą rocznika i kiedy w Skodzie w ogóle wyprzedaż rocznika się rozpoczyna.
Wczoraj przez zupełny przypadek dowiedziałem się o cenie Octavii Tour - jestem zielony w tej marce. Oferta dobra - poważnie rozpatrywałem Seata Ibizę ST, ale Skoda mi trochę namieszała.
Komentarz
-
-
Witam wszystkich
planuje zakup samochodu i poważnie zacząłem sie zastanawiać na nową Tour 1,6 Lift + pakiet optimum + lakier +LPG
po poczytaniu postów na tym forum sie dowiedziałem ze czasami bywają okazje na promocje od dealerów na 1,6 OII FL mint z podobnym wyposażeniem (i z ESP) może kosztować ok 50 tys
pytanko do obecnych na forum przedstawicieli takowych dealerów o jakieś konkretne oferty na toura lub OII FL mint (mogą poczekać na przełom roku, może wtedy będzie więcej egzemplarzy do sprzedania co by normy wyrobić czy coś w tym rodzaju )
pozdrawiam
Komentarz
-
-
Myśle ze na normalne auto tj zwyczajnym bądz chodliwym kolorze czy wyposażeniu raczej nie masz szans. Ten rok jest szczególnym rokiem, sam oczekuje na odbiór i pamietam juz kiedy skladalem zamówienie ze... ze brak bylo mozliwości na realizację zamówień z term realizacji 2010r.
Po pierwsze cena, po drugie ostat rok kratki, jesli promocje były z LPG to juz w ogóle....
Prawda jest taka ze dealerzy są panami w tym roku kalendarzowym, natomist zobaczymy ich miny i zachowania w czerwcu,lipcu, sierpniu za rok kiedy bedzie podsumowanie roku. Niewykluczam ze SKODA znów bedzie nr 1 ale liczba szt sprzedanych pozostanie w sferze marzeń. Spotkałem juz 3 klientów rozrzalonych, ze kiedy skladali zamówienie czy też w ogole rozmwiali nie powiedziano im o OII Tour, stwierdzili ze to nie w porzadku było ze w I tydz pazdziernika odbieraja auto a info nt nowego toura i ogolnych info było koniec wrzesnia. Postawa sprzedawców i S-A Polska takze nie do pozazdroszczenia na przyszłość.OI Combi 1.6 LPG BFQ
Komentarz
-
-
Z jednej strony ten zal do OII rozumie, ale z drugiej to moze lepiej miec OI 1.6LPG, 1.8T :twisted: albo 1.9TDI w miare normalnie wyposazone, a nie golasa OII, ktory jedynie poglebial w tym dziwnym spoleczenstwie utwierdzenie ze Skoda to takie auto dla golodupca ktore nic w sobie nie ma :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Komentarz