Jak na Toura I w tej chwili rabat wynosi do 1990zł, to na Toura II nie rzucą od razu nie wiadomo ile, a już na pewno nie 4 tysie.
Ceny Octavi II Tour, jest już z LPG
Zwiń
X
-
Fakt trzeba nieco poczekac. Bez rabatow to nie az taka atrakcyjna cena sie wydaje. np. Ceed SW kontra OII tour kombi - wydaje sie ze Kia wiecej oferuje wyposazeniowo za ta sama cene ( cennikowo ) choc nadwozie to jednak jest to samo co Skoda.Zamieszczone przez marektbgJak na Toura I w tej chwili rabat wynosi do 1990zł, to na Toura II nie rzucą od razu nie wiadomo ile, a już na pewno nie 4 tysie.
Jak narazie czekamy na 1 szczesliwca ktory odbierze nowego toura i sie pochwali.
Komentarz
-
-
Interesowałem się Kia i niestety cena wcale nie zachęca. Sprawdź lepiej w salonie a nie w necie. Ceed SW 1.4 z klimą i metalikiem z rabatem 3000zł wychodzi 53000złZamieszczone przez voltarCeed SW
[ Dodano: Nie 17 Paź, 10 19:00 ]
No ja w sobotę zamówiłem i czekam - odbiór grudzieńJak narazie czekamy na 1 szczesliwca ktory odbierze nowego toura i sie pochwali
Komentarz
-
-
Dlaczego niby ceny sie roznia od tych z oficlalnego cennika ?Zamieszczone przez marektbgInteresowałem się Kia i niestety cena wcale nie zachęca. Sprawdź lepiej w salonie a nie w necie. Ceed SW 1.4 z klimą i metalikiem z rabatem 3000zł wychodzi 53000zł
Wg cennika - MY2011 - Ceed SW 1.4 - 48900 PLN plus 5400 PLN ( klima automatyczna i lakier ) = 54300 PLN minus oficjalny rabat 3000 PLN = 51300 PLN , do tego dodaja jeszcze czujniki parkowania na przod
Na MY2010 jest 2 tys. PLN oficjalnego rabatu co daje ci cene koncowa = 52300 PLN o ile były takie same ceny jak na MY2011
Ponadto jest tam sporo rzeczy ktorych w Octavii nie znajdziesz ( klima automatyczna, kurtyny powietrzne, aktywne zaglowki , radioodtwarzacz CD/MP3 ze sterowanie z kola kiery, USB2.0 plus AUX, skladany kluczyk, klamki zewnetrzne i lusterka w kolorze nadwozia, skladana i dzielona kanapa tylna, schowek w podlodze bagaznika, wycieraczki tyl - plaskie pioro, relingi dachowe, kolo zapasowe, gwarancja 7 lat )
Mysle wiec ze jednak caly widz bedzie polegal na tym ze w Skodzie dostanie sie rabaty i za nie doposazy auto a w Kia nie dostanie sie nic ponadto co rabat oficjalny.
Wiec koncowo pewnie ceny wyjda porownywalne albo Octa wyjdzie minimalnie taniej ( w zaleznosci od zdolnosci negocjacyjnych ) to Skoda wygra jednak gdyz jest lepszym autem przy tym samym wypasie.
Komentarz
-
-
rabat 1999PLN obowiązuje od niedawna, chyba od 06 września . Poprzednia oferta tj instalacja LPG w cenie obowiązywala i ponoć mozna było odpuścić ją sobie i miec 2tPLN, teraz rozumiem ze wciaż instalka LPG gratis, dodtakowo rabat 1999PLN, moze się mylę???Zamieszczone przez tomgosmatNa OI jest rabat lub instalacja LPG gratis, łączyć promocji nie można.Zamieszczone przez marektbgJak na Toura I w tej chwili rabat wynosi do 1990zł, to na Toura II nie rzucą od razu nie wiadomo ile, a już na pewno nie 4 tysie.
Nie handluje na codzień autami, ale analizując oferty sprzed wrzesnia i po wrzesniu takie odniosłem wrazenie. Co innego rabat na auto (od podstawy czyli Classica odjać 1999PLN)a co innego gratisy..... pakiety, koła zimowe, radio, ubezpieczenie i jedno i drugie jest w ofercie tj rabat i pakiety, a rszta jak zimówki radia itd uznaniowe rzeczy....OI Combi 1.6 LPG BFQ
Komentarz
-
-
Tak dobrze to niestety nie ma. Rabat 1999zł wyklucza LPG i na odwrót. I tak też stoi na oficjalnym cenniku, obowiązującym od 6 września.Zamieszczone przez EFENDIrabat 1999PLN obowiązuje od niedawna, chyba od 06 września . Poprzednia oferta tj instalacja LPG w cenie obowiązywala i ponoć mozna było odpuścić ją sobie i miec 2tPLN, teraz rozumiem ze wciaż instalka LPG gratis, dodtakowo rabat 1999PLN, moze się mylę???Zamieszczone przez tomgosmatNa OI jest rabat lub instalacja LPG gratis, łączyć promocji nie można.Zamieszczone przez marektbgJak na Toura I w tej chwili rabat wynosi do 1990zł, to na Toura II nie rzucą od razu nie wiadomo ile, a już na pewno nie 4 tysie.
Nie handluje na codzień autami, ale analizując oferty sprzed wrzesnia i po wrzesniu takie odniosłem wrazenie. Co innego rabat na auto (od podstawy czyli Classica odjać 1999PLN)a co innego gratisy..... pakiety, koła zimowe, radio, ubezpieczenie i jedno i drugie jest w ofercie tj rabat i pakiety, a rszta jak zimówki radia itd uznaniowe rzeczy....
Komentarz
-
-
voltar wyliczenia robiłem na podstawie wersji M. Szukałem auta pół roku - prześwietliłem praktycznie wszystkie najbardziej popularne modele. Nikt nie oferuje jak w przypadku Octavii Tour II 1.4 takiej relacji ceny do jakości - za te pieniądze można kupić Clio Grandtour w bogatszej wersji czy np. biedną Ibizę ST.
Komentarz
-
-
Wg mnie też, bo chcą zabrać coś czego nie maZamieszczone przez voltarymczasem na targach w Paryżu prezes VW mówił dobitnie „Nie możemy mieć w ofercie Fabii z wyposażeniem wartym więcej niż to, które znajduje się w Polo”. Volkswagen postanowił ciąć koszty produkcyjne Skody, poprzez zaniżanie pakietów wyposażenia. Nie będzie już dostępny schładzany schowek, światła ksenonowe w modelu Fabia RS, a parasolka w drzwiach Superba stanie się opcją.
Nie wiem jak dla Was ale dla mnie to pan prezes VW sie nieco osmiesza mowiac takie rzeczy.
Fabia w żadnym modelu - nawet RS - nie ma i nie może mieć świateł ksenonowych :P
O2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
-
aha :|Zamieszczone przez tomekWg mnie też, bo chcą zabrać coś czego nie ma
Fabia w żadnym modelu - nawet RS - nie ma i nie może mieć świateł ksenonowych :P
http://otomoto.pl/skoda-fabia-rs-C14963910.html i ta osobiście spodobała mi się
i jeszcze sporo by się znalazło :P
Komentarz
-
-
u nas tez nie jest najgorsza 1.6 z pakietem optimum metalikiem alermem kolem dywanikami....48.200 wiec chyba warto. ja wlasnie dla ojca szukam i sie zastanawiamy co tu wybrac najgorzej że on mało zdecydowany. szkoda tylko ze gazu gratis nie dajaZamieszczone przez marbaba nie lepiej kupic O2 Tour na Slowacji skoro cena jest bardziej atrakcyjna :?:
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Miesiąc siedzenia w necie, tydzień jeżdżenia po całych Katowicach, aż wylądowałem w TychachOj wyciagniejsz - najwyrazniej kiepsko szukales.
To był jeden z najważniejszych moich zakupów w życiu więc wierz mi, że szukałem ile się tylko dało.
Ganinex i M.Z. Kierat ze sobą rywalizowało, zaś taki Śliwka zmiękł jak usłyszał o ofercie Bednarka. Aczkolwiek o Śliwce już pisałem co to za dziadostwo jest.Mam akurat odwrotne doswiadczenia choc spotkalem np 2 salony ktore unikaly konkurencji pomiedzy saba i nie przebijaly swoich cen.
Tak z innej beczki. Polecam wszystkim montowanie chlapaczy na przód oraz tył, autko praktycznie w ogóle się nie brudzi i jest chronione przed kamyczkami itd. Komplet 100zł, łatwy montaż i wyglądu także to nie psuje
Komentarz
-
-
HGW o co mu chodzilo. Na rynek Szwajcarski Skoda ma najbardziej wypasione wersje a ksenon jest tak oczywisty jak kierownica wiec wypowiedz pana VW managera jest baaardzo glupia i tyle.Zamieszczone przez abstinenta może właśnie o przeszłość chodziło temu prezesowi
[ Dodano: Nie 17 Paź, 10 23:12 ]
a w Rudzie Slaskiej byles ?Zamieszczone przez neoXsMiesiąc siedzenia w necie, tydzień jeżdżenia po całych Katowicach, aż wylądowałem w Tychach To był jeden z najważniejszych moich zakupów w życiu więc wierz mi, że szukałem ile się tylko dało.
[ Dodano: Nie 17 Paź, 10 23:13 ]
Wiekszosc ze soba rywalizuje, ale sa takie co wspolpracuja. Za kilka lat jak przyjdzie bardziej chudy okres to padna te slabsze. Na Slasku jest najwieksze zageszczenie delaerow Skody.Zamieszczone przez neoXsGaninex i M.Z. Kierat ze sobą rywalizowało, zaś taki Śliwka zmiękł jak usłyszał o ofercie Bednarka. Aczkolwiek o Śliwce już pisałem co to za dziadostwo jest.
Komentarz
-
-
Ale to są stare Fabie :!:Zamieszczone przez abstinentaha :|
http://otomoto.pl/skoda-fabia-rs-C14963910.html i ta osobiście spodobała mi się
i jeszcze sporo by się znalazło :P
A tu raczej prezes ma na myśli obecne produkowane modele
O2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
-
Nie będzie już dostępny schładzany schowek, światła ksenonowe w modelu Fabia RSZamieszczone przez voltarTyle tylko ze wypowiedz szefa VW jest z przed paru dni a Fabie II Skoda sprzedaje juz 2 lata ... wiec napewno managerowi chodzilo o inne rynki.
a ta nie jest sprzedawana od 2 latO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsu nas tez nie jest najgorsza 1.6 z pakietem optimum metalikiem alermem kolem dywanikami....48.200 wiec chyba warto. ja wlasnie dla ojca szukam i sie zastanawiamy co tu wybrac najgorzej że on mało zdecydowany. szkoda tylko ze gazu gratis nie dajaZamieszczone przez marbaba nie lepiej kupic O2 Tour na Slowacji skoro cena jest bardziej atrakcyjna :?:
Gdzie tyle utargowałeś. Bo za tyle i takim wyposażeniem, to jak dla mnie ok.
Komentarz
-
Komentarz