Jak na Toura I w tej chwili rabat wynosi do 1990zł, to na Toura II nie rzucą od razu nie wiadomo ile, a już na pewno nie 4 tysie.
Ceny Octavi II Tour, jest już z LPG
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez marektbgJak na Toura I w tej chwili rabat wynosi do 1990zł, to na Toura II nie rzucą od razu nie wiadomo ile, a już na pewno nie 4 tysie.
Jak narazie czekamy na 1 szczesliwca ktory odbierze nowego toura i sie pochwali.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez voltarCeed SW
[ Dodano: Nie 17 Paź, 10 19:00 ]
Jak narazie czekamy na 1 szczesliwca ktory odbierze nowego toura i sie pochwali
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marektbgInteresowałem się Kia i niestety cena wcale nie zachęca. Sprawdź lepiej w salonie a nie w necie. Ceed SW 1.4 z klimą i metalikiem z rabatem 3000zł wychodzi 53000zł
Wg cennika - MY2011 - Ceed SW 1.4 - 48900 PLN plus 5400 PLN ( klima automatyczna i lakier ) = 54300 PLN minus oficjalny rabat 3000 PLN = 51300 PLN , do tego dodaja jeszcze czujniki parkowania na przod
Na MY2010 jest 2 tys. PLN oficjalnego rabatu co daje ci cene koncowa = 52300 PLN o ile były takie same ceny jak na MY2011
Ponadto jest tam sporo rzeczy ktorych w Octavii nie znajdziesz ( klima automatyczna, kurtyny powietrzne, aktywne zaglowki , radioodtwarzacz CD/MP3 ze sterowanie z kola kiery, USB2.0 plus AUX, skladany kluczyk, klamki zewnetrzne i lusterka w kolorze nadwozia, skladana i dzielona kanapa tylna, schowek w podlodze bagaznika, wycieraczki tyl - plaskie pioro, relingi dachowe, kolo zapasowe, gwarancja 7 lat )
Mysle wiec ze jednak caly widz bedzie polegal na tym ze w Skodzie dostanie sie rabaty i za nie doposazy auto a w Kia nie dostanie sie nic ponadto co rabat oficjalny.
Wiec koncowo pewnie ceny wyjda porownywalne albo Octa wyjdzie minimalnie taniej ( w zaleznosci od zdolnosci negocjacyjnych ) to Skoda wygra jednak gdyz jest lepszym autem przy tym samym wypasie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomgosmatZamieszczone przez marektbgJak na Toura I w tej chwili rabat wynosi do 1990zł, to na Toura II nie rzucą od razu nie wiadomo ile, a już na pewno nie 4 tysie.
Nie handluje na codzień autami, ale analizując oferty sprzed wrzesnia i po wrzesniu takie odniosłem wrazenie. Co innego rabat na auto (od podstawy czyli Classica odjać 1999PLN)a co innego gratisy..... pakiety, koła zimowe, radio, ubezpieczenie i jedno i drugie jest w ofercie tj rabat i pakiety, a rszta jak zimówki radia itd uznaniowe rzeczy....OI Combi 1.6 LPG BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EFENDIZamieszczone przez tomgosmatZamieszczone przez marektbgJak na Toura I w tej chwili rabat wynosi do 1990zł, to na Toura II nie rzucą od razu nie wiadomo ile, a już na pewno nie 4 tysie.
Nie handluje na codzień autami, ale analizując oferty sprzed wrzesnia i po wrzesniu takie odniosłem wrazenie. Co innego rabat na auto (od podstawy czyli Classica odjać 1999PLN)a co innego gratisy..... pakiety, koła zimowe, radio, ubezpieczenie i jedno i drugie jest w ofercie tj rabat i pakiety, a rszta jak zimówki radia itd uznaniowe rzeczy....
Komentarz
-
-
voltar wyliczenia robiłem na podstawie wersji M. Szukałem auta pół roku - prześwietliłem praktycznie wszystkie najbardziej popularne modele. Nikt nie oferuje jak w przypadku Octavii Tour II 1.4 takiej relacji ceny do jakości - za te pieniądze można kupić Clio Grandtour w bogatszej wersji czy np. biedną Ibizę ST.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez voltarymczasem na targach w Paryżu prezes VW mówił dobitnie „Nie możemy mieć w ofercie Fabii z wyposażeniem wartym więcej niż to, które znajduje się w Polo”. Volkswagen postanowił ciąć koszty produkcyjne Skody, poprzez zaniżanie pakietów wyposażenia. Nie będzie już dostępny schładzany schowek, światła ksenonowe w modelu Fabia RS, a parasolka w drzwiach Superba stanie się opcją.
Nie wiem jak dla Was ale dla mnie to pan prezes VW sie nieco osmiesza mowiac takie rzeczy.O2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekWg mnie też, bo chcą zabrać coś czego nie ma Fabia w żadnym modelu - nawet RS - nie ma i nie może mieć świateł ksenonowych :P
http://otomoto.pl/skoda-fabia-rs-C14963910.html i ta osobiście spodobała mi się
i jeszcze sporo by się znalazło :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marbaba nie lepiej kupic O2 Tour na Slowacji skoro cena jest bardziej atrakcyjna :?:BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Oj wyciagniejsz - najwyrazniej kiepsko szukales.
Mam akurat odwrotne doswiadczenia choc spotkalem np 2 salony ktore unikaly konkurencji pomiedzy saba i nie przebijaly swoich cen.
Tak z innej beczki. Polecam wszystkim montowanie chlapaczy na przód oraz tył, autko praktycznie w ogóle się nie brudzi i jest chronione przed kamyczkami itd. Komplet 100zł, łatwy montaż i wyglądu także to nie psuje
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinenta może właśnie o przeszłość chodziło temu prezesowi
[ Dodano: Nie 17 Paź, 10 23:12 ]
Zamieszczone przez neoXsMiesiąc siedzenia w necie, tydzień jeżdżenia po całych Katowicach, aż wylądowałem w Tychach To był jeden z najważniejszych moich zakupów w życiu więc wierz mi, że szukałem ile się tylko dało.
[ Dodano: Nie 17 Paź, 10 23:13 ]
Zamieszczone przez neoXsGaninex i M.Z. Kierat ze sobą rywalizowało, zaś taki Śliwka zmiękł jak usłyszał o ofercie Bednarka. Aczkolwiek o Śliwce już pisałem co to za dziadostwo jest.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentaha :|
http://otomoto.pl/skoda-fabia-rs-C14963910.html i ta osobiście spodobała mi się
i jeszcze sporo by się znalazło :P
A tu raczej prezes ma na myśli obecne produkowane modeleO2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez voltarTyle tylko ze wypowiedz szefa VW jest z przed paru dni a Fabie II Skoda sprzedaje juz 2 lata ... wiec napewno managerowi chodzilo o inne rynki.
a ta nie jest sprzedawana od 2 latO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsZamieszczone przez marbaba nie lepiej kupic O2 Tour na Slowacji skoro cena jest bardziej atrakcyjna :?:
Gdzie tyle utargowałeś. Bo za tyle i takim wyposażeniem, to jak dla mnie ok.
Komentarz
-
Komentarz