W czeskim cenniku na razie jest tylko 1,6 Bezyna, a co z 1,4 :?:
Ceny Octavi II Tour, jest już z LPG
Zwiń
X
-
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
-
-
Zamieszczone przez westwi78żeby było 5 gwiazdek NCAP musi być ESP
http://www.auto-motor-i-sport.pl/wia...test-4262.html
właśnie z tymi silnikami to coś dziwne jest :roll: u pepików tylko 1.6, w UE 1.4 i 1.6, a poza UE 2.0 TDI (czyli gdzie :?: )
Komentarz
-
-
sa juz tez pierwsze informacje na portalach
i jest tam napisane m.in.:
"W tym momencie można spekulować, ale fakty mówią same za siebie. Zapewne jest to efekt wcześniejszego oświadczenia prezesa koncernu Volkswagen, Martina Winterkorna, który powiedział, że ©koda Auto będzie produkować przede wszystkim tanie i mniej atrakcyjne samochody od Volkswagena. Z tego powodu zapewne zrezygnowano z prac rozwojowych nad zupełnie nowym modelem i wykorzystano znacznie tańsza drogę reanimowania już istniejącego projektu Octavii II w pierwszym wcieleniu."
czy to znaczy, ze jednak owej Felicji nie bedzie?
Komentarz
-
-
Tak sobie troszkę potłumaczyłem cennik Pepików i wynika z niego, że w O2 Tour trzeba będzie dopłacić m.in. za: dzieloną tylną kanapę, 3 zagłówek, przyciemniane szyby, czujnik parkowania, elektryczne szyby, halogeny, boczne i kurtynowe poduchy (o klimie nie wspominam)... Czyli w standardzie "pakiet bida", ale za to w dobrej cenie...
Komentarz
-
-
Lusterka to ta nowa Tour ma chyba z wersji poliftingowej? Ciekawe, czy podświetlenie zegarów będzie zielone, czy już takie jak po liftingu - nie ma nigdzie dokładnych zdjęć, czy informacji nt tak szczegółowego wyposażenia. Zamówiłem już O2 1.2 TSI, a tu wchodzi ten nowy Tour i teraz będę dumał, czy przypadkiem nie zrezygnować z tego zamówienia i nie czekać na 1.6 Toura.
P.S. Jest info o elektrycznych lusterkach, ale czy są one podgrzewane?
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez CarolcoLusterka to ta nowa Tour ma chyba z wersji poliftingowej? Ciekawe, czy podświetlenie zegarów będzie zielone, czy już takie jak po liftingu - nie ma nigdzie dokładnych zdjęć, czy informacji nt tak szczegółowego wyposażenia. Zamówiłem już O2 1.2 TSI, a tu wchodzi ten nowy Tour i teraz będę dumał, czy przypadkiem nie zrezygnować z tego zamówienia i nie czekać na 1.6 Toura.
A co do zmiany zamówienia to ja bym zdecydowanie wolał jakąś sensowną wersje wyposażenia np. Ambiente z silnikiem 1.2TSI niż wersje kryzysową z 1.6, ale wybór należy do Ciebie .
Komentarz
-
Zamieszczone przez _tm_Zamieszczone przez CarolcoLusterka to ta nowa Tour ma chyba z wersji poliftingowej? Ciekawe, czy podświetlenie zegarów będzie zielone, czy już takie jak po liftingu - nie ma nigdzie dokładnych zdjęć, czy informacji nt tak szczegółowego wyposażenia. Zamówiłem już O2 1.2 TSI, a tu wchodzi ten nowy Tour i teraz będę dumał, czy przypadkiem nie zrezygnować z tego zamówienia i nie czekać na 1.6 Toura.
A co do zmiany zamówienia to ja bym zdecydowanie wolał jakąś sensowną wersje wyposażenia np. Ambiente z silnikiem 1.2TSI niż wersje kryzysową z 1.6, ale wybór należy do Ciebie .
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez CarolcoZamieszczone przez _tm_Zamieszczone przez CarolcoLusterka to ta nowa Tour ma chyba z wersji poliftingowej? Ciekawe, czy podświetlenie zegarów będzie zielone, czy już takie jak po liftingu - nie ma nigdzie dokładnych zdjęć, czy informacji nt tak szczegółowego wyposażenia. Zamówiłem już O2 1.2 TSI, a tu wchodzi ten nowy Tour i teraz będę dumał, czy przypadkiem nie zrezygnować z tego zamówienia i nie czekać na 1.6 Toura.
Komentarz
-
A ja sie ciesze. Przedliftowa wersja O II bedzie miala swoja druga mlodosc i znow pojawia sie nowe egzemplarze na drogach. Ze zbyciem bardziej wypasionych wersji przed FL nie powinno byc problemu ale faktycznie zdewalouje to wersje Classic czyu Mint. Ja sie w kazdym razie wogole tym nie martwie. Jako posiadacz wersji wypasionej mam zamiar tym autem pojezdzic wiele lat. W koncu Octa to long term vehicle ... a do czasu wymiany auta wiele sie napewno jeszcze zmieni.
Moim zdaniem powinni sobie darowac wersje 1.4 i pozostawic 1.6 w wersji z i bez fabrycznego gazu. Brakuje podstawowego diesla ale mysle ze Skoda sobie to dokladnie przekalkulowala i byc moze nei znikna zupelnie najtansze wersje O II FL czyli Classic i Mint ale moze zostawia wersje 0 II FL Mint wlasnie tylko z dieslem tak by firmy kupowaly ...
Tak wiec ja wroze conajmniej kilkuletnia kariere nowemu Tourowi , a jej dlugosc zalezec bedzie ona jedynie od sprzedazy ...
Za rok byc moze pojawi sie "nowa" Felicja ale z definicji ma byc to chyba tylko sedan wiec raczej niezagrozi Tourowi a bedzie stanowic uzupelnienie oferty.
Zamieszczone przez keraj998już octavie II tour są oferowane w salonach, dzisiaj widziałem w Lublinie takową w kolorze beżu bez halogenów i z lusterkami z wersji po FL
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez keraj998już octavie II tour są oferowane w salonach, dzisiaj widziałem w Lublinie takową w kolorze beżu bez halogenów i z lusterkami z wersji po FL :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Ths"Standardowe wyposażenie Octavii Tour II obejmuje m.in. dwie poduszki powietrzne, ABS, wspomaganie kierownicy, centralny zamek, elektrycznie sterowane lusterka zewnętrzne, czteroramienne koło kierownicy oraz wysokościową regulację fotela kierowcy."PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOZamieszczone przez voltarBrakuje podstawowego diesla
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez voltarod 11.2011PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
Komentarz