to kto teraz kupi 02 FL :shock:
Ceny Octavi II Tour, jest już z LPG
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez keraj998to kto teraz kupi 02 FL :shock:
No i wyobrażam sobie już wqr...nie osób, które w ostatnim czasie z salonu odebrały O1 Tour - chwilę by odczekały i w (prawdopodobnie) identycznej cenie mieliby model konstrukcyjnie nowocześniejszy o 7 lat...
Komentarz
-
-
^
A tu się zdziwisz- ja jeszcze nie odebrałem O1, ale juz się ciesze na stary konstrukcyjnie samochód( ale z 1.8T :twisted: ) ale ja jestem dziwakiem,więc nie należy mnie brać pod uwagę.
No czyli gdzie by go pchali?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez keraj998to kto teraz kupi 02 FL :shock:
Komentarz
-
-
Kilka danych, które niebawem, prawdopodobnie w niezmienionej formie, zostaną oficjalnie przedstawione.
Octavia II Tour to z zewnątrz O2 sprzed FL, w środku po FL, ale wybiedzone.
Dwie wersje nadwozia i dwa silniki (1.4 80KM i 1.6 102KM).
Ceny bazowe:
Liftback 1.4 - 41 700 zł
Liftback 1.6 - 46 700 zł
Combi 1.4 - 45 000 zł
Combi 1.6 - 50 000 zł
W podstawowych wersjach nie ma: klimy, ESP, elektrycznych szyb, kurtyn, kluczyka z pilotem, dzielonej tylnej kanapy... nie ma prawie niczego.
Będzie promocyjny pakiet za 2tys. z klimą, zdalnym kluczykiem, komputerem i elektr. szybami z przodu (w sumie warte 7tys.).
Dacia, Hiundaj i Kia mają pozamiatane?
No i kto kupi używaną O2?
Octavia II Tour będzie dostępna do czasu pojawienia się nowej felicii, czyli chyba nie tak długo...
Komentarz
-
-
:shock: :lol:
myślałem, że to jakiś prima aprilis :lol:
przecież większość moich znajomych (i nie chodzi o kobiety :lol: ) nie rozróżnia O1 od O2 o liftingach nie mówiąc, a teraz :?: :!: :lol:
oczywiście na naszym forum wszyscy odróżniają (chociaż to też nie jest prawda :lol: ), ale to chyba nie o to chodzi...
Zamieszczone przez matwrcNo i kto kupi używaną O2?
Zamieszczone przez matwrcOctavia II Tour będzie dostępna do czasu pojawienia się nowej felicii, czyli chyba nie tak długo...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentZamieszczone przez Mihauczyli nie będzie 5 gwiazdek NCAP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauAle w O2 nie było w standardzie ESP i może dlatego :roll:
ncap sprawdza bezpieczeństwo bierne, czyli jaśki, strefy zgniotu, zagłówki, pre-safe, ogólnie to co chroni gdy już dojdzie do wypadku
esp, abs asr itp są to systemy zapobiegające wypadkowi i to ich nie interesuje(chyba że się coś zmieniło ale nie sądzę :roll: )
Komentarz
-
-
abstinent, zmieniło się. Chyba od roku badane są też systemy takie jak ESP itd. Przykładem jest Civic, czy jak kto woli UFO. Samochód przed zmianą miał 4 gwiazdki, a jak weszły nowe normy, to nawet nie rozbijali nowego samochodu, tylko mu dołożyli gwiazdkę , bo wszystkie modele mają ESP w standardzie. Zresztą na gwiazdki nie ma co patrzeć... Taki Fiat 500 ma 5 gwiazdek, a Audi Q7 cztery. Już gdzieś o tym pisałem...
Komentarz
-
-
dzieki za podanie ceny.
ta O2 1.4 z pakietem lacznie za 43,700 powiedzmy ze w prezencie jeszcze czarny lakier i minus te 700 zl czyli 43k...... brzmi bardzo dobrze. Jak Skoda zrobi dobra reklame to mysle ze moze sciagnac wielu klientow od Kua, Hujdaj, Fiat i innych....
i widac ze i kombi bedzie z 1.4
szkoda ze 1.6 jest drozszy az o 5 tysiecy... dla kierowcy ktory jezdzi glownie po miescie taka doplata jest za duza.
te silniki wtedy chyba znikna z oferty O2 FL w 2011 r.
szkoda, ze Skoda tak cicho siedzi i nie daje znac klientom co zamierza wprowadzac, bo moze ktos zamiast kupic auto innej marki poczekalby na O2 Tour....
Komentarz
-
-
Mnie cieszy jedno - idea auta dla dusigroszy pozostała. Wiem jakie będzie moje następne auto za kilka lat ;-)
Poza tym- stary sprawdzony 1.6 dalej daje radę!!!
Powiem szczerze, że nie wyobrażam sobie jazdy takim dużym klocem z silnikiem 80KM. No ale przy tej cenie to nie można wybrzydzać. 1.6 to absolutne minimum.
Komentarz
-
Komentarz