Zamieszczone przez k.julian
Ceny Octavi II Tour, jest już z LPG
Zwiń
X
-
czekamy na fotki oj czekamyJest: Czarna Skoda Octavia II Ambiente 2008 1.6 FSI BLF
Była: Zielona Skoda Octavia I SLX 1998 1.6 MPI AKL
A dawno, dawno temu były: Fiat Punto I oraz Mazda 323F
Moja niunia: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=713801#713801
Komentarz
-
-
Panowie czy cena 43 900 za Nową Octavię Tour 1.4 MPI z dodatkami:
- metalic
- pakiet OPTIMUM
- wycieraczka tył
- koło zapasowe
- opony zimowe
oraz niefabryczne:
- radio
- alarm
- dywaniki
- fartuchy
to dobra cena?
bo nie mogę się doczekać odp. od danielcia.Aktualnie Felicja 1.3,
Nowa Octavia Tour 1.4 zamówiona
Komentarz
-
-
Ja tam bym poczekał :idea:
Niefabryczne radio będzie raziło w oczy w OII. Po drugi radio niefabryczne można kupić i za 200 pln i za 1000 pln, więc trudno na tej podstawie powiedzieć coś precyzyjnie o ofercie.Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez k.julianPanowie czy cena 43 900 za Nową Octavię Tour 1.4 MPI z dodatkami:
Co do radia - tak jak piszą inni - szukaj Swinga na forum lub alle...
Jak masz możliwości finansowe możesz dorzucić czujniki cofania i jumbo boxa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Borsuk2k.julian, w ostatnich tygodniach przerabiałem ten sam temat co Ty, tzn. sprawdzałem ceny u forumowych dilerów (Kraków, Mińsk Mazowiecki) no i oczywiście u siebie na Mazurach. Najkorzystniejszą cenę (różnica 900 zł.) proponowano mi w Wieliczce.
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
skodamati ,
A ja zawiodlem sie na jednym ze sprzedawcow w Wieliczce, poniewaz krotko przed wyslaniem zamowienia na moja Fabie 1.2 TSI zadzwonil do mnie, ze sie pomylil o 3000 zl,
Interesował mnie Tour2 z silnikiem 1,6 MPI. Również z 5 razy podawałem mu szczegóły konfiguracji. Zaproponował mi cenę tak dobrą, że aż niewiarygodną. Już byłem prawie zdecydowany podpisywać kwity i jechać w przyszłości ponad 600km po odbiór. W końcu okazało się, że błędnie podał mi cenę Toura2 ale z silnikiem 1,4 MPI.
Ale fakt faktem, że ostatecznie i tak cena była (jak pisałem wcześniej) najkorzystniejsza (w obu wersjach silnika) w porównaniu do innych dilerów.
Do tego dorzucali gratis opony zimowe.
Może chcieli zostawić dobre wrażenie po tej pomyłce.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez skodamatiA ja zawiodlem sie na jednym ze sprzedawcow w Wieliczce, poniewaz krotko przed wyslaniem zamowienia na moja Fabie 1.2 TSI zadzwonil do mnie, ze sie pomylil o 3000 zl, bo liczyl nie dla tej wersji, a pytal sie mnie przed zamowieniem 5 razy jaka wersje sobie zycze. I zostawil mniena przyslowiowym lodzie, bo poodmawialem innym salonom.Zamieszczone przez Borsuk2to chyba trafiliśmy na tego samego gościa. Identyczna sytuacja była u mnie.
Interesował mnie Tour2 z silnikiem 1,6 MPI. Również z 5 razy podawałem mu szczegóły konfiguracji. Zaproponował mi cenę tak dobrą, że aż niewiarygodną. Już byłem prawie zdecydowany podpisywać kwity i jechać w przyszłości ponad 600km po odbiór. W końcu okazało się, że błędnie podał mi cenę Toura2 ale z silnikiem 1,4 MPI.była Octavia II 1.9 TDI
jest Octavia III Scout 2.0 TDI
Komentarz
-
-
Rozmawiając z przedstawicielami (było ich 5 w różnych regionach kraju) przedstawiałem im sprawę uczciwie, że wybiorę najtańszego. Choć po wczorajszej Turbo Kamerze w TVN szczerze powiem, że się trochę wystraszyłem i jak mam mieć problemy z nowym autem, to chociaż przedstawiciel niech jest blisko, a nie w Krakowie. :roll: TVN
Komentarz
-
-
Borsuk2 ja wybrałem dealera 40km ode mnie. Jestem bardzo zadowolony z obsługi, gratisów itd. Pewnie jakby poszukał dalej znalazł bym ofertę trochę tańszą, ale mam ten komfort psychiczny, że jak będzie potrzeba to w razie jakiś problemów czy zwykłych przeglądów mam wszystko na miejscu. Mogę też liczyć na rabaty w serwisowaniu auta ze względu na zakup w tym salonie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marektbgBorsuk2 ja wybrałem dealera 40km ode mnie. Jestem bardzo zadowolony z obsługi, gratisów itd. Pewnie jakby poszukał dalej znalazł bym ofertę trochę tańszą, ale mam ten komfort psychiczny, że jak będzie potrzeba to w razie jakiś problemów czy zwykłych przeglądów mam wszystko na miejscu. Mogę też liczyć na rabaty w serwisowaniu auta ze względu na zakup w tym salonie.
wyjdzie w praniusaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Nova Octavia Tour SEDAN 1.4 MPI - dzisiaj zamówiona
dodatki fabryczne:
- metalic beż cappuccino
- pakiet OPTIMUM
- wycieraczka tył